jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu
mocne... mocne...Tomek... płaczesz już?
kurcze jeśli tyle żeś myślał nad odpysknięciem i przyczepiłeś się do...koloru Flapa Miniaka...to przykro mi z powodu (...)... poprawić humor to Ty potrafisz
kurcze jeśli tyle żeś myślał nad odpysknięciem i przyczepiłeś się do...koloru Flapa Miniaka...to przykro mi z powodu (...)... poprawić humor to Ty potrafisz
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 02:07 przez AleXander, łącznie zmieniany 1 raz.
sądze ze jeszcze cie mama z tata samego nigdzie nie puscili...to widze ze po Polsce duzo nie jezdziłes i Polski nie znasz skoro nie potrafisz bełchatowa ominąć:) chyba ze to były pogróżki:)
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
jadac do belchatowa trudno go ominac nie sadzisz?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
no to wbijać:) i nie mówic nawet kiedy:)
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
nie pisz do mnie priv i na gg
nie stosuj grozb bo to jest karalne
to forum nie jest demokratyczne i musisz sie do tego dostosowac
jesli zamierzasz nas jeszcze rozbawic troche to bedziesz mial ten watek do dyspozycji
milego
nie stosuj grozb bo to jest karalne
to forum nie jest demokratyczne i musisz sie do tego dostosowac
jesli zamierzasz nas jeszcze rozbawic troche to bedziesz mial ten watek do dyspozycji
milego
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
sp.....aj patafianie.... i jak juz wczesniej wspomnialem jak zobacze w bełchatowie to cos w kolorze wyblakłych rzygów po heinekenie to nie bedzie ci miło w tym miescie.i tobie i twoim wszystkim kolegom....
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
przestajesz byc smieszny
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Malutki zakompleksiony człowieczku...jeździj sobie na 2gim biegu aż zarżniesz silnik...ale na miłość boską nie MINI...szkoda auta...
Co do grożenia to jest to faktycznie...wymiarem Twojej inteligencji... dobrze że nie powiedziałeś "i twoją matkę też"...chociaż już jeździłeś coś po ojcach...pewnie kolejny przejaw kompleksu... Jak wiemy (nie wiem czy Ty wiesz) groźby po przekroczeniu pewnej cienkiej linii są karalne więc na Twoim miejscu bym nie przeginał...Poza tym nie wiesz na kogo możesz trafić...a mnie dzisiaj tak wnerwiłeś, że najchętniej to bym się pofatygował do OKOLIC bełchatowa...
koniec karmienia najgłupszego jak dotąd trolla na tym forum...idź szukać szczęścia gdzieś indziej...byle dalej!!
Co do grożenia to jest to faktycznie...wymiarem Twojej inteligencji... dobrze że nie powiedziałeś "i twoją matkę też"...chociaż już jeździłeś coś po ojcach...pewnie kolejny przejaw kompleksu... Jak wiemy (nie wiem czy Ty wiesz) groźby po przekroczeniu pewnej cienkiej linii są karalne więc na Twoim miejscu bym nie przeginał...Poza tym nie wiesz na kogo możesz trafić...a mnie dzisiaj tak wnerwiłeś, że najchętniej to bym się pofatygował do OKOLIC bełchatowa...
koniec karmienia najgłupszego jak dotąd trolla na tym forum...idź szukać szczęścia gdzieś indziej...byle dalej!!
to prosze bardzo fatyguj sie dzieciaku bo jak sam przyznałes masz 22 l.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
a Ty jak sam przyznałeś masz upośledzenie 37stopnia w skali do 5... zwycięzcom gratulujemy, nagrody wyślemy pocztą. Tylko podaj swój prawdziwy wiek, no chyba że się 20 latek wstydzi...albo mu rodzice zabiorą kluczyki od auta
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
gucio6, magdy masny nie mamy, ale powinienes sobie poradzic z odgadnieciem, chyba..
- Załączniki
-
- stfu_noob.jpg (67.38 KiB) Przejrzano 893 razy
piszesz ze te auta duszy nie mają... jezdziles kiedys classik'iem
nie sądze...
dlaczego?
bo nie masz jaj...
po twoich zdieciach na foto cos tam widac ze masz 22 cm w lapie i lubisz panienki z dyskoteki..
albo im zaplaciłes..
ani zedna z tych kobiet ani audi w tdi nie sa w moim guscie...
to ze zemieszczasz na tym portalu zdiecia panienek jest tak slabe ze az mi cie zal
chwalisz sie?
cudzym kosztem?
najprawdopodobniej jestes onanistą i to zaawansowanym...
zdiecia utrwalily mnie w przekonaniu ze na to auto nie zapracowales bo widze na nich chlopca a nie faceta.
o ile masz ikre to sie gdzies pojawisz a wtedy bedziemy mogli wszystko jeszcze raz przedyskutowac przy uzyciu bogatszego wachlarza argumentów...
szkoda cie chlopcze.
nie sądze...
dlaczego?
bo nie masz jaj...
po twoich zdieciach na foto cos tam widac ze masz 22 cm w lapie i lubisz panienki z dyskoteki..
albo im zaplaciłes..
ani zedna z tych kobiet ani audi w tdi nie sa w moim guscie...
to ze zemieszczasz na tym portalu zdiecia panienek jest tak slabe ze az mi cie zal
chwalisz sie?
cudzym kosztem?
najprawdopodobniej jestes onanistą i to zaawansowanym...
zdiecia utrwalily mnie w przekonaniu ze na to auto nie zapracowales bo widze na nich chlopca a nie faceta.
o ile masz ikre to sie gdzies pojawisz a wtedy bedziemy mogli wszystko jeszcze raz przedyskutowac przy uzyciu bogatszego wachlarza argumentów...
szkoda cie chlopcze.
Jupi! Na forum Mamy wyzelowa ciote z profilem na fotce
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 11:51 przez Gotti, łącznie zmieniany 1 raz.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
ej ej panowie
kolo mogl sie nam narazic tak czy inaczej ale prosze sie powstrzymac od najezdzania na rzekome laski z fotki.pl
one nic nie winne
kolo mogl sie nam narazic tak czy inaczej ale prosze sie powstrzymac od najezdzania na rzekome laski z fotki.pl
one nic nie winne