IV MI?DZYNARODOWY ZLOT MINI - PODLESICE 2005 !!!!!!!!!!!!!
Moderator: flapjck1
IV MI?DZYNARODOWY ZLOT MINI - PODLESICE 2005 !!!!!!!!!!!!!
Witam
Wszystkich serdecznie zapraszam na IV Międzynarodowy Zlot Mini - wszyskie informacje dostępne są na srtonie MKP.
Proszę o wcześniejsze rezerwacje, pomoże Nam to ustalić wstępną liczbę potrzebnych miejsc noclegowych. Z góry dziękuję.
OSTATNIE NOWINKI ZLOTOWE !!!! 14.04.05
Niestety brak już pokoi w Hotelu !!!
oto alternatywne rozwiązania :
1. Agroturystyka w Podlesicach ( podaję adresy prywatnych kwater oddalonych od miejsca zlotu o jedyne 200 metrów.
- Elżbieta Grześkowiak , Podlesice 72 , tel (034) 315 21 29
- Helena ?apaj , Podlesice 68 , tel. (034) 315 50 14
rezerwacji proszę dokonywać indywidualnie.
2. Namiot na terenie naszego zlotu ( oczywiście dostępne są sanitariaty )
Na dzień dzisiejszy zapisanych jest 57 Mini
pozdrawiam
?ukasz Spendel
lspendel@poczta.wp.pl
Wszystkich serdecznie zapraszam na IV Międzynarodowy Zlot Mini - wszyskie informacje dostępne są na srtonie MKP.
Proszę o wcześniejsze rezerwacje, pomoże Nam to ustalić wstępną liczbę potrzebnych miejsc noclegowych. Z góry dziękuję.
OSTATNIE NOWINKI ZLOTOWE !!!! 14.04.05
Niestety brak już pokoi w Hotelu !!!
oto alternatywne rozwiązania :
1. Agroturystyka w Podlesicach ( podaję adresy prywatnych kwater oddalonych od miejsca zlotu o jedyne 200 metrów.
- Elżbieta Grześkowiak , Podlesice 72 , tel (034) 315 21 29
- Helena ?apaj , Podlesice 68 , tel. (034) 315 50 14
rezerwacji proszę dokonywać indywidualnie.
2. Namiot na terenie naszego zlotu ( oczywiście dostępne są sanitariaty )
Na dzień dzisiejszy zapisanych jest 57 Mini
pozdrawiam
?ukasz Spendel
lspendel@poczta.wp.pl
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2005, 10:30 przez Lukasz1, łącznie zmieniany 3 razy.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: IV MI?DZYNARODOWY ZLOT MINI - PODLESICE 2005 !!!!!!!!!
Lukasz1 pisze:Witam
pozdrawiam
?ukasz Spendel
lspendel@poczta.wp.pl
ja tam juz od dawna sie zaklepalem na ta imppre....
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Re: IV MI?DZYNARODOWY ZLOT MINI - PODLESICE 2005 !!!!!!!!!!!!!
ja tez juz dawno sie zaklepałem na tą imprezke. Na 100% bedzie fajnie. Mam tylko nadzieje ze zdąze zrobic z miniakiem do tej pory. :D:D:D:D:D:D:D
witam. Mam jedno pytanko w zwizku z tym wyjazdem. Mo|e wyda wam sie ono dziwne ale ja jestem tu "nowy" i pragn sie dowiedziec o które Podlesice chodzi poniewarz w tych okolicach sa az 3 takie miejscowisci
Sprawdź tutaj: http://www.zajazdjurajski.pl/images/mapka2.gif
P.S.Jorge, jako klubowicz zapłacisz mniej za wpisowe na ten zlot, więc nadal propaguję zapisywanie się do MINI KLUB POLSKA
P.S.Jorge, jako klubowicz zapłacisz mniej za wpisowe na ten zlot, więc nadal propaguję zapisywanie się do MINI KLUB POLSKA
z gory dziekuje za link i za kolejne juz zaproszenie do klubu. Ale jakby wam to powiedziec to ja jeszcze nie jestem peBnoletni awic nie mam jeszcze swojego mini. Ale moze kiedys......
Jorge pisze:z gory dziekuje za link i za kolejne juz zaproszenie do klubu. Ale jakby wam to powiedziec to ja jeszcze nie jestem peBnoletni awic nie mam jeszcze swojego mini. Ale moze kiedys......
Co nie zmienia faktu, że każdy sympatyk MINI jest mile widziany na zlocie
Od siebie dodam jeszcze że aby być członkiem MKP nie trzeba mieć MINI, a co się z tym wiąże na zlocie też nie trzeba pojawić się MINIakiem choć jest to mile widziane, bo im więcej tym lepiej.
pozdrawiam
?ukasz Spendel
lspendel@poczta.wp.pl
Witam,
Chciałam poczytać więcej na temat tego zlotu - daty, kosztów, itp ale nie mogę dostać się na stronę MPK - czy mógłbyś podać mi link do strony z informacjami o zlocie, rozumiem że będę tam mogła również zarezerwować sobie miejsce na zlocie?
Pozdrawiam,
ala
ala pisze:
Witam,
Chciałam poczytać więcej na temat tego zlotu - daty, kosztów, itp ale nie mogę dostać się na stronę MPK - czy mógłbyś podać mi link do strony z informacjami o zlocie, rozumiem że będę tam mogła również zarezerwować sobie miejsce na zlocie?
Pozdrawiam,
ala
Proponuję, żebyś napisała do Luki w tej sprawie, to podeśle Ci info. Tel. do niego 503 133 471 Link: http://www.mini.org.pl/html/mzm2005/index.htm ale nie wiem kiedy będzie stronka klubowa działać.
Zapraszamy, bo coroczny klubowy majowy zlot jest obowiązkową rozrywką dla minimaniaków
rona pisze:ala pisze:
Witam,
Pozdrawiam,
ala
Proponuję, żebyś napisała do Luki w tej sprawie, to podeśle Ci info. Tel. do niego 503 133 471 Link: http://www.mini.org.pl/html/mzm2005/index.htm ale nie wiem kiedy będzie stronka klubowa działać.
Zapraszamy, bo coroczny klubowy majowy zlot jest obowiązkową rozrywką dla minimaniaków
Dzięki za info. Udało mi się dostać na styronę MPK wczoraj widocznie był jakiś problem z serwerem, ale już jest ok. Znalazłam tam maila na którego trzeba składać rezerwację - mam nadzieję, że uzyskam tam odpowiedzi na moje pytania.
pozdrawiam,
ala
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
ala pisze:
Dzięki za info. Udało mi się dostać na styronę MPK wczoraj widocznie był jakiś problem z serwerem, ale już jest ok. /ciach/
ala
Czesc,
zgadza sie, w ostatni poniedzialek i wtorek (28 II i 1 III) byly 'przejsciowe chwilowe' z serwerem, ale juz (sroda 2 III) wszystko jest OK i miejmy nadzieje ze te problemy nie beda sie powtarzac.
Pozdry,
filip
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40
v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40
v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
fil pisze:ala pisze:
Dzięki za info. Udało mi się dostać na styronę MPK wczoraj widocznie był jakiś problem z serwerem, ale już jest ok. /ciach/
ala
Czesc,
zgadza sie, w ostatni poniedzialek i wtorek (28 II i 1 III) byly 'przejsciowe chwilowe' z serwerem, ale juz (sroda 2 III) wszystko jest OK i miejmy nadzieje ze te problemy nie beda sie powtarzac.
Pozdry,
filip
Narazie faktycznie wszystko jest ok ze strona klubu. Udalo mi sie skontaktowac z ?ukaszem, zaklepalam sobie udzial w zlocie wiec wszystko ok.
pozdrawiam,
ala
[ Dodano: Pon 21 Mar, 2005 ]
NOWOŚCI !!!! 5.03.05
1. Pokoje dwuosobowe są już wszystkie zarezerwowane
pozostały 3-osobowe i 4-osobowe
2. Zmieniła się cena pokoi, gdyż od kwietnia Zajazd Jurajski
wprowadzan nowy cennik:
- pokój 2-osobowy bedzie kosztowac 80 zł
- pokoj 3-osobowy bedzie kosztowac 100 zl
- pokoj 4-osobowy bedzie kosztowac 120 zl
przepraszam za zmiane w imieniu Zajazdu Jurajskiego
pozdrawiam
?ukasz Spendel
lspendel@poczta.wp.pl
Witam,
wpłaciłam zaliczkę, wysłałam formularz zgłoszeniowy - chciałabym dowiedzieć się so kiedy mam wpłacić resztę kaski?
pozdrawiam,
ala
NOWOŚCI !!!! 5.03.05
1. Pokoje dwuosobowe są już wszystkie zarezerwowane
pozostały 3-osobowe i 4-osobowe
2. Zmieniła się cena pokoi, gdyż od kwietnia Zajazd Jurajski
wprowadzan nowy cennik:
- pokój 2-osobowy bedzie kosztowac 80 zł
- pokoj 3-osobowy bedzie kosztowac 100 zl
- pokoj 4-osobowy bedzie kosztowac 120 zl
przepraszam za zmiane w imieniu Zajazdu Jurajskiego
pozdrawiam
?ukasz Spendel
lspendel@poczta.wp.pl
Mam pytanko, jestem nowa i jeszcze nie zapisałam się do klubu, ale chciałabym pojechać na zlot do Podlesic.
Chciałam zarezerwować pokój 2-osobowy, ale z wypowiedzi Lukasza1 wynika, ze jest to już niemożliwe?? to prawda? w takim razie bede zmuszona wziąść pokój 3-osobowy
Chciałabym się dowiedzieć jak wyglądają warunki jeżeli chodzi o pole namiotowe i czy ktoś już zamierzą skorzystać z tej formy noclegu??
Pozdrawiam