witam,
jestem świeżym posiadaczem mc '03 i równie świeżym forumowiczem, dlatego korzystanie z forum może mi jeszcze nie wychodzić tak jakbyście sobie tego życzyli, za co przepraszam z góry. No ale konkrety...Poszukuję takowego serwisu, który sprawdziłby czy w moim mini wszystko "gra i buczy"(co jest ok, a co trzeba wymienić) ze szczególnym wskazaniem na głośne wspomaganie, którego podczas zakupu auta nie było:).MIeszkam obok gliwic i szukam ewentualnej nieautoryzowanej alternatywy dla bmw w katowicach. A swoją drogą to ile kosztuje taki kompleksowy przegląd w bmw? dziękuję i fest pozdrawiam
przegląd diagnostyczny
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Re: przegląd diagnostyczny
w Kato przeglad posprzedażny ok 600zł - nie spotkałem na Ślasku serwisu nieautoryzowanego w którym mozna by sprawdzić miniaka
ok, dzięki, zatem ruszam do Bawarii:)
p.s.
zadzwoniłem do bmw w katowicach, no i przegląd diagnostyczny, taki od stóp do głów, trwający 2 godziny, kosztuje 470 złotych. no więc jadę tam
p.s.
zadzwoniłem do bmw w katowicach, no i przegląd diagnostyczny, taki od stóp do głów, trwający 2 godziny, kosztuje 470 złotych. no więc jadę tam
Wczoraj w Katowicach miałem przegląd mojego JCW. W drodze z magazynu do seriwsu zrzucili na ziemię nowe tarcze - oczywiście o ich zakładaniu nie było mowy. Musiałem wracać do Krakowa ze starymi tarczami i klockami, które są już w opłakanym stanie. Mam się pojawić tam w poniedziałek - muszą dopiero ściągnąć świeży komplet. A co mnie najbardziej wkurzyło, to fakt, że trzeba było jechać jak ze zgniłym jajem - wolno i spokojnie. Coś mam pecha do ASO Mini...