Szyby na poliwęglan, drzwi, front, bagażnik ze szkła, lekkie kółka, alu zaciski... i tego typu bajery.W sumie to ja się nie znam.
Moderator: flapjck1
15000 jest kwota ktora chcialem wydac na malucha. Na mini planowalem przeznaczyc 30000, zreszta jak kupie mieszkanie i zobacze ile mi zostanie wtedy zadecyduje. Na dzien dzisiejszy i tak najchetniej kupilbym S3.flapjck1 pisze:screena nie bedzie
uwaga moja byla do chlopakow ktorzy zaczeli przeginac ( kto to byl to wiedza zainetresowani )
za malucha nikt sie gniewac raczej nie bedzie
tylko chodzilo mi o podkreslenie faktu ze zapewne na ten projekt masz te 15 k - w sam raz zeby jakas polpadnieta sztuke klasycznego miniaka "troszke" usprawnic - tym wiecej im wiecej moze sie zrobic samemu
a co wybierzesz? twoja sprawa
Przestraszyles mnie troche z ta awaryjnosci, wprawdzie bedzie to moj drugi samochod, ale ja nie jestem przyzwyczajony do usterek - od osmiu lat mam japonskie samochody i nie mialem do tej pory z nimi wiekszych klopotow.flapjck1 pisze:za 30 k spokojnie zrobisz jakies mini "race look" z naprawde mocnym silnikiem dajacym kupe zabawy i radosci ( ale mimo wszystko max to bedzie jakies 110-120 KM )
Tomek_K. pisze:Przestraszyles mnie troche z ta awaryjnosci, wprawdzie bedzie to moj drugi samochod, ale ja nie jestem przyzwyczajony do usterek - od osmiu lat mam japonskie samochody i nie mialem do tej pory z nimi wiekszych klopotow.flapjck1 pisze:za 30 k spokojnie zrobisz jakies mini "race look" z naprawde mocnym silnikiem dajacym kupe zabawy i radosci ( ale mimo wszystko max to bedzie jakies 110-120 KM )
W koncu to brytyjczyk.Sadam pisze:
![]()
![]()
![]()
w takim razie kup S3
mini zawsze będzie awaryjne, nawet seryjne