Wino, MINI i śpiew !!!

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

QATO

Wino, MINI i śpiew !!!

Post autor: QATO »

Witam serdecznie

Mam przyjemność zaprosić wszystkich posiadaczy MINI na spotkanie w doskonałym towarzystwie i przy doskonałym winie. Szczegóły w załącznikach.

Strona 1
Strona 2

Pozdrawiam
Konrad
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 17:22 przez QATO, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Wawa - spotkanie

Post autor: Beny »

No bardzo fajna inicjatywa, widać że wszystko starannie zaplanowane ;)))
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
QATO

Re: Wino, MINI i śpiew !!!

ZG?OSZENIA PROSZ? PRZESY?A? NA MAIL f.r.e.e@wp.pl

Zgłoszenie powinno zawierać nasępujace informacje

- samochód(ze MINI to jest chyba oczywiste ale coś bliżej)
- załoga (ilość, nazwiska)
- miasto z którego przybędziecie
- szybki kontakt (mail, GG, telefon- byle można się było sprawnie skontaktowac, preferowany mail)
-
Wszystkich którzy wysłali już zgłoszenia prosze o uzupełnienie danych i przesłanie ich jeszcze raz.
Proszę o nie przysyłanie mail'i typu "pojawie się na 100%"

Pozdrawiam
QATO

ODPOWIADAJAC NA POJAWIAJ?CE SIE PYTANIA :

- IMPREZA JEST PRZEZNACZONA DLA WSZYSTKICH POSIADACZY MINI , NIE TYLKO KLUBOWICZÓW.
(Klubowicze są natomiast uprzywilejowanii jeżeli chodzi o miejsca noclegowe)
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

A czy można zabrać ze sobą PSA ??
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

o nieeeeee to fatalna nowina w krakowie juz wszyscy zyli tym wyjazdem do wa-wy
QATO

Witam serdecznie

Co sie odwlecze to nie uciecze , cos mi sie na powiedzinka dzis zebralo . Musze mmiec chwilę i nie byc tak padniety zeby wyjasnic cala sytuacje. Dzis chcialem tylko jak naszybciej zasygnalizowac problem .

Pozdrawim
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

zlot w terminie 10 - 13 listopad

Post autor: Beny »

Witajcie!
Tak sobie pomyślałem czytając o odwołaniu zlotu "w tym terminie i w takie formie", że:
1. Termin 10 - 13 listopad to bardzo dobry termin na spotkanie
2. Wiele osób, które zapisały się na WMiS lub rozważały przyjazd zarezerwowało sobie wolny czas na spotkanie w tym właśnie terminie
3. Ostatnio na spotkanku w Krakowie padło bardzo LU?NE pytanie - "A MO?E ZLOT W RABCE"
4. I tak sobie myślę że są jeszcze cztery tygodnie żeby w tym terminie coś zorganizować, niekoniecznie w Rabce
5. Jeśli ktoś na namiary na ciekawe noclegi w Rabce i nie tylko to niech napisze na forum i moznaby zorganizowac zlocik (Ja chętnie dołączę się do organiacji, może ktoś jeszcze)
6. Program ewentualnego zlotu to chyba najmniejszy problem: można wyjśc na turbacz, zwiedzić skansen kolejowy, wybrać się samochodami na przejażdzkę po okolicznych górkach, ognisko itp .... można mnożyc w nieskończoność
7. PISZCIE CO O TYM MYŚLICIE??
pozdrawiam
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
QATO

Witam serdecznie

Jak pisalem wcześniej kilka słów tytułem wyjaśnienia całego zamieszania . Systuacja skomplikowała sie troche po tym ajk nałożyło sie na siebie kilka spraw. Po pierwsze Leszek , a to on nakrecal spotkanie , nie pracuje juz w Ambrze , co ze tak powiem na starcie zabralo nam pare punktow, ale nie to jest glownym problemem, klopot w tym ze wiekszosc budżetu na spotkanie miała pochodzic z Centrum Wina - spółka córka Ambry, ktorego otwarcie było planowane wlasnie 10.11 no i tu jest wlaśnie problem bo otwarcie sie odwlecze. Prace budowlane , które miały być wstępnie zakonczone do 10 potrwają jeszcze jakies 2 miesiace. Sytuacja jest wiec taka ze na obecne spotkanie mogli bysmy dostac tylko czes pieniedzy od sponsora a to wystarczylo by tylko na pokrycie cateringu i ew. jakis nagrod. ale juz nie na zapewnienie noclegu czy zwrotu za paliwo. Ja przejalem niejako po Leszku kontakt w Ambrze i mam zapewnienie ze jak najbardziej sa zainteresowani wspolpraca z klubem i na otwarcie CW jak najbardziej chca nas zaprosic ale kiedy dojdzie ono wreszcie do skutku.

Szkoda troche bo juz sie nakrecilem na impreze ale jak pisalem wczesniej co sie odwlecze to nie uciecze.

Pozdrawiam
Konrad
ODPOWIEDZ