Jeszcze jedno - opłaca się to

ile taka szpilka kosztuje bo oryginalna od MINI całe 6-8 złotych

Podpiszę się pod tym co Beny napisał

Moderator: flapjck1
OCZYWIŚCIE - tylko zanim mi je wyślesz to zgine na jakims zakręcie urywając kołominimaniak pisze:ile taka szpilka kosztuje bo oryginalna od MINI całe 6-8 złotych![]()
To bardzo dobra rada, ja kupiłem oryginalne nakrętki do felg ze stopów lekkich i okazało się że moje szpilki mają inny gwintminimaniak pisze:A jak sprzedasz samochód to pamiętaj abyś przekazał wszelkie informacje o włożonych "zamiennikach" nowemu właścicielowi aby go szlak nie trafił.
wybór nakrętyek jest duzy bo dzieki metrycznemu gwintowi moge wybierać z różnych marekminimaniak pisze:Nakrętka ma taki sam stożek jak w MINIA jak sprzedasz samochód to pamiętaj abyś przekazał wszelkie informacje o włożonych "zamiennikach" nowemu właścicielowi aby go szlak nie trafił.
no tyle ze ja musze lezeć w łóżku zewby sie wyleczyc a z samochodem moge iśc do sklepu po szpilke od tico i nie odstawiam go na 2 dni[/quote]minimaniak pisze:A jak jesteś ciężko chory to też chodzisz do pracy czy leżysz w łóżku. Więc jak się sknoci auto to się odstawia na dzień lub dwa.
jeśli ma trafić to musi to być szlagminimaniak pisze:...szlak nie trafił...