Jedyny w Polsce Mini pickup ? ;)
Moderator: flapjck1
Jedyny w Polsce Mini pickup ? ;)
Witam wszystkich zwolennikow mini
Od pewnego czasu pewna myśl nie daje mi spokoju. Kilka lat temu na zlotach pojawiał sie żółty mini pickup. Niestety pewnego dnia został on podpalony i od tego czasu stoi w Gdansku i czeka aż ktoś sie nim zajmie...( Zastanawiam się nad sprzedażą mojego zwycięskiego mini checkmate zarejestrowanego na b1 , jeśli jest ktoś zainteresowAny :p) , za część pieniędzy mam zamiar przywrócić do życia pickupa;))) jest jednak pytanie , czy orientuje sie ktoś jaki może być koszt remontu. Mini ma spalony cały przód i wnętrze , przydałby sie nowy silnik 1300 oczywiście remont we własnym zakresie. Blachy i zawieszenie posiadam. Zdjęcie mini postaram sie wkleić we wtorek. Czekam na wasze opinie.
Od pewnego czasu pewna myśl nie daje mi spokoju. Kilka lat temu na zlotach pojawiał sie żółty mini pickup. Niestety pewnego dnia został on podpalony i od tego czasu stoi w Gdansku i czeka aż ktoś sie nim zajmie...( Zastanawiam się nad sprzedażą mojego zwycięskiego mini checkmate zarejestrowanego na b1 , jeśli jest ktoś zainteresowAny :p) , za część pieniędzy mam zamiar przywrócić do życia pickupa;))) jest jednak pytanie , czy orientuje sie ktoś jaki może być koszt remontu. Mini ma spalony cały przód i wnętrze , przydałby sie nowy silnik 1300 oczywiście remont we własnym zakresie. Blachy i zawieszenie posiadam. Zdjęcie mini postaram sie wkleić we wtorek. Czekam na wasze opinie.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Jedyny w Polsce Mini pickup ? ;)
jakos nie wierze ze ci chlopaki sprzedadza tego wraka
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
flapjck1 pisze:jakos nie wierze ze ci chlopaki sprzedadza tego wraka
hehe raczej tak, ale jest duże prawdopodobieństwo że właścicielem tego pickupa jest właśnie rodzina Juliana? Julian powiedz no jak to jest
kilkakrotnie rozmawiałem z chłopakami z suchej na temat kupna tego co po pick-upie zostało ale jak wchodziłem na ten temat rozmowa się urywała
a co do kosztów to będziesz musiał sporo dołożyć ponad to co dostaniesz za swoją litrówkę
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
i nie jedyny mini pick up w polsce, bo u miernika też buda stoi, nie pamiętam czy coś do niej jeszcze jest, ale buda na pewno
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Julian jest synem właściciela i miał bardo głupi pomysł nad wstawieniem prasowanego ryża pod maskę co mu wybijałem na zlocie. A u Miernika jest picup w kawałkach
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
A ja znam osobę co tego Pickupa przywiozła do Polski - Julian też A i u Artura coś tam leży
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
No właściwie prawie każdy z was po części ma racje
Mini należy do taty, ale on jakoś nie ma czasu aby go zrobić no i powiedział, że będzie mój jak się nim zajmę
A co do mojej tysiączki, to mam nadzieję, że jakaś kasa za nią będzie tym bardziej, że jest to ostatnio poszukiwane B1
Mini należy do taty, ale on jakoś nie ma czasu aby go zrobić no i powiedział, że będzie mój jak się nim zajmę
A co do mojej tysiączki, to mam nadzieję, że jakaś kasa za nią będzie tym bardziej, że jest to ostatnio poszukiwane B1
silnik od hayabusy z 4k ;P
kilogramy szpachli hmmm nieprzekroczą budżetu
radość z katowania bezcenne
kilogramy szpachli hmmm nieprzekroczą budżetu
radość z katowania bezcenne
Julian pisze:No właściwie prawie każdy z was po części ma racje
dostalem dzisiaj namiar na vana w niedziele jade go zobaczyc. stoi na wsi pod brodnicą. gosc na stacji benz mnie zagadał i podał namiary...
miło z jago strony
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
van
.......ciekaw jestem co to za cacko, jak będziesz miał foty to zawieś na forum.
Myślałem, że będzie lepiej
- Załączniki
-
- IMG_0422.JPG (118.06 KiB) Przejrzano 1074 razy
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
po piaskownaiu bedzie jak nowy
byle nie byly blachy pofalowane to wsio jest git
byle nie byly blachy pofalowane to wsio jest git
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Bankowy
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Całkiem w porzadku. Przecież przód i tak trzeba byłoby w nowych blachach zrobić, a zawieszenie pisałeś, że masz. Nic tylko zakasać rękawy i do roboty