To jako ciekawostka:
Przegladając mój komputer znalazłem coś takiego.
Na początku 2004 wyszła płyta CD z fotkami wszystkich zlotów minionego 2003 roku. Ale nie uzyskała ona "zielonego swiatła " i koncepcja upadła. Nie wszystkie fotki mieszcza sie na naszej www, wiele pozostaje w domowych zasobach niektórych z nas i nie dane im bedzie ujrzeć światło dzienne.
Taka płyta miała być uzupełnieniem, miały się tu znaleźć wszystkie pozbierane fotki z danego roku.
Mogła by wesprzeć skromny klubowy budżet, ceną np 7 zł /szt
czy warto powrócić do tego tematu ? czekam na wasze opinie?
pamiętacie ?
Moderator: flapjck1
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
pamiętacie ?
- Załączniki
-
- okladka2003.jpg (17.26 KiB) Przejrzano 921 razy
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Re: pamiętacie ?
Witam
Całkiem dobry pomysł, tym bardziej że na serwerze nie ma za dużo wolnego miejsca. Fotki w dobrej jakości zabierają całkiem sporo miejsca i to ogranicza zarówno ich ilość jak i zmusza do ich pomniejszenia i obniżenia jakości. Takich CD jak Twój było kilka, prawdopodobnie są w posiadaniu naszej społeczności. Co do zielonego światła, to ono świeci cały czas. Jeżeli jest zapotrzebowanie na takie CD, można je przygotować. Mam spory zbiór fotek z różnych imprez w oryginalnej jakości, również te z naszej galerii. Wielu z nas ma prawdopodobnie również w swoich zbiorach spore kolekcje fotek. Możemy je wspólnie udostępniać i w ten sposób stworzyć wielką galerię. Koncepcja nie upadła, została trochę zapomniana, jednak chyba nic nie stoi na przeszkodzie jeżeli będą chętni aby do tego wrócić i takie CD co jakiś czas tworzyć.
Całkiem dobry pomysł, tym bardziej że na serwerze nie ma za dużo wolnego miejsca. Fotki w dobrej jakości zabierają całkiem sporo miejsca i to ogranicza zarówno ich ilość jak i zmusza do ich pomniejszenia i obniżenia jakości. Takich CD jak Twój było kilka, prawdopodobnie są w posiadaniu naszej społeczności. Co do zielonego światła, to ono świeci cały czas. Jeżeli jest zapotrzebowanie na takie CD, można je przygotować. Mam spory zbiór fotek z różnych imprez w oryginalnej jakości, również te z naszej galerii. Wielu z nas ma prawdopodobnie również w swoich zbiorach spore kolekcje fotek. Możemy je wspólnie udostępniać i w ten sposób stworzyć wielką galerię. Koncepcja nie upadła, została trochę zapomniana, jednak chyba nic nie stoi na przeszkodzie jeżeli będą chętni aby do tego wrócić i takie CD co jakiś czas tworzyć.
Witam serdecznie
Pomysl sam w sobie super, ale ja w innej sprawie , dementuje pogloski jakoby na serverze było mało miejsca
Pozdrawiam
Pomysl sam w sobie super, ale ja w innej sprawie , dementuje pogloski jakoby na serverze było mało miejsca
Pozdrawiam
Miałem na myśli serwer na którym wisi klubowa WWW. Wiele razy było tak że trzeba było coś usunąć bo zajmowaliśmy za dużo miejsca. Taki też był powód zdjęcia z galerii fotek spakowanych w zipach. Jak zmienimy serwer na inny, o większej pojemności to nie będzie problemu.
Witam ponownie
Ale tak forum jak i klubowa www dzieki , zresztą mniejsza o to dzieki czemu , lezą juz sobie spokojnie w zgoła innym , przestronniejszym miejscu.Teraz juz nie powinno byc takich problemow.
Pozdrawiam
Ale tak forum jak i klubowa www dzieki , zresztą mniejsza o to dzieki czemu , lezą juz sobie spokojnie w zgoła innym , przestronniejszym miejscu.Teraz juz nie powinno byc takich problemow.
Pozdrawiam