BMW Mini cooper s r53
BMW Mini cooper s r53
Witam wszystkich ponizej zamieszczam kilka fotek mojego mini cuda sciagnietego z de
autko 1,6 170HP wersja r53 przywiozlem z de 2005r 53tys przebiegu
wyposazenie to:
panoramiczny dach
skora
grzanie przednich foteli
navi duza + bluetoth
naglosnienie harman/kardon
xenon
fotochromatyczne lusterka
czujnik deszczu
komputer pokladowy
DSC
czujnik cisnienia w oponach
i duzo poduszek
oraz inne
autko ma zmieniony wydech i zawias ale to wymienie bo nie na nasze drogi.. wie ktos ile nizej siedzi ten cooperek bo dla mnie masakrycznie twardy..
i jakuzywac tego bluetotha??:/
autko 1,6 170HP wersja r53 przywiozlem z de 2005r 53tys przebiegu
wyposazenie to:
panoramiczny dach
skora
grzanie przednich foteli
navi duza + bluetoth
naglosnienie harman/kardon
xenon
fotochromatyczne lusterka
czujnik deszczu
komputer pokladowy
DSC
czujnik cisnienia w oponach
i duzo poduszek
oraz inne
autko ma zmieniony wydech i zawias ale to wymienie bo nie na nasze drogi.. wie ktos ile nizej siedzi ten cooperek bo dla mnie masakrycznie twardy..
i jakuzywac tego bluetotha??:/
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: BMW Mini cooper s r53
ładny
i zostaw ten zawias , do twardosci sie przyzwyczaisz , na trasie da sie zyc a w miescie sie bedziesz lansował
i zostaw ten zawias , do twardosci sie przyzwyczaisz , na trasie da sie zyc a w miescie sie bedziesz lansował
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ladny ladny, ale pamietaj, ze co do cuda to - czar czasem szybko pryska
EDIT: kmiler - nie
EDIT: kmiler - nie
Ostatnio zmieniony 11 lip 2008, 03:35 przez dawid, łącznie zmieniany 1 raz.
dawid pisze:ladny ladny, ale pamietaj, ze co do cuda to - czar czasem szybko pryska
cos sugerujesz ??
Wypas,tez mi sie mazyl dach panoramiczny ale niestety nie znalazlem,szkoda ze tempomatu nie ma ale navi fajna sprawa No i powiedz mi bo sie nie orientuje czy ten podlokietnik to oryginalny czy wstawiany,bo ja chce sobie cos wstawic ale nie wiem co bedzie pasowalo,moze taki uniwersalny jakis kupic i wstawic Pozdrowienia z deszczowej brukselki
podlokietnik jest ori ale.. niestety nie umiem z niego uruchomic telefonu..:/
A niech mi ktos powie czy taki podlokietnik da sie dokupic i wmontowac do miniaka w ktorym brak takiego czegos. Bo dzis siedzialem w nowym worksie i taki fajny ten podlokietnik ze wrecz go pragne
kmiler pisze:podlokietnik jest ori ale.. niestety nie umiem z niego uruchomic telefonu..:/
Nie powinno być zadnego problemu.. NOKIA 6310, lub 6310i, wciskasz i powinien dzialać..odbierasz przyciskiem na konsoli, a wybierasz nr na telefonie... We wszytkich tego typu systemach tak jest, wiec nie powinno byc problemu, mocowanie jest racezj standardowe. I racezj dostosowane pod ten konkretny model telefonu, a nie bluetooth'a....
Jesli rzeczywiście jest tam blue, to musiałbyś podjechać do jakiegos servisu i niech ci powiedza...
Rozumiem,ze już sie z tym bawileś, wiec od poczatku, telefon po wlączeniu blue widzi ci samochod..?? moze w ustawieniach nawigacji masz jakies opocje widoczności blue... nawet nie siedzialem nigdy w takim mini, to nie wiem, ale z takimi systemami glośnomowiacymi wiele razy..
Jesli zaś zestaw nie dziala nawet z 6310, to znaczy,ze coś jest nie tak..
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
właściciela nie ma już na forum, ale patrząc na dostępne rozmiary tej felgi to najprawdopodobniej 17x8 ET35
static