Hej!
Proponuje zorganizować jakieś spotkanie towarzysko - organizacyjne niebawem i ustalić parę spraw związanych z wyjazdem na IMM.
Tak sobie myslę, nad zrobieniem jakiegoś partyzanckiego grilla w miejscu, gdzie dałoby się dojechać MINI. Jeśli ktoś zna to niech się podzieli. Mnie przychodzi do głowy zakrzówek, kryspinów.
Jeśli natomiast to by upadło to pewnie jakaś spokojna knajpka.
Proponuję czwartek 02.07 godz. 18-00 parkich na Focha.
Wojtek
Kraków - spotkanie organziacjyjne przed IMM
Moderator: flapjck1
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Re: Kraków - spotkanie organziacjyjne przed IMM
witam,
Podoba mi się pomysł na spotkanie z grillem, zwłaszcza że dawno nie było żadnego regionalnego spotkania ale data którą zaproponowałeś jest według mnie zbyt bliska żeby zgromadzić jakąś większą liczbę uczestników no i godzina była by lepsza wcześniejsza np 16-17h
pozdrawiam Luper
Podoba mi się pomysł na spotkanie z grillem, zwłaszcza że dawno nie było żadnego regionalnego spotkania ale data którą zaproponowałeś jest według mnie zbyt bliska żeby zgromadzić jakąś większą liczbę uczestników no i godzina była by lepsza wcześniejsza np 16-17h
pozdrawiam Luper
Mini Cooper 1,3 93r - czerwony
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
Mini Cooper 1,3 90r - granatowy
Mini Clubman estate 1,3 81r - srebrny
MIni Clubman cooper 1,6D 10r - hot chocolate
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
16-17 to ja jeszcze w pracy siedze
Ale co do daty to może faktycznie przełożymy to na przyszły tydzień. A co do miejsca do jedyne plenerowe miejsce na grilla to Kryspinów - tylko to mi narazie przychodzi do głowy. Albo w sumie zakrzówek.
Ale co do daty to może faktycznie przełożymy to na przyszły tydzień. A co do miejsca do jedyne plenerowe miejsce na grilla to Kryspinów - tylko to mi narazie przychodzi do głowy. Albo w sumie zakrzówek.
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ja bardzo chetnie wpadne ale nie w tym terminie bo wracam do PL dopiero 21 lipca wiec jesli bedziecie miec ochote cos zorganizowac po 21 lipca to bede wdzieczny.
Pozdrawiam "gisioo"
Pozdrawiam "gisioo"