Podziękowania dla WEBMASTERA!!!!!!!

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Podziękowania dla WEBMASTERA!!!!!!!

Post autor: rona »

W taki właśnie forumowy sposób chciałam podziękować Filowi za pracę nad naszą stronką klubową. Dzięki Fil!!!!!!! :) :)

W tym samym poście pozwolę sobie pogratulować Grzesiowi za pierwszą dokonaną aktualizację i życzyć powodzenia i satysfakcji z pracy nad naszą web site :!: :!:
Niejeden z nas

Re: Podziękowania dla WEBMASTERA!!!!!!!

Post autor: Niejeden z nas »

oooooo....FAKTIKO :-) przyklejam się z przedmówczynią !! ...i nawet załączniki się otwierają...no no no ... :D
Awatar użytkownika
fil
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: fil »

rona pisze:W tym samym poście pozwolę sobie pogratulować Grzesiowi za pierwszą dokonaną aktualizację i życzyć powodzenia i satysfakcji z pracy nad naszą web site :!: :!:

eeee..... nie zebym ten teges, ale troche za szybko ten krzyzyk na mnie postawiliscie: to co wlasnie polecialo na serwer bylo jeszcze moja aktualizacja... ostatnia, bo ostatnia, ale jednak :-) Grzechu przejmuje stronke od nastepnej 'aktualki' - poki co, w miare mozliwosci, bede go jeszcze w okresie 'rozruchowym' wspierac, zreszta mysle, ze nie trzeba bedzie zbyt duzo tego wspierania. 8)

No i na koniec - DZIEKI :-)

Pozdrawiam.
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40

v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
Awatar użytkownika
rona
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: rona »

fil pisze:
rona pisze:W tym samym poście pozwolę sobie pogratulować Grzesiowi za pierwszą dokonaną aktualizację i życzyć powodzenia i satysfakcji z pracy nad naszą web site :!: :!:

eeee..... nie zebym ten teges, ale troche za szybko ten krzyzyk na mnie postawiliscie: to co wlasnie polecialo na serwer bylo jeszcze moja aktualizacja... ostatnia, bo ostatnia, ale jednak :-) Grzechu przejmuje stronke od nastepnej 'aktualki' - poki co, w miare mozliwosci, bede go jeszcze w okresie 'rozruchowym' wspierac, zreszta mysle, ze nie trzeba bedzie zbyt duzo tego wspierania. 8)

Ups, zobaczyłam na stronce dzisiejszą aktualizację i tam już adres do webmastera jest zamieszczony do Grzecha. Odebrałam powiadomienie mailem o aktualizacji i wszystko jasne. Fil nadal pracuje.
A za Grzecha trzymamy kciuki.
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

...........DLA
MNIE
BOMBA!!!!!!!!!!!

Galerie chyba mamy naj........... w calej wsi :)
Puszcze fame w swiat , niech se popatrzo spragnieni fotkow
dzieki Fil.
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Lukasz1

Podziekowania

Post autor: Lukasz1 »

Witam

Również przyłączam się do podziękowań, za duży wkład pracy w naszą strone MKP. Przede wszystkim ją uporządkowałeś, wczesniej panowal na niej straszny chaos.

P.S. Mam nadzieje , że ze Zlotów nie rezygnujesz :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
fil
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Podziekowania

Post autor: fil »

Czesc,

Lukasz1 pisze:P.S. Mam nadzieje , że ze Zlotów nie rezygnujesz :)

no niestety - wszystko wskazuje na to , ze w tym sezonie temat zlotow raczej trzeba sobie bedzie odpuscic. Co najwyzej lokalne spotkania beda wchodzic w gre, choc pewnie tez rzadko. Jesli uwiniemy sie z remontem mieszkania do zimy, to sezon 2006 powinien byc juz dla nas Mini-normalny, czyli frekwencja na zlotach wzrosnie, a i o auto bedzie mozna jakos normalnie zadbac... bo ostatnio jego stan dramatycznie podupadl :?

Pozdrawiam,
filip
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40

v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
Awatar użytkownika
dziesio
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dziesio »

jako ze ten po czesci (chyba) dotyczy takze mnie, pozwole sobie cos napisac.
stronke powoli przejmuje, coprawda mam problem z zalogowaniem sie na serwer ale mysle ze to szybko rozwiazemy.

mam nadzieje ze uda mi sie jak najlepiej prowadzic stronke i zamierzam sie zaraz wziac do roboty zeby cos sklecic.

Pozdrawiam i dzieki Fil
Marcos

Post autor: Marcos »

Wielkie dzięki za poswięcony czas i zaangazowanie w naszą www. Mam nadzieję że strona i wszystkie związane z nia tematy będą działać i rozwijac się w dobrym kierunku, a strona www będzie cieszyć i nas jako klubowiczów i innych odwiedzających ciekawych tematu mini. Remont jest ważny, ale jest to stan przejściowy i oby nie trwał w nieskończoność :) , w związku z czym mam nadzieję, że będziemy za jakiś czas mogli dalej współpracować i spotykac się na zlotach :D . Mam nadzieję że Nasz nowy webmaster - Grzesiek bedzie Twoim godnym następcą, a praca ze strona będzie dawała mu sporo zadowolenia i satysfakcji.
Minis
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: Minis »

witam,
pozwolicie ze rowniez sie doloze do podziekowan.
wielkie dzieki Fil za kawal dobrej roboty !!!
mam nadzieje jednak ze na poznanskie spotkania znajdziesz troszke czasu ?

zycze rowniez powodzenia nowemu prowadzacemu.
MJ
august

Post autor: august »

wchodzę na chwilę na forum, a tu wszyscy dziękują - to ja również bardzo chcę podziękować za super robotę i dużo poświęconego czas - teraz przekazanie strony rozumiem nastąpiło i to w dobre ręce - POWODZENIA.
PZDR / @ugust
ODPOWIEDZ