Centralny zamek

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Voyth

Centralny zamek

Post autor: Voyth »

Witam :)

Mam pytanie odnośnie centralnego zamka - jak Wam mrugają światła, bo nie wiem czy z moim jest coś nie tak, czy tak ma być. Na zamknięcie mruga raz, a na otwarcie w ogóle... w serwisie powiedzieli, że albo jakaś usterka, albo tak miały, albo daje się to przeprogramować. Auto to MINI ONE R50 '02/'03 nie krajowy :roll:

Proszę o pomoc, Pozdrawiam ;)
Ostatnio zmieniony 27 sty 2009, 09:48 przez Voyth, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Saint
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: Centralny zamek

Post autor: Saint »

O kura, co to za serwis? :???: "Albo jest ok, albo jest uszkodzone" .
Zawodowy Szyderca
Voyth

Nie no ok, bo jeszcze go nie diagnozowałem, nie był podłączany do komputera, a powiedzieli jaki może być wynik diagnozy, więc chyba ok :wink: Dali kilka opcji jako rozwiązanie :wink:
Awatar użytkownika
jrock7
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R55 Cooper D

Post autor: jrock7 »

U mnie podobnie jak u Ciebie, na zamkniecie raz, na otwarcie wogole.

pozdrowienia!
Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: humin »

hehehehe no w zasadzie dali wszystkie opcje - tak to każdy może zostać serwisantem/mechanikiem/znawcą
f(l)achowcy tak zwani
Voyth

jrock7 pisze:U mnie podobnie jak u Ciebie, na zamkniecie raz, na otwarcie wogole.

pozdrowienia!

A no to dzięki, już myślałem, że z moim coś nie tak... :roll: W sumie mnie to wkurza, bo w dzień nie widze kiedy mi się auto otwiera :D W nocy to wiadomo, wnętrze się rozświetla :) Powinno być 2 x na zamknięcie, 1 x na otwarcie, no ale cóż nie my to projektowaliśmy :lol:

Pozdrawiam :)
flameflax

Post autor: flameflax »

witam,
u mnie mruga migaczem raz przy zamykaniu, dwa razy przy otwieraniu.
dodatkowo jak przytrzymam dluzej guzik otwierania na kluczyku to po sekundzie otworzy mi wszystkie szyby w celu przewietrzenia wnetrza.. suuper funkcja, z tego co wyczytalem programowalna. w instrukcji pisza, ze powinna sie otworzyc klapa bagaznika wiec to jest pewnie domyslnie programowane prze fabryke.
pierwszy post i bardzo konkretnie :wink:
Voyth

Kto pierwszy post i konkretnie ? Ja ? :grin: Też mam tą funkcję z otwieraniem szyb z kluczyka, ale nie miałem okazji jej przetestować w letnich warunkach, bo Miniaka mam od zimy :D No co do tego mrugania to nie wiem, chyba to przeprogramuje... :???:
flameflax

Post autor: flameflax »

Voyth pisze:Kto pierwszy post i konkretnie ? Ja ? :grin:

pisalem o sobie ale przypasowalo do nas obydwoch zdaje sie :mrgreen:
Maly

Post autor: Maly »

u mnie tez raz na zamykanie na otwieranie wcale,i szyby tez mi otwiera z pilota,fajna sprawa te szyby.
ODPOWIEDZ