R50 zblokowana regulacja wysokości.

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

vexx

R50 zblokowana regulacja wysokości.

Post autor: vexx »

Moja 'lepsza połowa' zrobiła 'coś' z regulacją wysokości fotela - nie wie co. W efekcie można regulować tylko o 1 'machnięcie'. Spotkał się ktoś z czymś takim? Można to jakoś szybko poprawić?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: R50 zblokowana regulacja wysokości.

Post autor: flapjck1 »

wymienic siedzisko :P
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
vexx

Dziękuje Wujku! To cudowna rada! :P A tak poważnie? Bo regulator pochylenia sie czasem potrafi zaciąć i prezz chwile oparcie jest jak w zmiennikach w ich nowym 13-13, więc może to też da sie jakoś odblokować...
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

a tak powaznie to zalezy od tego jaki jest system, czasami wystarczy szarpnac zeby "ustawic" dobrze zebatki
a nie jest tak ze cos lezy pod fotelem?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
vexx

Niestety nie ma, sprawdzałem dokładnie, a za mocno boje sie szarpnac - zeby nie dokonać nieodwracalnych zniszczeń. Nosze sie z zamiarem odkręcenia całego fotela i wyjęcia - ale mam lęki, że zepsuje :) A i zeby jakies airbagi sie nie odpaliły... Robił ktoś coś takiego?
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Kontakt:

co do airbagow to popatrz czy sa jakies wtyczki podlaczone do fotela i wypnij je ew. przy wylaczonym zaplonie
ODPOWIEDZ