jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

gucio6

Re: jakie prędkości osiagacie na 2-gim biegu

Post autor: gucio6 »

panie flj....(moderatorze)... poczytaj sobie kto zaczyna na kogo jechac a pozniej dziw sie ze ja zaczynam sie odgryzac....naucz pierw te swoje owieczki poprawnego zachowywania sie... Co innego gdybym ja sie zaczą pierwszy na was rzucac... a teraz widze tutaj jakies dziwne wiadomosci dodyczace jakis dziewczyn z fotki... po pierwsze nie mam zadnych profili na tego typu portalach bo jestem tego przeciwnikiem.. ale zapewne inni stad je mają.... po drugie moje dane podane tutaj na forum są fikcyjne bo jeszcze nie upadłęm na głowe zeby pisac o sobie wszystkie prawdziwe dane.... po trzecie nie jestem z belchatowa...(okolice) po czwarte mam juz zone w przeciwienstwie w wiekszosci do was...po piąte zacznijcie lepiej truć du.e komus w rodzinie chyba ze juz nerwy na was stracili i teraz wyzywacie sie na forach...

P.S Byłem i jestem użytkownikiem wielu for internetowych... ale takiego traktowania i szacunku dla kogos nowego jeszcze nie widziałem i nigdy sie z tym nie spotkałem...
I mam wielka nadzieje ze juz sie z tym nie styknę...

AHA...POMODLE SIE W KOSCIELE ZA WASZE ROZUMY..moze nie wszystkie bo czesc z nich juz jest pewnie nieuleczalna a druga czesc moze ma jednak troche oliwy w głowie i potrafi to zrozumiec.
kwiatekptl
Nowy
Nowy
Posiadane auto:

Post autor: kwiatekptl »

Taka rada, nie kloc sie z idiota, bo najpierw znizy cie do swojego poziomu, a potem pobije doswiadczeniem :mrgreen:
ale fakt, koles calkiem dobrze humor poprawiał do pewnego momentu :)
Wujek_sknerus

Post autor: Wujek_sknerus »

gucio6 pisze:po pierwsze nie mam zadnych profili na tego typu portalach bo jestem tego przeciwnikiem.. ale zapewne inni stad je mają.... po drugie moje dane podane tutaj na forum są fikcyjne bo jeszcze nie upadłęm na głowe zeby pisac o sobie wszystkie prawdziwe dane.... po trzecie nie jestem z belchatowa...

aż tak się wstydzisz samego siebie, że wypierasz się własnego profilu? :mrgreen:

nie wymagajcie zbyt wiele od człowieka, który nie potrafi nawet napisać poprawnie słowa ch*j - patrzcie rubryka samochód na jego profilu :mrgreen: :shock: :lol:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 14:34 przez Wujek_sknerus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
hello
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: '96 Sportspack
Kontakt:

Post autor: hello »

po ostatnim poście gucia zastanawiam się jak głupim trzeba być żeby tak iść w zaparte? człowieku ogarnij się! a wątek bardzo radosny, chwali się adminom że nie zamknęli :)
Gotti

Post autor: Gotti »

gucio6 pisze: po pierwsze nie mam zadnych profili na tego typu portalach bo jestem tego przeciwnikiem..

no zobacz, a profil na fotce zrobiła Ci mama?

gucio6 pisze:po drugie moje dane podane tutaj na forum są fikcyjne bo jeszcze nie upadłęm na głowe zeby pisac o sobie wszystkie prawdziwe dane.... po trzecie nie jestem z belchatowa...(okolice) po czwarte mam juz zone w przeciwienstwie w wiekszosci do was...

gucio6 pisze:bo wy kupujecie MINI coopera majac lat 25+ :)

gucio6 pisze:mam zrobiony niedawno filmik telefonem jak wracalem od dziewczyny

gucio6 pisze:AHA...POMODLE SIE W KOSCIELE ZA WASZE ROZUMY..moze nie wszystkie bo czesc z nich juz jest pewnie nieuleczalna a druga czesc moze ma jednak troche oliwy w głowie i potrafi to zrozumiec.

Jak mocno jesteś upośledzony? Karmią Cię sondą czy z butelki?
Wujek_sknerus

Post autor: Wujek_sknerus »

koleś ma żonę i dziewczynę :shock: nieźle... niektórzy to się umieją ustawić :cool: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gotti

Post autor: Gotti »

No baaa, z taką nieprzeciętną urodą, taktem i elokwencją? ucz się bo guciu wiecznie żył nie będzie :cool:
AleXander
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: AleXander »

Karmią Cię sondą czy z butelki?

HAHAHAHAHAHA :D tekst miesiąca! i to bardzo trafny co do w/w delikwenta :)
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: icemac »

to ja coś dopiszę:

te prędkości to na "ręcznym" :?:

:cool:
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
Awatar użytkownika
Gibki Staruszek
Maniak
Maniak
Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!

Post autor: Gibki Staruszek »

gucio6 pisze:... ale takiego traktowania i szacunku dla kogos nowego jeszcze nie widziałem i nigdy sie z tym nie spotkałem...

Czego mozna się spodziewać od ludzi z forum , gdy w podpisie profilu nazywa sie ich" hu*jami" ?

Ps. mam nadzieje ,że szukasz juz tego smutnego Audi ... :neutral: ...................................................................
Cooper1987s

Post autor: Cooper1987s »

gucio6 pisze:no to wymiatacie....:D ja mam z 2002r dokładnie z 11 kwietnia i moj cooper na 2 biegu leci mniej wiecej na moje oko jakiej 112-113km/h i to nie zadna eska tylko 116km po delikatnym niemieckim tuningu na 125km.mam zrobiony niedawno filmik telefonem jak wracalem od dziewczyny naucze sie wrzucac i pokaze:) czyli widze ze te eski wcale takie piękne nie są jak je malują...

Niemiecki tuning :p Naucz sie wrzucać 3 bieg bo inaczej nam pokażesz filmik jak się zażyna Cooper-a .Oj ludzie ludzie Szanujcie sie na wzajem i szanujcie swoje Mini chyba że starsi je wan zalewają i płacą za servis !! A kat szczerze to co S-ka to S-ka. Temat to kompletny niewypał !!
maciektst

115 Km/h

Post autor: maciektst »

...od niedawna jestem włascicielem Mini JCW i jestem przeciwnikiem "zarzynania" na dwójce ale jak dałem koledze żeby przetestował to delikatnie mówiąc przegiął - na liczniku było 115 Km.
ress
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: ress »

sadzac po fotce to jestes od kilku dni maximum :) http://www.allegro.pl/item829279241_min ... works.html

Pani Paulina jezdzila tym worksem?? czemu ma tylko przedni zderzak z pakietu aero a reszta zwykle?
Voyth

Post autor: Voyth »

ress pisze:Pani Paulina jezdzila tym worksem?? czemu ma tylko przedni zderzak z pakietu aero a reszta zwykle?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ress
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:

Post autor: ress »

Voyth pisze:
ress pisze:Pani Paulina jezdzila tym worksem?? czemu ma tylko przedni zderzak z pakietu aero a reszta zwykle?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a wiesz ze jak to pisalem to nawet nie pomyslalem w ten sposob ?? :P
ODPOWIEDZ