Spotkanie w Gdańsku
Moderator: flapjck1
Re: Spotkanie w Gdańsku
Ja na sobote się piszę, niedziela odpada z przyczyn rezerwacji dnia dla innych przyjemności
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
Orzemek pisze:Ehem... tak miałem napisać wczoraj ale ze względów technicznych (czyt. nie miałem czasu) nie udało się tego zrobić.
w każdym razie, dubluję ogłoszenie Łukasza odnośnie Sobieszewa i pragnę również dodać, że wkrótce żonaty mgr Humiński postuluje przeniesienie wyjazdu na niedzielę, z powodu imprezy.
Chwilowo zostaje sobota, bo takie były wstępne ustalenia.
Wnioski, propozycje i zażalenia proszę pisać poniżej.
p.s. Łukaszu czy odpowiada Ci pogoda którą zamówiłem?:)
Niedziela zdecydowanie odpada - jak wcześniej ustaliliśmy - w niedzielę nie będzie z kim tam porozmawiać.
P.S. Narazie jest pogoda w kratkę - mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Wróciłem po x latach nieobecności
rambo_3m pisze:
Tobie ciężko dogodzić
Zatem zostajemy przy sobocie. Pozostaje jeszcze kwestia godziny. 10 to jednak za wcześnie. Facetowi z ośrodka mówiłem, że nie będziemy szybciej jak w okolicach 12 więc wolałbym zostać słowny w tej sprawie. Zresztą... postuluję 11:13 na Stacji Lotos na Elbląskiej.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2008, 20:27 przez Orzemek, łącznie zmieniany 1 raz.
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
Orzemek pisze:rambo_3m pisze:
Tobie ciężko dogodzić
Zatem zostajemy przy niedzieli.
Zostajemy przy SOBOCIE
jak na nasze to chwilę po 11 (uwzględniamy spóźnienia) na lotosie przy ulicy elbląskiej
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Kilka ZDJĘĆ z przejażdżki na Wyspę Sobieszewską.
nikt nie mówił że będzie łatwo
Tak tylko przypominam, ze w tą niedzielę (27.04.2008) ponownie odbędzie się małę spotkanko AKM i YT.pl na Skwerze Kościuszki o godzinie 13:00. Zapraszam wszystkich zainteresowanych
Hej,
a ja przypominam o innej ciekawej imprezie:
mamy ponowne zaproszenie na festyn w schronisku dla bezdomnych zwierzat "Promyk". Czesc z nas juz byla na poprzednim tego rodzaju spotkaniu i mamy mile wspomnienia, rowniez nas milo wspominaja : ) wiec serdecznie zapraszam do wziecia udzialu. Poprzednim razem grupe zmotoryzowanych reprezentowali oprocz wlascicieli miniakow rowniez harleyowcy.
http://www.schroniskopromyk.pl/
Festyn odbedzie sie w najblizszy weekend - 26 i 27 kwietnia.
W zwiazku z tym, ze w niedziele mozemy uczestniczyc w kolejnym fajnym spotkaniu z sekcja pojazdow zabytkowych, proponuje badz podjechac do schroniska "Promyk" w niedziele do poludnia a stamtad podjechac do Gdyni, badz, co wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem, przyjechac na festyn w sobote, poniewaz tego dnia o godz. 12 nastapi oficjalna inauguracja tej imprezy i bedzie tam np. Prezydent Miasta Gdanska, wiec mozemy zapasc w pamiec wladzom miasta, rozpromowac i zaprezentowac miniaki, a pomoc z Urzedu Miasta Gdanska moze okazac sie nieoceniona potem przy organizacji zlotu wrzesniowego i kolejnych naszych imprez.
Co o tym myslicie?
mamy ponowne zaproszenie na festyn w schronisku dla bezdomnych zwierzat "Promyk". Czesc z nas juz byla na poprzednim tego rodzaju spotkaniu i mamy mile wspomnienia, rowniez nas milo wspominaja : ) wiec serdecznie zapraszam do wziecia udzialu. Poprzednim razem grupe zmotoryzowanych reprezentowali oprocz wlascicieli miniakow rowniez harleyowcy.
W zwiazku z tym, ze w niedziele mozemy uczestniczyc w kolejnym fajnym spotkaniu z sekcja pojazdow zabytkowych, proponuje badz podjechac do schroniska "Promyk" w niedziele do poludnia a stamtad podjechac do Gdyni, badz, co wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem, przyjechac na festyn w sobote, poniewaz tego dnia o godz. 12 nastapi oficjalna inauguracja tej imprezy i bedzie tam np. Prezydent Miasta Gdanska, wiec mozemy zapasc w pamiec wladzom miasta, rozpromowac i zaprezentowac miniaki, a pomoc z Urzedu Miasta Gdanska moze okazac sie nieoceniona potem przy organizacji zlotu wrzesniowego i kolejnych naszych imprez.
Co o tym myslicie?
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
rona pisze:Hej,
Co o tym myslicie?
my byśmy się pisali na niedzielę w związku ze ślubem znajomych
mam nadzieje że nic wiecej sie nie wydarzy
To jak? Dolaczycie? Wyczytalam gdzie indziej; ) ymh ymh : ) ze Markowi tez pasuje niedziela.
Bylam tam dzisiaj i Harleyowcy tez maja jutro wpasc. Wyglada to podobnie jak w zeszlym roku - konkursy dla dzieci, pokazy grupy poszukiwawczo-ratowniczej strazy itp. Typowo klimat festynowy, kielbaski z grilla itp. I oczywiscie duzo fajnych zwierzatek do zaadoptowania : )
Dojazd najdogodniejszy mysle od ul. Slowackiego, potem ul. Budowlanych, a schronisko miesci sie przy ul. Przyrodnikow 14. Takze szybko mozna sie stamtad wydostac obwodnica do Gdyni. Gdyby podjechac tam na godz. 11:30 czy 12 w zupelnosci by wystarczylo i w zapasie pol godziny na dojazd na Skwer. Chyba, ze damy rade wstac i zebrac sie wczesniej.
Bylam tam dzisiaj i Harleyowcy tez maja jutro wpasc. Wyglada to podobnie jak w zeszlym roku - konkursy dla dzieci, pokazy grupy poszukiwawczo-ratowniczej strazy itp. Typowo klimat festynowy, kielbaski z grilla itp. I oczywiscie duzo fajnych zwierzatek do zaadoptowania : )
Dojazd najdogodniejszy mysle od ul. Slowackiego, potem ul. Budowlanych, a schronisko miesci sie przy ul. Przyrodnikow 14. Takze szybko mozna sie stamtad wydostac obwodnica do Gdyni. Gdyby podjechac tam na godz. 11:30 czy 12 w zupelnosci by wystarczylo i w zapasie pol godziny na dojazd na Skwer. Chyba, ze damy rade wstac i zebrac sie wczesniej.
- rambo_3m
- Klubowicz
- Kontakt:
Sorry że dopiero odpisuję ale na najbliższe 2 tygodnie muszę się wyłączyć ze wszystkich działań. W związku z przyjęciem córki mam tyle spraw na głowie że nie dam rady a weekendy to są właściwie jedyne dni kiedy mogę coś załatwić bo mam trochę wolnego od pracy. Tak więc sorry ale na mnie możecie liczyć dopiero w drugiej połowie maja.
Troszke czasu minelo, wiec moze zorganizujemy jakies male spotkanko? W ten weekend? Niedziela? Molo przy Brzeznie? 13:00?
surmik pisze:Troszke czasu minelo, wiec moze zorganizujemy jakies male spotkanko? W ten weekend? Niedziela? Molo przy Brzeznie? 13:00?
Ok, to teraz na tej platformie nadajemy : )
Ciekawi mnie jak reszta naszej bandy, ale może spotkamy się w sobotę późniejszym popołudniem ok. 15/16 (dla tych co pracują w sobotę), bo pogoda jest póki co plażowa i fajnie byłoby spędzić niedzielę z przyjaciółmi na piasku ; ) a nasze spotkanie będzie miało bardziej charakter ustaleń, rozmów itd. no chyba, że planujemy jakąś wycieczkę ; )