Kalendarz 2005 - Mini Klub Polska
Moderator: flapjck1
Witam
Wielkie podziękowania dla Prezesa za Kalendarz Mini Klub Polska na rok 2005
Świetna robota !!! Szkoda, że go nie mogę mieć - ale niebawem zapłacę składkę
i zostanę szczęśliwym jego posiadaczem
Wielkie podziękowania dla Prezesa za Kalendarz Mini Klub Polska na rok 2005
Świetna robota !!! Szkoda, że go nie mogę mieć - ale niebawem zapłacę składkę
i zostanę szczęśliwym jego posiadaczem
Re: Kalendarz 2005 - Mini Klub Polska
Witam serdecznie
Bedzie , bedzie , nie martw sie , swiezo sie pokazaly .......
PZDR
Bedzie , bedzie , nie martw sie , swiezo sie pokazaly .......
PZDR
Niejeden z nas pisze:ja zapłaciłem i ni ma...
Witam nie Masz bo nie Byłeś na zebraniu.Kalendarze zostały odebrane z druku 14 stycznia. Trzeba się wykazać minimum aktywności.Klub jest biedny i na pewno nie będzie wysyłał ich pocztą.Więc jedyna okazja to na imprezach.Pozdrawiam serdecznie Jerzy
achaaaa...ależ to jest właśnie minimum aktywności !! - zapłaciłem składkę
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Niejeden z nas pisze:achaaaa...ależ to jest właśnie minimum aktywności !! - zapłaciłem składkę
Zgadzam sie - skladka zaplacona, to kalendarz powinien byc wyslany (w koncu to nie jest duzy koszt) i jesli w ciagu najblizszych 2 tygodni nie ma spotkania lokalnego, na ktorym osoba odpowiedzialna za regiona moglaby je przekazac, to IMHO powinna 'wkroczyc' poczta.
Z zupelnie innej beczki: Jędrzej - masz bomba avatarka Zmieniles sie od czasu Sulistrow... dobrze, ze go wstawiles, bo bym Ciebie nie poznal.....
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40
v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
1999 Mini40
DZI?KI !!) a nie widujesz mnie czasem w TV ??
A Tobie z tego co widzę...ogon urósł ?? W tych Sulistrowiczkach był chyba niezły klimat do zmian
A co do tematu: to ja sie wcale nie upieram żeby posyłać kalendarz...Tylko nie będę miał w co kopnąć he he...
A Tobie z tego co widzę...ogon urósł ?? W tych Sulistrowiczkach był chyba niezły klimat do zmian
A co do tematu: to ja sie wcale nie upieram żeby posyłać kalendarz...Tylko nie będę miał w co kopnąć he he...
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
DOBRE szykujesz się na tamten świat zabierz mnie ze sobą, zabierz
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Niejeden z nas pisze:DZI?KI !!) /ciach/
Ano..... mowili mi w Sulistrach 'Nie kąp sie tym jeziorku'... Nie posluchalem, no i mam za swoje
1957 Oldsmobile 98 (project)
1999 Mini40
1999 Mini40
Niejeden z nas pisze:DZI?KI !!) a nie widujesz mnie czasem w TV ??
Czy szykuje sie lustracja miniakowych teczek?:D
Witam. Ja tez nie mam kalendarza dlaczego ???? Chetnie powiesiłbym go sobie we firmie .
Przyslijcie mi KALENDARZ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
viper70 pisze:Witam. Ja tez nie mam kalendarza dlaczego ???? Chetnie powiesiłbym go sobie we firmie .
Bo Cię nie było na spotkaniu.Zadzwoń do mnie to się umówimy i dostaniesz.Pozdrawiam Jerzy
PS:klub to nie urząd pocztowy ani firma kurierska
no to kurde Ci co chcą go dostać pocztą , niech zapłacą 5 zł więcej...
Witam szanownych!
Gdyby ktoś mi je dostarczył oraz liste adresów, to chętnie zasponsoruję i roześlę na swój koszt. Ewentualnie proszę o policzenie ile wysyłka będzie kosztować a ja mogę wygenerować odpowiednią kwotę jako potencjalny sponsor tego przemiłego upominku
Gdyby ktoś mi je dostarczył oraz liste adresów, to chętnie zasponsoruję i roześlę na swój koszt. Ewentualnie proszę o policzenie ile wysyłka będzie kosztować a ja mogę wygenerować odpowiednią kwotę jako potencjalny sponsor tego przemiłego upominku
Witam wszystkich serdecznie!!!
Nie róbcie paniki w sprawie kalendarza. Są wydrukowane i każdy klubowicz który ma opłaconą składkę go dostanie.
W związku z wysyłką, bardzo prosze o uzupełnienie składek członkowskich oraz danych adresowych, te osoby które tego do tej pory nie zrobiły. Bez adresów mając co najwyżej imie lub nick i adres e-mail jest taka operacja niewykonalna, chyba że chcecie dostać kalendarz w formie kilku fotek kalendarza poczta e-mail , Ale to chyba nie o to chodzi.
Tak więc dwa punkty do spełnienia: po pierwsze - składka, po drugie - dane adresowe.
Czym szybciej tym lepiej bo kalendarz ma tylko 12 aktualnych kartek.
Mam nadzieję że kalendarz będzie Wam służył przez prawie całe 12 miesięcy.
Nie róbcie paniki w sprawie kalendarza. Są wydrukowane i każdy klubowicz który ma opłaconą składkę go dostanie.
W związku z wysyłką, bardzo prosze o uzupełnienie składek członkowskich oraz danych adresowych, te osoby które tego do tej pory nie zrobiły. Bez adresów mając co najwyżej imie lub nick i adres e-mail jest taka operacja niewykonalna, chyba że chcecie dostać kalendarz w formie kilku fotek kalendarza poczta e-mail , Ale to chyba nie o to chodzi.
Tak więc dwa punkty do spełnienia: po pierwsze - składka, po drugie - dane adresowe.
Czym szybciej tym lepiej bo kalendarz ma tylko 12 aktualnych kartek.
Mam nadzieję że kalendarz będzie Wam służył przez prawie całe 12 miesięcy.