spryskiwacze reflektorów problem
spryskiwacze reflektorów problem
Słuchajcie mam nowe dysze spryskiwaczy, pompa podaje wodę bo rozłączałem kable i woda sie lała,dysze wychodzą normalnie nad reflektor w dwóch trybach ale nie pryskają wodą, nie wiem czemu tak się dzieje:/macie jakiś pomysł???
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: spryskiwacze reflektorów problem
zatkane
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ale one sa wyciagniete z pudełka nówki, no ale dobra spróbuję je przepchać
to co wychodza sobie poza obudowe i sie chowaja czasami bez pryskania?:)
Witam!
Mam dziwny problem (przynajmniej dla mnie). Moje spryskiwacze reflektorów uruchamiają sie tylko i wylącznie jak brakuje mi plynu w pojemniku do spryskiwaczy szyb. wydawalo mi sie ze to sa dwie rozne rzeczy w samochodzie:/ czyzby moze to wina komputera byla?
Mam dziwny problem (przynajmniej dla mnie). Moje spryskiwacze reflektorów uruchamiają sie tylko i wylącznie jak brakuje mi plynu w pojemniku do spryskiwaczy szyb. wydawalo mi sie ze to sa dwie rozne rzeczy w samochodzie:/ czyzby moze to wina komputera byla?
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
to dziwnie, bo są dwa zbiorniki i dwie pompki.
Jak dłużej przytrzymasz spryskiwanie szyby przedniej, to też nie działają?
Jak dłużej przytrzymasz spryskiwanie szyby przedniej, to też nie działają?
no dziwne dziwne...:/
przy zakupie samochodu nie bylo plynu w zbiorniku do szyb i spryskiwanie reflektorów dzialalo bez problemu, po zalaniu zbiornika do szyb spryskiwane byly tylko szyby, odblokowaly sie ponownie jak wypsikalem caly plyn do szyb..., a co do dluzszego przytrzymania to probowalem kilka juz razy na wszelakie sposoby je uruchomic - przytrzymujac dluzej, czesciej... i nic. nie mam glowy co jest grane.
przy zakupie samochodu nie bylo plynu w zbiorniku do szyb i spryskiwanie reflektorów dzialalo bez problemu, po zalaniu zbiornika do szyb spryskiwane byly tylko szyby, odblokowaly sie ponownie jak wypsikalem caly plyn do szyb..., a co do dluzszego przytrzymania to probowalem kilka juz razy na wszelakie sposoby je uruchomic - przytrzymujac dluzej, czesciej... i nic. nie mam glowy co jest grane.