kontrolka ABS/czujnik cisnienia w oponach powrót problemu
kontrolka ABS/czujnik cisnienia w oponach powrót problemu
niedawno pisąłem o problemie zwiazanym z swieceniem sie dwóch kontrolek ABS i od czujnika cisnienia w oponach. przeczysciłem czujniki i niby problem sie zlikwidował. po 2-3 dniach w słoneczny dzien wyszedłem ze sklepu odpaliłem auto ruszyłem i znów sie zapaliły te kontrolki... przejechałem z 1km zgasiłem silnik odpaliłem i przez jakies 3km kontrolki znów sie nie palily i tak graja sobie ze mną w kulki. raz sie swieca kontrolki raz nie wczoraj przyjezdzajac do dziewczyny kontrolki mi si epaliły gdy od niej wyszedłem kontrolki same sie naprawiły i było ok. dzis zaś pojechałem do niej i kontrolki sie nie palily a gdy wracałem kontrolki sie paliły :] takie buty;/ doradzcie... co zrobic... znów przeczyscic te czujniki?? czy moze jakos je wyczyscic i zapezpieczyc albo zakonserwowac?? zeby jakos tam brud sie tak szybko nie zbierał czy cos....
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R56
Re: kontrolka ABS/czujnik cisnienia w oponach powrót problemu
speedfight pisze:nic nie piszecie?
...a szanowny "speedfight" raczył sprawdzić rzeczywiste ciśnienie w kołach (czterech)!?
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
______
Saluti