Witam
Moze ktos wie bez bez wyjmowania jakiej dlugosci sa szpilki w mini? z przodu prz tarczach sa takie same jak z tyl przy bebnach ?
Chce zalozyc dystanse przod 20mm i tyl 25mm i nie wiem jakiej dlugosci szpilki kupic.
Prosze o pomoc
Szpilki do kol
Moderator: flapjck1
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Re: Szpilki do kol
W polsce kupisz 56 mm (dł. całośći) , szpilki w mini są mniejszej średnicy jak w innych autach wiec dopasowanie z innego auta to problem. Jake masz możliwości kupna szpilek ?(długość)
Mieszkam w uk, do wyboru mam naprawe duzo roznych rozmiarow typowych do mini, tylko nie wiem jakie wybrac. Wiem ze najproscej bylo by wyjac te co mam zmiezyc i dodac grubosc dystansu ale on kilku dni w uk strasznie leje a nie mam garazu :/
Takie sa dostapne wymiary, co wybrac?
40mm
55mm
60mm
65mm
85mm
40mm
55mm
60mm
65mm
85mm
rAku* pisze:Mieszkam w uk, do wyboru mam naprawe duzo roznych rozmiarow typowych do mini, tylko nie wiem jakie wybrac. Wiem ze najproscej bylo by wyjac te co mam zmiezyc i dodac grubosc dystansu ale on kilku dni w uk strasznie leje a nie mam garazu :/
40mm
55mm
60mm
65mm
85mm
Właściwe
Chcesz "zdalnej" porady w momencie gdy nie wiadomo jakie masz auto, felgi itd ?
Zmierzyć chyba jednak prościej....
(Z tyłu są dłuższe -zazwyczaj... )
Dobra wszystko juz jasne, rozebralem i sprawdzilem
Wiec z przodu mam szpilki 30mm wiec jak zaloze dystanse 20 mm potrzebuje szpilek 55mm .
Z tylu sa 55mm po zalozeniu dystansow 25mm niby potrzebuje 80 ale takich nie ma wiec kupie 85mm. Seryjne z tylu ida na przod bo akurat takie sa potrzebne
Zobaczymy jak to bedzie po montarzu
pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi
Wiec z przodu mam szpilki 30mm wiec jak zaloze dystanse 20 mm potrzebuje szpilek 55mm .
Z tylu sa 55mm po zalozeniu dystansow 25mm niby potrzebuje 80 ale takich nie ma wiec kupie 85mm. Seryjne z tylu ida na przod bo akurat takie sa potrzebne
Zobaczymy jak to bedzie po montarzu
pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi