Witam,
wszystkich mini maniaków. Jako Garbusiarz chciałbym jak co roku zachęcić do wzięcia udziału w WOŚPie w okolicach Wrocławia. W tym roku jak wiecie nic nie dzieje się na Wrocławskim Rynku więc jako Garbusiarze jedziemy pomóc sztabowi WOŚPu do Wałbrzycha. Bardzo byśmy chcieli jechać większą "epiką" kultowych samochodów". Szczegóły wyjazdu (o której jedziemy i co tam się będzie działo napiszę w czwartek rano). Z garbatymi pozdrowieniami
Jacek
WOŚP - 2009 Wrocław->Wałbrzych
Moderator: flapjck1
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
WOŚP - Dolnyśląsk
Na prośbę naszych znajomych umieszczam to tutaj.
Witam,
wszystkich mini maniaków. Jako Garbusiarz chciałbym jak co roku zachęcić do wzięcia udziału w WOŚPie w okolicach Wrocławia. W tym roku jak wiecie nic nie dzieje się na Wrocławskim Rynku więc jako Garbusiarze jedziemy pomóc sztabowi WOŚPu do Wałbrzycha. Bardzo byśmy chcieli jechać większą "epiką" kultowych samochodów". Szczegóły wyjazdu (o której jedziemy i co tam się będzie działo napiszę w czwartek rano). Z garbatymi pozdrowieniami
Jacek
Witam,
Jacek
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: WOŚP - 2009 Wrocław->Wałbrzych
trochę jakby daleko...
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Dla nas też trochę daleko, szczególnie w taką pogodę, ale z drugiej strony, skoro we Wrocławiu nic się nie dzieje, może warto się zastanowić nad wypadem?
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
TEL. 606-877-927
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
podobno jednak pod aquaparkiem ma być jednak scena, właśnie w radiu słyszałem, anyway, do Wałbrzycha mi się jechać nie chce...
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
ja tam auta nie mam, więc zobaczę co i jak
Wałbrzych to trochę daleko jak na taką zimowo-mroźną aurę
Wałbrzych to trochę daleko jak na taką zimowo-mroźną aurę
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
Witam,
dla wszystkich chętnych przesyłam informację. Zbieramy się o 11:30 na stacji Lukoil na Bielanach Wrocławskich (na przeciwko IKEA). Wyjazd godz. 12:00 do Wałbrzycha (tak aby na spokojnie dojechać na godz. 14:30). O godzinie 14:30 spotykamy się z Organizatorami WOŚPu w Wałbrzychu i oni prowadzą Nas do Rynku w Wałbrzychu (godz.ok. 15:00) gdzie w towarzystwie Naszych fajowskich samochodów będziemy rozdawać placuchy z jabłkami wszystkim przechodnią. Organizatorzy zapowiedzieli kilka aukcji/licytacji więc wieziemy kilka "fantów" dla nich.
Serdecznie zapraszam (jak będziecie jechali weźcie coś ze sobą to coś "zlicytujemy").
P.S. Bierzemy ze sobą trochę swojskiego winka i oczywiście będziemy mieli ciepłą herbatę.
dla wszystkich chętnych przesyłam informację. Zbieramy się o 11:30 na stacji Lukoil na Bielanach Wrocławskich (na przeciwko IKEA). Wyjazd godz. 12:00 do Wałbrzycha (tak aby na spokojnie dojechać na godz. 14:30). O godzinie 14:30 spotykamy się z Organizatorami WOŚPu w Wałbrzychu i oni prowadzą Nas do Rynku w Wałbrzychu (godz.ok. 15:00) gdzie w towarzystwie Naszych fajowskich samochodów będziemy rozdawać placuchy z jabłkami wszystkim przechodnią. Organizatorzy zapowiedzieli kilka aukcji/licytacji więc wieziemy kilka "fantów" dla nich.
Serdecznie zapraszam (jak będziecie jechali weźcie coś ze sobą to coś "zlicytujemy").
P.S. Bierzemy ze sobą trochę swojskiego winka i oczywiście będziemy mieli ciepłą herbatę.
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Exaybachay pisze:Ja wam dam narzekać na Wałbrzych wcale nie jest daleko... raczej do Wrocławia jest daleko
W.
no bez przesady, do WRO to mam blisko
zobaczymy jak sie potoczy ...
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze