II ZLOT MINI TRÓJMIASTO 10-13.09.2009 SOBIESZEWO
Moderator: flapjck1
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: II ZLOT MINI TRÓJMIASTO 10-13.09.2009 SOBIESZEWO
na razie kilka fotek z cyfry http://wyslijplik.pl/download.php?sid=UPfk2npT
jak rolki dojdą także się tu pojawią
- makrojal
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
dotarliśmy około o 18-tej do Wrocka bez awarii.
Dziękujemy wszystkim organizatorom (chyba za szybko wyjechaliśmy i nie zdążyliśmy się pożegnać) za bardzo mile spędzony czas.
Fotki za tydzień.
Mirek I Ania
Dziękujemy wszystkim organizatorom (chyba za szybko wyjechaliśmy i nie zdążyliśmy się pożegnać) za bardzo mile spędzony czas.
Fotki za tydzień.
Mirek I Ania
- rogal
- Super użytkownik
- Posiadane auto: 6 x MINI
- Kontakt:
My też dotarliśmy .
Dzięki za impezę
Dzięki za impezę
pozdrawiam
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Rogal
tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
dzięki za zlot, było naprawdę wystrzałowo, monciak zaliczony , a i wieczorne spotkania też bardzo pozytywne, morze piwa i oczywiście muzyka na żywo (dziesio i towarzysz bierut dobrze rozgrzewali atmosferę). Wielkie podziękowania dla organizatorów za ten porządny weekendowy chill out ;]
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
Swietny zlot . Niesamowita atmosfera. Miło było znów sie z wami zobaczyć , a z niektórymi zapoznać.
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
humin pisze:na razie kilka fotek z cyfry http://wyslijplik.pl/download.php?sid=UPfk2npT
Humin!
Ty już może więcej zdjęć nie wrzucaj
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
czemu nie? bardzo ladne fotki
jak tylko dojde do ladu z serwerami to wszystkie je ladnie pomirroruje.
jak tylko dojde do ladu z serwerami to wszystkie je ladnie pomirroruje.
tak sie bawiliśmy żółwik
- Załączniki
-
- PICT0238.JPG (59.22 KiB) Przejrzano 1099 razy
- drszajba
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
a TU moje fotosy
wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer ? Ja, Beierhund das Oder die Flieperwaldt gersput!
A to moje fotki ze zlotu. Jak ktoś zechce w dużej rozdzielczości, to niech da znać. LINK
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Dziękujemy za przybycie i mamy nadzieję iż następne lata przyniosą nowych chętnych do uczestnictwa w Zlocie Mini Trójmiasto
Gratulujemy zwycięzcom wszelakich konkurencji
Dziękujemy Dziesio&Bierut Band za oprawę muzyczno-artystyczną
Dziękujemy sponsorom, zaprzyjaźnionym firmom jak i osobom prywatnym którzy uczynili ten zlot jeszcze bardziej kolorowym w pełnym słowa znaczeniu
Do zobaczenia za rok - niech dobra wieść o kolejnym Zlocie Mini Trójmiasto leci jak najdalej w świat
===============================================================================================================
ps. dodatkowe info - zostały jeszcze w zapasie koszulki zlotowe w kolorze pomarańczowym - dostąpne są damskie (S,M,L) i męskie (L,XL,XXL) (pozwoliłem sobie wkleić zdjęcia poglądowe koszulek bez zgody autora lecz mam nadzieję że nie będzie urażony )
koszt koszulki wraz z przesyłką to 30PLN
DO KAŻDEJ ZAKUPIONEJ KOSZULKI NAKLEJKA ZLOTOWA GRATIS
zamówienia proszę wysyłać mailowo na adres zlotmini2009@o2.pl
Gratulujemy zwycięzcom wszelakich konkurencji
Dziękujemy Dziesio&Bierut Band za oprawę muzyczno-artystyczną
Dziękujemy sponsorom, zaprzyjaźnionym firmom jak i osobom prywatnym którzy uczynili ten zlot jeszcze bardziej kolorowym w pełnym słowa znaczeniu
Do zobaczenia za rok - niech dobra wieść o kolejnym Zlocie Mini Trójmiasto leci jak najdalej w świat
===============================================================================================================
ps. dodatkowe info - zostały jeszcze w zapasie koszulki zlotowe w kolorze pomarańczowym - dostąpne są damskie (S,M,L) i męskie (L,XL,XXL) (pozwoliłem sobie wkleić zdjęcia poglądowe koszulek bez zgody autora lecz mam nadzieję że nie będzie urażony )
koszt koszulki wraz z przesyłką to 30PLN
DO KAŻDEJ ZAKUPIONEJ KOSZULKI NAKLEJKA ZLOTOWA GRATIS
zamówienia proszę wysyłać mailowo na adres zlotmini2009@o2.pl
- Załączniki
-
- mini_066.jpg (479.95 KiB) Przejrzano 1014 razy
-
- mini_063.jpg (379.8 KiB) Przejrzano 1014 razy
pozwoliłem sobie wkleić zdjęcia poglądowe koszulek bez zgody autora lecz mam nadzieję że nie będzie urażony
Nie będzie, hehe.
BTW, Dzięki za zlot, było naprawdę super!!! żałuję, ze bylismy z Wami tylko w Sopocie, ale w przyszłym roku bedziemy na pewno na dłużej!
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
humin pisze:Dziękujemy Dziesio&Bierut Band za oprawę muzyczno-artystyczną
przypomne tylko, ze kapela nazywa sie "Mantrain" i sklada sie z dwoch gitarzystow i perkusisty. Stanowczo brakuje nam wokalu (robimy tylko za chorki), wiec jesli ktos poczuwa sie na silach to zapraszamy moze Tulipan?
dzieki jeszcze raz za udana imprezke
pozdrawiam
Grzesiek
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
sorry Mantrain wydaje mi się że po zlocie jakieś grupis powinny już się już pojawić
dziesio pochwal się nagrodą bo prawie nikt jej nie widział a moim zdaniem warto choć zobaczyć
aa i Ci którzy otrzymali kubeczki i butlę także proszeni o zamieszczenie zdjęć - to prawdziwe arcydzieło
a ja zamieszczam fotki prezentu jaki otrzymałem od Neila... wiele elementów podobnych do naszego prawdziwego jeszcze składanego mini, rejestracja, skręcające koła, kierownica, kolor tapicerki, dach, nawet delikatny lift na mk1 był w planie lecz aż tak daleko się nie posunęliśmy.. z tego co słyszałem 3 dni roboty.. prezent bezcenny
Neil ogromne dzięki
Jeszcze większe podziękowania zasługują się Neilowi za przebycie 1800km w jedną stronę
swoim Austin Travelerem 1961r na nasz skromny zlot ! to się nazywa Big Chill
ps. z przecieków wiem że Neil zawiezie już po raz drugi miłe wspomnienia znad Bałtyku i będzie próbował namawiać innych Brytyjczyków do przyjazdu za rok
dziesio pochwal się nagrodą bo prawie nikt jej nie widział a moim zdaniem warto choć zobaczyć
aa i Ci którzy otrzymali kubeczki i butlę także proszeni o zamieszczenie zdjęć - to prawdziwe arcydzieło
a ja zamieszczam fotki prezentu jaki otrzymałem od Neila... wiele elementów podobnych do naszego prawdziwego jeszcze składanego mini, rejestracja, skręcające koła, kierownica, kolor tapicerki, dach, nawet delikatny lift na mk1 był w planie lecz aż tak daleko się nie posunęliśmy.. z tego co słyszałem 3 dni roboty.. prezent bezcenny
Neil ogromne dzięki
Jeszcze większe podziękowania zasługują się Neilowi za przebycie 1800km w jedną stronę
swoim Austin Travelerem 1961r na nasz skromny zlot ! to się nazywa Big Chill
ps. z przecieków wiem że Neil zawiezie już po raz drugi miłe wspomnienia znad Bałtyku i będzie próbował namawiać innych Brytyjczyków do przyjazdu za rok
- Załączniki
-
- IMG_2533.JPG (78.13 KiB) Przejrzano 976 razy
-
- IMG_2532.JPG (75.33 KiB) Przejrzano 976 razy