Gotti pisze:Coś nie do końca normalny ten miniak. US spec a licznik w km/h? brak skórzanej tapicerki skoro wychodziły tylko takie z czerwoną nicią... ?
w specyfikacji US nie było foteli Recaro (które wystepowały jako opcja do Miniaków po 2005 roku) tylko zwykłe... czyli fajans
Nie można było ich nawet tam kupić jako doldatkowo płatnej opcji z uwagi na (nie)bezpieczeństwo... bo nie miały poduszek powietrznych z boku
Każdy może nosić giwere w kieszenie a w tutaj taka obawa o bezpieczeństwo
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika...
Gotti pisze:Coś nie do końca normalny ten miniak. US spec a licznik w km/h? brak skórzanej tapicerki skoro wychodziły tylko takie z czerwoną nicią... ?
w specyfikacji US nie było foteli Recaro (które wystepowały jako opcja do Miniaków po 2005 roku) tylko zwykłe... czyli fajans Nie można było ich nawet tam kupić jako doldatkowo płatnej opcji z uwagi na (nie)bezpieczeństwo... bo nie miały poduszek powietrznych z boku Każdy może nosić giwere w kieszenie a w tutaj taka obawa o bezpieczeństwo
ale mowa o GP a ten miał tylko jeden rodzaj foteli (?)
W związku z tym autem: czy ktoś był już go obejrzeć/dotknąć/przejechać się? Mam parę km z Poznania i jakaś opinia bardzo by mi pomogła Tym bardziej, że na Allegro stoi już długo, i cena też spadła - do 44.500.
kmiler pisze:bity w lewy przod ruszony wahacz caly byl przemalowany. i tyle:) jak chcesz mam fotki jak wygladal bity..
PS: ja se nie zdecydowalem:)
Chetnię przyjmę zdjęcia, poszło PW z moim mailem.
BTW, ja wczoraj sprawdzałem w ASO inne mini z OtoMoto: połowa zawiechy do wymiany, malowany cały, łącznie z dachem, brak ABSu i ASC, pęknięta obudowa skrzyni. Też się nie zdecydowałem