jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu
jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu
jakie predkosci osiagacie swoimi cooperami na 2-gim biegu i przy maksymalnych obrotach.?? piszcie jaki silniczek macie w swoich autkach.
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Re: jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu
85 km/h - Classic Mini 1.3 Spi
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
No, Tys0nik ma chyba MCSa przed liftem, z dłuższymi przełożeniami - na kołach 205/45 R17 pojedzie 109,2 km/h maksymalnie. Po lifcie na II to już maksymalnie 100,9 km/h.
Dla Coopera przed liftem i 195/55 R16 v-max na II to 103 km/h, po lifcie 94,9.
Dla Coopera przed liftem i 195/55 R16 v-max na II to 103 km/h, po lifcie 94,9.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2009, 10:37 przez pididi, łącznie zmieniany 1 raz.
no to wymiatacie.... ja mam z 2002r dokładnie z 11 kwietnia i moj cooper na 2 biegu leci mniej wiecej na moje oko jakiej 112-113km/h i to nie zadna eska tylko 116km po delikatnym niemieckim tuningu na 125km.mam zrobiony niedawno filmik telefonem jak wracalem od dziewczyny naucze sie wrzucac i pokaze:) czyli widze ze te eski wcale takie piękne nie są jak je malują...
aha i zapomnialem dodac ze mam kola 16-sto calowe nie 17.
a wiadomo czym wieksza felga to wieksza opona-czym wieksza opona wiekszy obwód= wieksza predkosc...nieznacznie ale jednak napewno
a wiadomo czym wieksza felga to wieksza opona-czym wieksza opona wiekszy obwód= wieksza predkosc...nieznacznie ale jednak napewno
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Ach ten niemiecki tuning.
no stary... nie wymyslam sobie tego i gdybym sam sie nei dowiedział cyztajac wszystkie dokumenty ktore dostalem przy zakupie samochodu.. bo kupilem go od takiego laika... w okularach... kolo 60tki ze wogole nic o tym mi nie wspominał bo załoze sie ze sam nie miał o tym pojęcia.mam na to papiery...wykresy z hamowni...moge wszystko udowodnic:) teraz ma 92kW
Gucio uspokuj sie!!!!!!!!! .
Nikt tu nie nazwal cie klamcą. .
#$%&!$!%*%#!!!###
pytanie prywatne; ile masz lat? 15?
co to za post?
co to za temat?
co to za argumenty?
jezu moze zrobimy posty np. kto zrobi dluższego piska albo kto ma lepszego grundginga w aucie..
Nikt tu nie nazwal cie klamcą. .
#$%&!$!%*%#!!!###
pytanie prywatne; ile masz lat? 15?
co to za post?
co to za temat?
co to za argumenty?
jezu moze zrobimy posty np. kto zrobi dluższego piska albo kto ma lepszego grundginga w aucie..
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
wow skąd się tacy ludzie biorą. aż dziw że sobie nie kupił po prostu bety a nie bmw mini!
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
gucio6 pisze:no to wymiatacie.... ja mam z 2002r dokładnie z 11 kwietnia i moj cooper na 2 biegu leci mniej wiecej na moje oko jakiej 112-113km/h i to nie zadna eska tylko 116km po delikatnym niemieckim tuningu na 125km.mam zrobiony niedawno filmik telefonem jak wracalem od dziewczyny naucze sie wrzucac i pokaze:) czyli widze ze te eski wcale takie piękne nie są jak je malują...
a jechałes kiedyś 'S' ze tak piszesz, no i pochwal sie po ilu minutach sie rozbujasz do tych 112km/h...
8.7:) i mi to wystarczy:) a dla tych ktorzy umieją robic dluzsze pisaki...zazdroszcze:) temat napisałem dlatego bo mnie to zadziwiło kiedy sam sprawdzilem to w swoim aucie...i chcialem sie dowiedziec czy wszystkie tak jezdza.. wczesniej mialem 406 coupe 2.0 16v (136km) i z tego co pamietam max do 100jechał.A dla tych ktorzy nie wiedza to min. dlatego auta te maja przyspieszenie do 100km/h mniejsze niz 10sek. (bez potrzeby 200km pod maska) bo przełozenia sa tak ustawione ze nie potrzeba zmieniac biegu z 2 na 3 przy predkosci 85 czy 90km/h:) A co do tych waszych jazd na innych forumowiczów to lepiej wypowiadajcie sie o sobie bo wy kupujecie MINI coopera majac lat 25+
a jesli chcesz wiedziec to ESKA jezdziłem i to nie jedna:) Jeśli kupujesz auto za ok 30tys to nie jedziesz po pierwsze lepsze i go nie kupujesz....tylko wymieniasz swoje uwagi...jezdzisz ogladac inne.... Moze nie jezdziłem JCW ale słabszymi wersjami (163 173 )jezdziłem i nie oszukujac sie...czegos wspaniałego nie ma....