P O Z N A Ń spotkanie!!!
Moderator: flapjck1
P O Z N A Ń spotkanie!!!
Witam!
W niedzielę 9 marca odbędzie się spotkanie Mini w stałym miejscu na Malcie o godzinie 17:00.
Obecność oczywiście obowiązkowa!
Serdecznie zapraszamy!
W niedzielę 9 marca odbędzie się spotkanie Mini w stałym miejscu na Malcie o godzinie 17:00.
Serdecznie zapraszamy!
Ostatnio zmieniony 11 cze 2008, 23:10 przez magic, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: P O Z N A Ń spotkanie!!!
Witam:)
Chciałabym przyjechać na spotkanie Mini w niedzielę 9.03, tylko nie wiem gdzie jest to stałe miejsce na Malcie.
Dziękuję za informację i pozdrawiam:)
Chciałabym przyjechać na spotkanie Mini w niedzielę 9.03, tylko nie wiem gdzie jest to stałe miejsce na Malcie.
Dziękuję za informację i pozdrawiam:)
Stałe miejsce na Malcie to restauracja przy stacji kolejki wąskotorowej przy rondzie Śródka vis-a-vis stacji benzynowej Lotos. Na restauracji jest duży baner TYSKIE. Jadąc rondem nie sposób nie zauważyć.
Zapraszamy.
Pozdrawiam!
Krzysztof
Zapraszamy.
Pozdrawiam!
Krzysztof
no i pięknie. zawsze zaglądam na forum żeby ujrzeć "Spotkanie POZNAŃ" no i.... znowu przegapiłem mam nadzieje ze w marcu albo najdalej w kwietniu następne spotkanko będzie, jeszcze przed wyjazdem na Długo-weekendowy Majowy Zlot.
z żalem... pozdrawiam
z żalem... pozdrawiam
W Poznaniu podobno bedzie 30.03.2008 oczywiście Malta
POZNAŃ spotkanie ? 7.06.08/8.06.08 ?
Jestem od niedawna posiadaczem Mini Morisa 1991 i zastanawiam się nad jakims spodkankiem w Przyszły weekend (7.06.08 sobota - 8.06.08 niedziela, godziny popołudniowe? ):D
POZNAŃ - Stadion LECHA ?
Co Wy na to ktoś chętny ? ))
Pozdrawiam wszystkich Miniaczy
POZNAŃ - Stadion LECHA ?
Co Wy na to ktoś chętny ? ))
Pozdrawiam wszystkich Miniaczy
P O Z N A Ń spotkanie!!!
Witam!
W niedzielę 15 czerwca odbędzie się spotkanie Mini o godzinie 17:00 w stałym miejscu na Malcie, czyli na parkingu przy stacji kolejki wąskotorowej vis-a-vis ronda Śródka.
Serdecznie zapraszamy!
W niedzielę 15 czerwca odbędzie się spotkanie Mini o godzinie 17:00 w stałym miejscu na Malcie, czyli na parkingu przy stacji kolejki wąskotorowej vis-a-vis ronda Śródka.
Serdecznie zapraszamy!