IMM 2008
Moderator: flapjck1
Re: IMM 2008
My już też dotarliśmy do domku, a to tylko i wyłącznie dzięki pomocy ludzi dobrej woli, którym jeszcze raz gorąco dziękujemy, bo bez nich nie wiem jak wróciliśmy do domu - Adaś, Ania, Gosia,Tess, Kuba, Adaś S. - mamy ogromny dług wobec Was. Poszedł nam tylny wózek i o samodzielnym powrocie do domu nie mogło być mowy (to i tak dobrze że się złamał dopiero w drodze powrotnej i to na parkingu w Hannoverze).
A jak już wiecie IMM był barrrdzo udany i to nie tylko pod względem pogody
pozdrawiamy wszystkich gorąco i idziemy odespać nocne podróże
Aga i Zbych
A jak już wiecie IMM był barrrdzo udany i to nie tylko pod względem pogody
pozdrawiamy wszystkich gorąco i idziemy odespać nocne podróże
Aga i Zbych
Ja już też dotarłem do Włocławka Po całonocnej jeździe mini dało radę po remoncie
Było super Podziękowania dla całej ekipy za miłe towarzystwo
I oczywiście wielkie dzięki dla Mirka i Adama S. oraz Marka (Prezesa) za pomoc w naprawie samochodu
Wielkie ale to wielkie dzięki za pomoc Bo inaczej to bym tam tulipany i maryśkę do kończa życia musiał hodować
Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu
Było super Podziękowania dla całej ekipy za miłe towarzystwo
I oczywiście wielkie dzięki dla Mirka i Adama S. oraz Marka (Prezesa) za pomoc w naprawie samochodu
Wielkie ale to wielkie dzięki za pomoc Bo inaczej to bym tam tulipany i maryśkę do kończa życia musiał hodować
Pozdrawiam wszystkich i do następnego razu
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Też dotarliśmy na miejsce i to wychodzi na to, że nawet jak jedni z pierwszych bo o 0:15...
Aż sam żałuję, że nie wpadłem od razu na forum się wpisać, ale pewnie 30 min. przepakowywaliśmy auta tak , żeby inni do domów wrócić mogli
W każdym razie IMM baaaaaaaaaaaaaaaardzo udany, organizacja na naprawdę wysokim poziomie, a ludzie tradycyjnie przesympatyczni
Nasz obóz dostał nagrodę za najliczniejszy klub nieholenderski na tegorocznym IMMie, więc jest się czym pochwalić. W kategoriach najlepsze imprezy, alkoholizm oraz upijanie innych nacji też byśmy wygrali
Jak już w miarę dojdę do siebie to może spróbuję napisać jakieś wypracowanie/relację
Kto nie był niech żałuje, a kto był niech wspomina
Aż sam żałuję, że nie wpadłem od razu na forum się wpisać, ale pewnie 30 min. przepakowywaliśmy auta tak , żeby inni do domów wrócić mogli
W każdym razie IMM baaaaaaaaaaaaaaaardzo udany, organizacja na naprawdę wysokim poziomie, a ludzie tradycyjnie przesympatyczni
Nasz obóz dostał nagrodę za najliczniejszy klub nieholenderski na tegorocznym IMMie, więc jest się czym pochwalić. W kategoriach najlepsze imprezy, alkoholizm oraz upijanie innych nacji też byśmy wygrali
Jak już w miarę dojdę do siebie to może spróbuję napisać jakieś wypracowanie/relację
Kto nie był niech żałuje, a kto był niech wspomina
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- Kitek
- Klubowicz
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Załoga "Kitków" dotarła do Krakowa o 6 rano.
Czyli pewnie jako jedna z najpóźniejszych. Nie powiem, że była to łatwa podróż, po rozłące pod Dreznem z Michałem, Benym i Mikołajem, którzy jak wspomniał Luper wyskoczyli na Staropramena do Pragi- do niemal samego końca ( do Katowic ) towarzyszyły nam i wspierały nas (i mam nadzieję,że wzajemnie) dwie niezastąpione ekipy: Rogal z Łukaszem oraz Asia z Wojtkem-Eddym. Serdecznie dziękujemy za rozsdądną podróż i dużą dawke humoru, jaką zachowaliśmy mimo zmęczenia Ukłony w Waszą stronę
Był to nasz pierwszy IMM. Jesteśmy pod duzym wrażeniem całokształtu imprezy.
Było CUUUUUDOWNIE ! Pogoda pierwsza klasa, miniaki dzielne i piękne!
Z Polski przyjechała wspaniała ekipa, ale niestety IMM jest za krótki aby się z każdym zintegrować Tych, których udało mi się lepiej poznać trzymam głęboko pod serduchem
PS: Ja też osobiście pobiłam swój rekord Ci co byli widzieli...
Czyli pewnie jako jedna z najpóźniejszych. Nie powiem, że była to łatwa podróż, po rozłące pod Dreznem z Michałem, Benym i Mikołajem, którzy jak wspomniał Luper wyskoczyli na Staropramena do Pragi- do niemal samego końca ( do Katowic ) towarzyszyły nam i wspierały nas (i mam nadzieję,że wzajemnie) dwie niezastąpione ekipy: Rogal z Łukaszem oraz Asia z Wojtkem-Eddym. Serdecznie dziękujemy za rozsdądną podróż i dużą dawke humoru, jaką zachowaliśmy mimo zmęczenia Ukłony w Waszą stronę
Był to nasz pierwszy IMM. Jesteśmy pod duzym wrażeniem całokształtu imprezy.
Było CUUUUUDOWNIE ! Pogoda pierwsza klasa, miniaki dzielne i piękne!
Z Polski przyjechała wspaniała ekipa, ale niestety IMM jest za krótki aby się z każdym zintegrować Tych, których udało mi się lepiej poznać trzymam głęboko pod serduchem
PS: Ja też osobiście pobiłam swój rekord Ci co byli widzieli...
...Kot samym jest duchem, samym demonem, samą czułością i żartem...
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
No dalej !!!!...pisac, pisac, pisac
dzis widzialem sie z Kuba i z tego co opowiadal to widze ze imprezy pod Polskim obozem stana sie juz chyba stalym punktem kazdego IMMa!!
dzis widzialem sie z Kuba i z tego co opowiadal to widze ze imprezy pod Polskim obozem stana sie juz chyba stalym punktem kazdego IMMa!!
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Melduję, że dzisiaj po 20-ej jedna z ostatnich ekpi dotarła bezpiecznie do Krakowa, za nami cudowny IMM i niezapomniane after party w Pradze ... staroparmen był cudownym złotym napojem a wrażenia niezwykłe ... wiecej w realcji i zdjęciach już wkrótce ...
specjalne podziękowania dla Mikołaja i Michała za towarzystwo i wspaniała atmosferę ...
[ Dodano: Sro 14 Maj, 2008 ]
mini w stylizacji kate moss
specjalne podziękowania dla Mikołaja i Michała za towarzystwo i wspaniała atmosferę ...
[ Dodano: Sro 14 Maj, 2008 ]
mini w stylizacji kate moss
Ostatnio zmieniony 14 maja 2008, 11:21 przez Beny, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Dotarliśmy i my. Niestety ok. 20 km przed domem mieliśmy spotkanie z seperatorem na autostradzie, podczas wyprzedzania ciężarówki. Efekt, dwa lewe koła rozdarte, urwana listwa nadkola i trudno powiedzieć co jeszcze, bo ciemno. Zobaczymy rano. Zamiast o 23 dojechaliśmy koło pierwszej. Największe zdziwienie wywołało u panów z obsługi i policji że nie potrzebujemy pomocy drogowej i autko pojedzie na dwóch rozdartych na około 10cm każda, oponach. Runflaty to jest to, po uderzeniu, wiedziałem że przednia lewa opona poszła, ale że tylna też to dopiero podczas zdjęć się okazało. Po uderzeniu myślałem że drzwi też zmasakrowało, ale na szczęście nie, natomiast nie poczułem żadnego gwałtownego ściągnięcia w lewo co przy normalnych oponach w tej sytuacji spowodowało by ostry uskok w lewo. Tyle na gorąco.
Pozdrawiam.
Wojtek
Pozdrawiam.
Wojtek
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
uuu...Tess, to musialo bolec.... domownicy czekaja na fotki
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Kilka z "muzeum"
- Załączniki
-
- Rotation of Resize of IMG_0189.JPG (62.8 KiB) Przejrzano 1126 razy
-
- Rotation of Resize of IMG_0188.JPG (53.91 KiB) Przejrzano 1126 razy
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
next
- Załączniki
-
- Resize of IMG_0186.JPG (67.88 KiB) Przejrzano 1122 razy
-
- Resize of IMG_0190.JPG (62.32 KiB) Przejrzano 1122 razy
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
next
- Załączniki
-
- Resize of IMG_0184.JPG (63.24 KiB) Przejrzano 1118 razy
-
- Resize of IMG_0183.JPG (60.16 KiB) Przejrzano 1118 razy
My również dotarliśmy bez większych przygód na szczęście do domu. Impreza rzeczywiście udana pomijając fakt, że część z niej spędziłem klęcząc przy przednim przegubie auta. Serdeczne podziękowania za pomoc Markowi G. Mirkowi S. oraz Rogalowi - bez Was panowie jeszcze bym chyba do dzisiaj tam klęczał.
Pozdrawiam Grażyna i Marek
Pozdrawiam Grażyna i Marek
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
dojechałem i ja ( wtorek 22.00).