Witam serdecznie
Na wstępie , post jest przyklejony celowo . Od pewnej chwili przenieśliśmy się na nowy server, który pozwala nam na znacznie więcej niż darmowe servery ale jest płatny . Sklep za tę formę reklamy pokrywa część koszów servera. Zwrócili się do nas z taką propozycją i ją przyjeliśmy.
Czy to wystarczy za opowiedz czy mam ją ewentualnie rozwinąć?
Pozdrawiam
"przyklejone" Mini Centrum - czemu przyklejone ???
Moderator: flapjck1
Re: "przyklejone" Mini Centrum - czemu przyklejone ???
macko, myślę, że potrzebujący i tak wiedzą, kto sprzedaje najtańsze części...
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Tak jak zostało już wspomniane post ten jest sponsorowany. Reklama dźwignią handlu jak mówią, więc staramy się w ten sposób przyciągnąć klientów, a także poinformować o zmianach i tak dalej. Wystąpiłem z taką propozycją i jak widać uzyskałem zgode. W zamian wspieram hosting strony klubowej oraz forum na serwerze więc wymiana jest jak najbardziej odpowiednia.
Co do tego że posty są spychane, to zawsze można dopisać drugi pt. że oferta wciąż aktualna i tym samym post zostanie przeniesiony wyżej. A to, że jeden czyli konkretnie mój jest przyklejony nie zmienia specjalnie sytuacji innych oferujących swoje przedmioty.
Pozdrawiam
P.S.
Wiadomo również, gdzie jest największy wybór i gdzie się zwrócić, jeśli czegoś nie ma jeszcze w sklepie.
Co do tego że posty są spychane, to zawsze można dopisać drugi pt. że oferta wciąż aktualna i tym samym post zostanie przeniesiony wyżej. A to, że jeden czyli konkretnie mój jest przyklejony nie zmienia specjalnie sytuacji innych oferujących swoje przedmioty.
Pozdrawiam
P.S.
Wiadomo również, gdzie jest największy wybór i gdzie się zwrócić, jeśli czegoś nie ma jeszcze w sklepie.
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
.........no wiadomo , jak czegos nie ma w sklepie to wszyscy walą do Rogala:)
A tak na poważnie Maciek ma rację, nie chciałem podnośić wątku, bo zaraz ktoś się wzburzy i powie że walczę z konkurencją. Klauzula -----POST SPONSOROWANY-------- jest jak najbardziej wskazana. Bo sądzę że niewielu spośród nas wiedziało o takim sponsorze.
Z drugiej strony rozumiem że te wsparcie jest jakoś zaksięgowane.
A tak na poważnie Maciek ma rację, nie chciałem podnośić wątku, bo zaraz ktoś się wzburzy i powie że walczę z konkurencją. Klauzula -----POST SPONSOROWANY-------- jest jak najbardziej wskazana. Bo sądzę że niewielu spośród nas wiedziało o takim sponsorze.
Z drugiej strony rozumiem że te wsparcie jest jakoś zaksięgowane.
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
- makrojal
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
www.minicentrum.pl wpłaciło kasę przelewem na wskazane konto z adnotacją "darowizna na rzecz działania serwera strony MKP" w dniu 3.10.2005 r.,nie było pokątnego handlu,
jesteśmy również za adnotacją " post sponsorowany" - zaoszczędzi to zbędnych dywagacji: kto z kim i za ile
pozdrawiamy
Adam i Mirosław Striżyk
jesteśmy również za adnotacją " post sponsorowany" - zaoszczędzi to zbędnych dywagacji: kto z kim i za ile
pozdrawiamy
Adam i Mirosław Striżyk