Logo Mini w CDR
Moderator: flapjck1
Logo Mini w CDR
Poszukuję loga Mini w formacie CDR. Ma ktoś może? Będę wdzięczny!
Jeśli ktoś poszukuje to mam autograf Johna Coopera ale w jpg (500 x 237 px).
Jeśli ktoś poszukuje to mam autograf Johna Coopera ale w jpg (500 x 237 px).
- Załączniki
-
- john cooper.jpg (10.14 KiB) Przejrzano 1500 razy
- Lukas
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Austin Mini Flame Red 1989
- Kontakt:
Re: Logo Mini w CDR
Ja mam to, ale w Illustratorze. Otworzysz sobie jak wyeksportuję do EPSa?
aymoo.pl
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
to może daj do działu download. Pewnie sie przyda.
Myślę, że powinno mi się udać zaimportować EPSa. Wrzucisz do downloada?
BTW Wojtello, jak wrzucić plik do downloada? Każdy zalogowany user może uploadować pliki?
BTW Wojtello, jak wrzucić plik do downloada? Każdy zalogowany user może uploadować pliki?
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
hmmm ale klin... powiem Ci ze nie mam zielonego pojecia. Chyba trzeba wczesniej do Witka przeslac.
Lukas,
podeślij mi proszę plik na priva a jak się wyjaśni jak (i nie będziesz miał oczywiście nic przeciwko) to dodamy do downloada.
Z góry dzięki!
podeślij mi proszę plik na priva a jak się wyjaśni jak (i nie będziesz miał oczywiście nic przeciwko) to dodamy do downloada.
Z góry dzięki!
Wyślijcie mi na rutka5@02.pl toWam poprzerabiam na wszystkie formaty jakie chcecie. Jestem grafikiem.
Podpis Coopera też
Podpis Coopera też
Już wkrótce znajdziecie w dziale download do pobrania w formacie wektorowym (gotowe do ploterowania) logo (wings), autograf johna coopera i inne.
Jeśli macie jakiekolwiek inne ciekawe pliki, grafiki etc. to zapraszam do dzielenia się.
Wielkie dzięki dla Rycha!
Jeśli macie jakiekolwiek inne ciekawe pliki, grafiki etc. to zapraszam do dzielenia się.
Wielkie dzięki dla Rycha!
właśnie, Admin, zrob w dziale download jakis folder z logami, clipartami etc dot. Miniaków. ja w pracy siedze i sie nudze to chetnie poprzerabiam je na cdr
No też zazdroszczę takiej pracy
Proponuję byśmy faktycznie (ci co coś kumają na kompach) zaczęli tworzyć bibliotekę miniakowych materiałów. I nie myślę tu tylko o logasach, ale także o np. tarczach zegarów, tapetach, skanach plakatów i innych materiałów reklamowych. Jeśli nie będzie to wykorzystywane do celów komercyjnych (a nie będzie) to jest to zgodne z prawem. Nie mam co prawda tyle czasu co kolega, ale kilka rzeczy juz mam i chętnie sie podzielę. Oraz pomogę innym w np. tworzeniu szablonów do malowania czy przygotowalni dtp.
Witek, co Ty na to? Zespamujemy Cie trochę
Proponuję byśmy faktycznie (ci co coś kumają na kompach) zaczęli tworzyć bibliotekę miniakowych materiałów. I nie myślę tu tylko o logasach, ale także o np. tarczach zegarów, tapetach, skanach plakatów i innych materiałów reklamowych. Jeśli nie będzie to wykorzystywane do celów komercyjnych (a nie będzie) to jest to zgodne z prawem. Nie mam co prawda tyle czasu co kolega, ale kilka rzeczy juz mam i chętnie sie podzielę. Oraz pomogę innym w np. tworzeniu szablonów do malowania czy przygotowalni dtp.
Witek, co Ty na to? Zespamujemy Cie trochę
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
to ja już widze te przeróbki
jakieś przystępne ceny na zaopatrzenie zlotów możesz zapewnić
jakieś przystępne ceny na zaopatrzenie zlotów możesz zapewnić
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto: