Wielka prośba o mini-weryfikacje :)

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Wielka prośba o mini-weryfikacje :)

Post autor: pididi »

Witam!
Wyszukałem w internecie Coopera S i zastanawiam się, czy ma on zderzaki takie jak powinien (sprzed liftu i z dobrej wersji tj. S) kierownicę, ew. elementy wnętrza. Pytam o to, bo jeśli nie, to moooże być pewien ślad, że auto wcale nie jest "bezwypadkowe igła stan". Chodzi mi o wyłapanie czegoś co nie pasuje, jest zmienione. Spasowanie elementów karoserii, silnik, skrzynie, szyby sprawdzę już osobiście.
Oto on:
1. http://moto.allegro.pl/item384372317_ok ... dach_.html
I nr. 2:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5442086

Pozdrawiam, pdd :)
Awatar użytkownika
Miniac
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Re: Wielka prośba o mini-weryfikacje :)

Post autor: Miniac »

Zderzaki od wersji S nie różniły się niczym przed i po lifcie. Kierownice były do wyboru (nie wiem od kiedy) dwu (oldschoolowa) i trój ramienna ale to można sobie było przełożyć / dołożyć więc o niczym może nie świadczyć.

Gdyby bezwypadkowość oceniać po zmianach w wyglądzie, wychodziłoby że mój jest po 15 dzwonach :mrgreen:

Te na fotach wyglądają OK.
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika... :D
Awatar użytkownika
pididi
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Clubman JCW LCI

Re: Wielka prośba o mini-weryfikacje :)

Post autor: pididi »

Dzięki za info. Póki co, to nr. 1 jest autem z Włoch, po lekkim dzwonie od strony kierowcy. Problem w tym, że nie ma blach, więc jest kłopot z podjechaniem na przegląd w ASO, a mechanik/blacharz ze mnie żaden i nic na miejscu nie sprawdzę... eech :roll:
BTW., dzisiaj w salonie siedziałem w Cooperze i nie chciałem wyjść :D Zaczynam chyba rozumieć o co chodzi z tym autem :)

pozdrawiam, pdd
ODPOWIEDZ