naklejki na Mini Cooper S Works

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

n-gee

naklejki na Mini Cooper S Works

Post autor: n-gee »

Mam zamiar kupić Mini Coopera S Worsks, rocznik 2001 i potrzebuje WASZEJ!! (znawców mini :grin: ) opinii. Gdy zadatkowałam czarne autko na obu bokach miał naklejki przedstawiające włoską flagę połączoną z szachownicą wyścigową a otaczały to żółte liście. Gdy przyjechałam odebrać samochód okazało się że pracownik komisu wypolerował mini... do tego stopnia ze teraz znaczki są białe :cry: Nie wiem jak bardzo go mogę za to opieprzyć ale samochód stracił unikalny wizerunek. Można takie cos gdziec kupić?? Jakoś to naprawić?? Z góry dziękuję za pomoc!
Gotti

Re: naklejki na Mini Cooper S Works

Post autor: Gotti »

n-gee pisze:Mam zamiar kupić Mini Coopera S Worsks, rocznik 2001 i potrzebuje WASZEJ!! (znawców mini :grin: ) opinii. Gdy zadatkowałam czarne autko na obu bokach miał naklejki przedstawiające włoską flagę połączoną z szachownicą wyścigową a otaczały to żółte liście. Gdy przyjechałam odebrać samochód okazało się że pracownik komisu wypolerował mini... do tego stopnia ze teraz znaczki są białe :cry: Nie wiem jak bardzo go mogę za to opieprzyć ale samochód stracił unikalny wizerunek. Można takie cos gdziec kupić?? Jakoś to naprawić?? Z góry dziękuję za pomoc!

jak to ori naklejki to bez problemu w serwisie, choć koszta są spore.
tess

Post autor: tess »

Witam
Mini Cooper S wszedł do sprzedaży w maju 2002 :!: Jeśli to jest rocznik 2001 to coś dziwnego. Pakiety Works były dostępne dopiero chyba w 2003. Sprawdź dobrze to autko bo jakoś to dziwnie wygląda. Nie pamiętam kiedy były pokazane pierwsze S-ki, być może to jest taki egzemplarz. Co do naklejek, to jeśli masz wzór, to każda firma reklamowa Ci je dorobi bez problemu i w znacznie niższych kosztach niż w serwisie.
Pozdrawiam
Wojtek
Cooper1987s

Post autor: Cooper1987s »

Mini w wersji cooper S pojawił się na rynku dopiero po 2002 r a wersja John cooper Works pojawiła się na początku 2003 roku. Więc to nie możliwe żeby mini z 2001 to orginalny JCW najprawdopodobniej jest do niego dołożony pakiet works-a. Sprawdź czy autko ma turbinkę bo wątpie że to jakaś wersja one lub cooper bo tylko takie były oferowane w 2001r. Z naklejkami w firmie reklamowej nie będzie problemu!!
ODPOWIEDZ