Spotkanie w Gdańsku
Moderator: flapjck1
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
Re: Spotkanie w Gdańsku
Niedziela to jest Dzień Dziecka i ja mam generalnie już cały dzień zaplanowany do późnych godzin wieczornych z moimi pociechami więc się nie stawię. No chyba że przełożymy to np. na sobotę wieczór, w knajpie przy piwku/winku/wódeczce czy innym garmażu. Czasami możemy się spotkać bez samochodów, prawda?
Wróciłem po x latach nieobecności
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
elo
my też już dostępni więc jesteśmy na tak
myślę że niedziela będzie bardziej wskazana
my też już dostępni więc jesteśmy na tak
myślę że niedziela będzie bardziej wskazana
Pomijając to, że właściwie należałoby się spotkać jakoś wkrótce, bo sami wiecie co ma być we wrześniu...
Nasza trójka czyli Natalia, Teodor i ja mamy w weekend zajęcia a wraz z nimi egzaminy więc nam odpowiadają godziny raczej popołudniowe. ostatecznie jakoś to będzie, dostosujemy się do większości.
Nasza trójka czyli Natalia, Teodor i ja mamy w weekend zajęcia a wraz z nimi egzaminy więc nam odpowiadają godziny raczej popołudniowe. ostatecznie jakoś to będzie, dostosujemy się do większości.
Podsumowywujac: sobota godzina 17-18? Stacja DeLuxe? I z samochodami czy bez?
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
pomylilo mi sie z tą niedzieląsurmik pisze:Podsumowywujac: sobota godzina 17-18? Stacja DeLuxe? I z samochodami czy bez?
sobota to dobry termin - godziny popoludniowe tez tylko ze 18 i De Luxe = brak miejsca
mysle ze dobra opcja bylby tez np maly grill w Sitnie - to zaraz za Żukowem wiec stosunkowo niedaleko od obwodnicy - juz tam bylismy w tamtym roku
spotkac sie mozemy kolo stacji benzynowej przy Auchan powiedzmy o 17
Orzemek nawet jak sie spozni to juz wie gdzie to miejsce jest wiec dojedzie
my się dostosujemy choć generalnie nie powinniśmy się nigdzie ruszać bo mamy egzaminy w sobotę i niedzielę, ale jak tak kusicie spotkaniem to będziemy
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
rozmawialem z Łukaszem i jest na tak jesli chodzi o grill w Sitnie
czy reszta na tak?
to spotykamy sie o 18 na stacji przy Auchan i jedziemy do Sitna
mozna zabrac kielbaske - ja grila mam
do zobaczenia
czy reszta na tak?
to spotykamy sie o 18 na stacji przy Auchan i jedziemy do Sitna
mozna zabrac kielbaske - ja grila mam
do zobaczenia
Ja niestety odpadam, nagla robota deadline na poniedzialek = brak czasu na cokolwiek.
Milej zabawy
Milej zabawy
"Born To Be Wild"
Hej!
Ktoś będzie dziś na zlocie Harleya w Sopocie?
Bo słyszałem że ma być trochę klasycznych samochodzików, a podobno gdzie Harley tam i miniaczek
(http://moto.trojmiasto.pl/news.php?id_news=28401)
Chętnie bym się z kimś spotkał i pogadał o miniakach.
Ja będę bo jest jeszcze Tyczka na Molo, z Pyrek i Rogowską
Zapraszam,
Michał
Ktoś będzie dziś na zlocie Harleya w Sopocie?
Bo słyszałem że ma być trochę klasycznych samochodzików, a podobno gdzie Harley tam i miniaczek
(http://moto.trojmiasto.pl/news.php?id_news=28401)
Chętnie bym się z kimś spotkał i pogadał o miniakach.
Ja będę bo jest jeszcze Tyczka na Molo, z Pyrek i Rogowską
Zapraszam,
Michał
Ostatnio zmieniony 07 cze 2008, 00:14 przez Hiperjajko, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej Michał, dobry pomysł i rzeczywiście wcześniej uczestniczyliśmy w tej imprezie. Jutro w sobotę 07/06/2008 parada, można się dołączyć. Byliśmy zawsze miło widziani. A jakbyś chciał nas poznać i zobaczyć trójmiejskie miniaczki, to pewnie w przyszły weekend będzie taka możliwość.
to kto jest chetny? ja bardzo powaznie rozwazam pojawienie sie tam jutro (sobota), niestety na parade sie napewno nie wyrobie wiec w gre wchodza raczej godziny po 18tej, mozna by sie wybrac jakas wieksza ekipa? czekam na odzew
JAsne że chciałbym Was poznać
Jakiś mały zlocik w przyszyły weekend?
Dziś byłem na Monciaku, ale wiele się nie działo. Trochę motocykli, pare Fordów Capri widziałem i to tyle z takich klasyków. Co do jutra to nie wiem czymi sie będzie chciało.
Mam spory kawałek, a poza tym EURO 2008 :P:P
ale przyszły weekend bardzo chętnie
napiszcie tutaj bądź na priv o co chodzi
Pozdrówki,
Michał
Jakiś mały zlocik w przyszyły weekend?
Dziś byłem na Monciaku, ale wiele się nie działo. Trochę motocykli, pare Fordów Capri widziałem i to tyle z takich klasyków. Co do jutra to nie wiem czymi sie będzie chciało.
Mam spory kawałek, a poza tym EURO 2008 :P:P
ale przyszły weekend bardzo chętnie
napiszcie tutaj bądź na priv o co chodzi
Pozdrówki,
Michał
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ponawiam monit a w zasadzie daje info:
spotkanie w Gdańsku sobota 12.07.2008 - godz.18:00 - Parking Zaspa - zapraszamy !
w razie deszczu przejedziemy do Stacji De Luxe
spotkanie w Gdańsku sobota 12.07.2008 - godz.18:00 - Parking Zaspa - zapraszamy !
w razie deszczu przejedziemy do Stacji De Luxe