W tym samym poście pozwolę sobie pogratulować Grzesiowi za pierwszą dokonaną aktualizację i życzyć powodzenia i satysfakcji z pracy nad naszą web site

Moderator: flapjck1
eeee..... nie zebym ten teges, ale troche za szybko ten krzyzyk na mnie postawiliscie: to co wlasnie polecialo na serwer bylo jeszcze moja aktualizacja... ostatnia, bo ostatnia, ale jednakrona pisze:W tym samym poście pozwolę sobie pogratulować Grzesiowi za pierwszą dokonaną aktualizację i życzyć powodzenia i satysfakcji z pracy nad naszą web site![]()
Ups, zobaczyłam na stronce dzisiejszą aktualizację i tam już adres do webmastera jest zamieszczony do Grzecha. Odebrałam powiadomienie mailem o aktualizacji i wszystko jasne. Fil nadal pracuje.fil pisze:eeee..... nie zebym ten teges, ale troche za szybko ten krzyzyk na mnie postawiliscie: to co wlasnie polecialo na serwer bylo jeszcze moja aktualizacja... ostatnia, bo ostatnia, ale jednakrona pisze:W tym samym poście pozwolę sobie pogratulować Grzesiowi za pierwszą dokonaną aktualizację i życzyć powodzenia i satysfakcji z pracy nad naszą web site![]()
Grzechu przejmuje stronke od nastepnej 'aktualki' - poki co, w miare mozliwosci, bede go jeszcze w okresie 'rozruchowym' wspierac, zreszta mysle, ze nie trzeba bedzie zbyt duzo tego wspierania.
![]()
no niestety - wszystko wskazuje na to , ze w tym sezonie temat zlotow raczej trzeba sobie bedzie odpuscic. Co najwyzej lokalne spotkania beda wchodzic w gre, choc pewnie tez rzadko. Jesli uwiniemy sie z remontem mieszkania do zimy, to sezon 2006 powinien byc juz dla nas Mini-normalny, czyli frekwencja na zlotach wzrosnie, a i o auto bedzie mozna jakos normalnie zadbac... bo ostatnio jego stan dramatycznie podupadlLukasz1 pisze:P.S. Mam nadzieje , że ze Zlotów nie rezygnujesz![]()