sposób wpisywania do radia kodu
sposób wpisywania do radia kodu
Jutro będę zmuszony rozłączyć akumulator i wyjąć całą jego obudowę. I chciałem sie wcześniej dowiedzieć w jaki sposób wpisywać później kod po podłączeniu spowrotem akumulatora bo wiadomo rzecz jasna, ze radio sie rozkoduje.Chodzi mi konkretnie o kombinacje klawiszy które trzeba naciskać i czym później zatwierdzić kod itd...
Radio przed liftingowe na CD Alpina.
Szukałem na forum odpowiedzi ale nie znalazłem.
Radio przed liftingowe na CD Alpina.
Szukałem na forum odpowiedzi ale nie znalazłem.
Re: sposób wpisywania do radia kodu
Wszyscy mają kradzione i wpisywać kodu nie trzeba Idź na żywioł! Najwyżej oddam Ci swojego kaseciaka
nie no nie odwarze sie;p nie długo będę mail wyjazd na wakacje wiec nie można nic spierniczyć;p
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R56
Spokój przedewszystkim...i bez tego wzroku psa a'la Tusk...speedfight pisze:nie no nie odwarze sie;p nie długo będę mail wyjazd na wakacje wiec nie można nic spierniczyć;p
TU: http://www.torbaycarstereo.co.uk/manufa ... ode=decode
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
______
Saluti
A mógłby mi ktoś to przetłumaczyć?? Bo nie znam angielskiego:(
Jak by ktoś potrzebował przetłumaczyć z rosyjskiego to chętnie służę pomocą.
Jak by ktoś potrzebował przetłumaczyć z rosyjskiego to chętnie służę pomocą.
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
W skrócie:
włączasz radio -> pojawia się napis CODE -> naciśnij przycisk "1" i pojawi się "0" na wyświetlaczu. Przyciskiem ">" zmieniasz na pożądaną cyfrę, zatwierdzasz "1" -> powtarzasz dla wszystkich czterech cyfr -> jeśli kod jest poprawny, zatwierdzasz "1".
włączasz radio -> pojawia się napis CODE -> naciśnij przycisk "1" i pojawi się "0" na wyświetlaczu. Przyciskiem ">" zmieniasz na pożądaną cyfrę, zatwierdzasz "1" -> powtarzasz dla wszystkich czterech cyfr -> jeśli kod jest poprawny, zatwierdzasz "1".
static
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Czyli system identyczny jak w Roverowych Philipsach
wielkie dzięki pididi. Jutro biorę się za naprawę auta a później sprawdzimy czy radyjko się poprawnie rozkoduje:)
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini Cooper S
Witam
A co w przypadku gdy świeci się napis "WAIT"? Trzeba czekać czy należy wcisnąć jakąś kombinację klawiszy?
A co w przypadku gdy świeci się napis "WAIT"? Trzeba czekać czy należy wcisnąć jakąś kombinację klawiszy?