rozrząd MCS
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: rozrząd MCS
nie ma paska
rozrząd MCS
Rozrząd jest na łańcuchu i ma automatyczną regulacje, a jeśli chodzi o pasek akcesoriów tzn klinowy to proponuje go wymienić przy przebiegu między 90 tyś km a 110 tyś km. Pozdro
chodzi mi o pasek rozrzadu. To ze jest na lancuszku to przeciez nie oznacza ze sie nie moze zerwac i rozgruchotać tłoków w silniku.? Kiedyś trzeba go chyba wymienić.
macu pisze:chodzi mi o pasek rozrzadu. To ze jest na lancuszku to przeciez nie oznacza ze sie nie moze zerwac i rozgruchotać tłoków w silniku.? Kiedyś trzeba go chyba wymienić.
to co 300000-400000km, ale tak naprawde dla zycia silnika.
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
dokladnie, poza tym ten temat juz gdzies sie kiedys przewinal przez forum
- Lotnik
- Nowy
- Posiadane auto: R53 FL
Cześć.
Chciałbym przy 165k profilaktycznie wymienić kompletny rozrząd. Jakiego producenta polecacie? Jakiś konkretny zestaw? Link mile widziany.
Dzięki!
Chciałbym przy 165k profilaktycznie wymienić kompletny rozrząd. Jakiego producenta polecacie? Jakiś konkretny zestaw? Link mile widziany.
Dzięki!
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
rouville, febi
przy 165 tys to on moze byc nie profilaktycznie tylko po prostu do wymiany, az tak trwale to one nie sa
przy 165 tys to on moze byc nie profilaktycznie tylko po prostu do wymiany, az tak trwale to one nie sa
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Lotnik
- Nowy
- Posiadane auto: R53 FL
Nie wiem czy nie był już wymieniany przez poprzedniego właściciela. Objawów jako takich nie zauważyłem.
Który konkretnie zestaw? Wybacz, jestem zielony. Może być link z Allegro.
Który konkretnie zestaw? Wybacz, jestem zielony. Może być link z Allegro.