Moto Show Toruń 15-17.05.2009
Moderator: flapjck1
Moto Show Toruń 15-17.05.2009
dnia 17 maja jest organizowany na terenie Osiru "Tramp" w toruniu Moto Show 2009.
jest możliwosć pobytu w osrodku przez cały weekend...
wiem ze w tym terminie jest IMM w anglii ale jak sie ktos nie wybiera to moze wpadnie tutaj..
nie chodzi tylko o miniakowców lecz równiez o ludzi którym ogólnie motoryzacja nie jest obojętna i chcą sie spotkac.
strona ośrodka wraz z cennikiem:
http://tramp.mosir.torun.pl/
nie ma zadnych kosztów poza zakwaterowaniem (a jest mega tanio )
jak ktos ma ochote na weekend w Toruniu to serdecznie zapraszam..
atrakcje jakie bedą poza moto show podam do konca tygodnia..
jest możliwosć pobytu w osrodku przez cały weekend...
wiem ze w tym terminie jest IMM w anglii ale jak sie ktos nie wybiera to moze wpadnie tutaj..
nie chodzi tylko o miniakowców lecz równiez o ludzi którym ogólnie motoryzacja nie jest obojętna i chcą sie spotkac.
strona ośrodka wraz z cennikiem:
http://tramp.mosir.torun.pl/
nie ma zadnych kosztów poza zakwaterowaniem (a jest mega tanio )
jak ktos ma ochote na weekend w Toruniu to serdecznie zapraszam..
atrakcje jakie bedą poza moto show podam do konca tygodnia..
Ostatnio zmieniony 11 mar 2009, 18:32 przez bartek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: Moto Show Toruń 15-17.05.2009
pierwsza eliminacja apmc wtedy wypada ... albo jakoś tak
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
Saint pisze:IMM jest w sierpniu
sorry
miałem na mysli tą impreze;
http://www.mini.org.pl/forum/viewtopic.php?t=4383
zmiana terminu na 15 maja
cyli od 15 do 17 maja....
cyli od 15 do 17 maja....
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Beny czy Ty naprawdę masz coś do Bartka? już czytam któregoś z kolei Twojego posta który w jakiś sposób torpeduje jego wypowiedź weź na wstrzymanie, nie musisz zabierać głosu w każdym wątku...
fajnie że Bart wstawia zaproszenia i informacje dot. jakichś imprez! chwała mu za to że proponuje ciekawe rajdy/wyścigi/show.
fajnie że Bart wstawia zaproszenia i informacje dot. jakichś imprez! chwała mu za to że proponuje ciekawe rajdy/wyścigi/show.
- Beny
- Super użytkownik
nic nie mam, a ty jakimś adwokatem jesteś czy co? nie komentuję tego czy jakaś impreza jest fajna czy nie, tylko że tremin koliduje z inną imprezą
poza tym to jest forum mini a opis tego działu to:
Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.
i nie wiem czy jeśli zaczniemy pisać o każdej imprezie motoryzacyjnej, sportowej, która jest w polsce to nie zrobi się mętlik w tym dziale
Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.
i nie wiem czy jeśli zaczniemy pisać o każdej imprezie motoryzacyjnej, sportowej, która jest w polsce to nie zrobi się mętlik w tym dziale
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
Beny pisze:nic nie mam, a ty jakimś adwokatem jesteś czy co? nie komentuję tego czy jakaś impreza jest fajna czy nie, tylko że tremin koliduje z inną imprezą
beny
jaki mentlik??? to forum ma 600 osób!!!
myslisz ze wiele osób nie jezdzących mini wchodzi na to forum??
zadnemu z modów nic nie przeszkadza..
jezeli w moim regionie bedzie koncert erykah badou lub pokażą bolid F1 to tez napisze o tym na TYM forum.
KAŻDY kto robi coś dla automobilizmu w moim odczuciu jest fajny.
KAŻDY kto jezdzi mini robi coś dla automobilizmu.
KAŻDA taka osobe nalezy wspierac.
dlatego napisalem tu o imprezie ktora ktos ma zamiar zrobic.
jest to zawsze jakis pretekst aby sie spotkac.
kto bedzie chcial przjedzie.
ps dzis bede znal wiecej detali
pozdro.
- Beny
- Super użytkownik
trochę więcej o festynie w Toruniu
foty z zeszłego roku i zaproszenie na tegoroczny
http://www.mosir.torun.pl/galeria.php?t ... oto%20Show
Kolejny sezon rekreacyjny Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji zainauguruje wielkim „Moto-show”. Impreza odbędzie się 20 maja od 15.00 do późnego wieczora na Campingu Tramp przy ul. Hallera.
Organizator ma nadzieję, że tak jak w latach poprzednich Trampa odwiedzi, kilkanaście tysięcy torunian. Motywem przewodnim festynu będzie motoryzacja: zaprezentują się zawodnicy TKM, żużlowcy KS „Unibax” Toruń, motocykliści toruńskiego BMW Veteran Club, BMW M-Power, Policja, Straż Miejska, Państwowa Straż Pożarna, wozy bojowe Centrum Szkolenia Artylerii i Uzbrojenia, grupy rekonstrukcyjne w historycznych mundurach i z oryginalnym sprzętem oraz modelarze. Zaprezentują się quady, gokarty i naprawdę wielkie ciężarówki.
Organizator pragnie zaprosić do współpracy dilerów samochodowych i motocyklowych, salony samochodowe oraz sklepy oferujące wszelkiego rodzaju akcesoria motoryzacyjne. Każdego zainteresowanego udziałem w „Moto-Show”, firmy i osoby prywatne chcące postawić swoje stoisko, w sprawie pytań prosimy o kontakt z MOSiR-em, tel. 0-56 622-67-00 wew.33 kom. 508-793-099 lub e:mail: robert-majewski@o2.pl
Przed właściwym festynem odbędzie się prezentacja pojazdów na Rynku Staromiejskim, po czym barwna kawalkada przejedzie ulicami miasta na camping „Tramp”
foty z zeszłego roku i zaproszenie na tegoroczny
http://www.mosir.torun.pl/galeria.php?t ... oto%20Show
Kolejny sezon rekreacyjny Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji zainauguruje wielkim „Moto-show”. Impreza odbędzie się 20 maja od 15.00 do późnego wieczora na Campingu Tramp przy ul. Hallera.
Organizator ma nadzieję, że tak jak w latach poprzednich Trampa odwiedzi, kilkanaście tysięcy torunian. Motywem przewodnim festynu będzie motoryzacja: zaprezentują się zawodnicy TKM, żużlowcy KS „Unibax” Toruń, motocykliści toruńskiego BMW Veteran Club, BMW M-Power, Policja, Straż Miejska, Państwowa Straż Pożarna, wozy bojowe Centrum Szkolenia Artylerii i Uzbrojenia, grupy rekonstrukcyjne w historycznych mundurach i z oryginalnym sprzętem oraz modelarze. Zaprezentują się quady, gokarty i naprawdę wielkie ciężarówki.
Organizator pragnie zaprosić do współpracy dilerów samochodowych i motocyklowych, salony samochodowe oraz sklepy oferujące wszelkiego rodzaju akcesoria motoryzacyjne. Każdego zainteresowanego udziałem w „Moto-Show”, firmy i osoby prywatne chcące postawić swoje stoisko, w sprawie pytań prosimy o kontakt z MOSiR-em, tel. 0-56 622-67-00 wew.33 kom. 508-793-099 lub e:mail: robert-majewski@o2.pl
Przed właściwym festynem odbędzie się prezentacja pojazdów na Rynku Staromiejskim, po czym barwna kawalkada przejedzie ulicami miasta na camping „Tramp”
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
w prawdzie jestem z Torunia... ale jak oglądam te fotki z linka który dał Beny to nie wiem czy śmiać się czy płakać kwintesencja słowa "festyn", jedyne co tam widzę to grupki dzieciaków i kilku emerytów... wieś tańczy i śpiewa a najgorsze że to wszystko się działo jakieś 1-2 km od mojego domu
Wujek_sknerus pisze:w prawdzie jestem z Torunia... ale jak oglądam te fotki z linka który dał Beny to nie wiem czy śmiać się czy płakać kwintesencja słowa "festyn", jedyne co tam widzę to grupki dzieciaków i kilku emerytów... wieś tańczy i śpiewa a najgorsze że to wszystko się działo jakieś 1-2 km od mojego domu
beny nie jest do konca zorientowany ale termin jest 17 maja.
w tym roku ogólne załozenie tej inprezy jest inne i jutro będa ustalane konkrety.
w głównym załozeniu ma byc to impreza dla miłosników motoryzacji a nie festyn jak bywało w latach poprzednich.
@ Wujek
miałes byc na pierwszej eliminacji i jakos cie nie widziałem...
pewnie na Moto Show tez nie wpadniesz (mimo za masz blisko)
tak czy inaczej gdy bedą znane konkrety to sie podziele z Wami lecz tak czy owak fajnie było by sie spotkac brygadą na weekend i troszke zabalować.
impreza główna jest w niedziele lecz mozna wpasc juz w piątek i głównie o to chodzi aby upiec 2 pieczenie przy jednym ogniu...
miejsce jest fajne i nawet Wujek to przyzna
- Beny
- Super użytkownik
zgadza się, wogóle nie wiem o co tam chodzi, znalazłem tylko informację na stronie internetowej,
tak czy siak organizujcie się, my na południu już za niespełna dwa tygodnie zapewne spotkamy się w olkuszu
tak czy siak organizujcie się, my na południu już za niespełna dwa tygodnie zapewne spotkamy się w olkuszu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
Nie wiem Beny... u mnie reanimacja Miniaka chyba dłużej potrwa... dziś obadałem go dokładnie
ej Bartek ja tylko mówie o tym co widziałem na fotach fajnie by było jakby w tym roku zrobili coś porządnego... bo sam przyznaj, że relacja z poprzedniego roku to jeden wielki żal... i bardziej odstrasza niż zachęca, przynajmniej miłośników motoryzacji...
Na KJS nie byłem bo miałem niestety zaliczenie tego dnia na studiach... ale kumpel był i mówił, że strasznie przeklinałeś na miniaka jak nie chciał odpalić
Ja też jestem za jakimś spotkaniem o którym pisałeś w oddzielnym wątku, ale jak już wspomniałem po 20 marca...
Na KJS nie byłem bo miałem niestety zaliczenie tego dnia na studiach... ale kumpel był i mówił, że strasznie przeklinałeś na miniaka jak nie chciał odpalić
Ja też jestem za jakimś spotkaniem o którym pisałeś w oddzielnym wątku, ale jak już wspomniałem po 20 marca...
Wujek_sknerus pisze:ej Bartek ja tylko mówie o tym co widziałem na fotach fajnie by było jakby w tym roku zrobili coś porządnego... bo sam przyznaj, że relacja z poprzedniego roku to jeden wielki żal... i bardziej odstrasza niż zachęca, przynajmniej miłośników motoryzacji...
nie przypominam sobie zadnych epitetów pod adresem mini lecz fakt ze na pierwszej próbie zdechł i kosztowało mnie dosc sporo w generalce.
dzisiaj przez 4 godziny walczyłem z pompą zrywu i jest lepiej chociaż nie tak jak bym chciał..
tak czy inaczej szkoda ze cie nie było bo poklelibyśmy sobe razem...