I-szy Zlot Mini Kraków w dniach 23-25 październik 2009
Moderator: flapjck1
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
I-szy Zlot Mini Kraków w dniach 23-25 październik 2009
Witam,
wspólnie z krakowskimi koleżankami i kolegami chcemy zrobić w pażdzierniku zlot mini,
koncepcja narodziła się na bazie imprezy jaką w drugiej połowie pździernika robi galeria krakowska (największa galeria handlowa i do tego położona w samym centrum krakowa)
1. w galerii w październiku będą prezentowane samochody mini (klasyki i nowe) w różnych sceneriach, będzie można zobaczyć kilka rzadko spotykanych w polsce modeli, dodatkową atrakcją będą: coś w rodzaju pimp my ride na żywo z klasycznym mini w roli głównej, na placu przed galerią będa namioty red bull, DJ, konkursy i pokaz wszystkich smochodów mini jakie się pojawią
wstępny plan zlotu: (TO JEST TYLKO WSTĘPNY PROJEKT)
23.X - przyjazd uczestników i zakwaterowanie w hostelu na krakowskim kazimierzu (noclegi do potwierdzenia), wieczorem zabawa na krakowskim kazimierzu
24.X -
10.00 zwiedzanie muzeum inżynierii miejskiej które mieci się również na kazmierzu (zabytkowe auta, motory, tramwaje i wiele innych
11.30 - 16.00 przyjeżdżamy na teren galerii i parkujemy auta na placu przed galerią (300m do rynku!), kibicujemy w składaniu auta, oglądamy w galerii ... i macie 3 piętr sklepów, hehe)
16.00-20.00 czas wolny, wypoczynek żeby nabrać sił ...
20.00-22.00 zwiedzamy kraków specjalnym tramwajem imprezowym gdzie gra muzyka i leje się piwo (tramwaj jeździ po centrum)
22.00 - do oporu - bawimy się na imprezie na dyskotece (być może będzie to impreza organizowana przez dealera mini)
25.XI - wyjazd do domów
przewidywany koszt uczestnictwa w zlocie to ok. 100 - 150 zł od osoby (2 noclegi, muzeum, tramwaj wliczone w koszty, wyżywienie we własnym zakresie, śniadania postaramy się zorganizować)
proszę o informację do końca miesiąca w temacie liczby chętnych na przyjazd do krakowa, jak najszybciej postaramy się podać potwierdzone oficjalne informacje
wspólnie z krakowskimi koleżankami i kolegami chcemy zrobić w pażdzierniku zlot mini,
koncepcja narodziła się na bazie imprezy jaką w drugiej połowie pździernika robi galeria krakowska (największa galeria handlowa i do tego położona w samym centrum krakowa)
1. w galerii w październiku będą prezentowane samochody mini (klasyki i nowe) w różnych sceneriach, będzie można zobaczyć kilka rzadko spotykanych w polsce modeli, dodatkową atrakcją będą: coś w rodzaju pimp my ride na żywo z klasycznym mini w roli głównej, na placu przed galerią będa namioty red bull, DJ, konkursy i pokaz wszystkich smochodów mini jakie się pojawią
wstępny plan zlotu: (TO JEST TYLKO WSTĘPNY PROJEKT)
23.X - przyjazd uczestników i zakwaterowanie w hostelu na krakowskim kazimierzu (noclegi do potwierdzenia), wieczorem zabawa na krakowskim kazimierzu
24.X -
10.00 zwiedzanie muzeum inżynierii miejskiej które mieci się również na kazmierzu (zabytkowe auta, motory, tramwaje i wiele innych
11.30 - 16.00 przyjeżdżamy na teren galerii i parkujemy auta na placu przed galerią (300m do rynku!), kibicujemy w składaniu auta, oglądamy w galerii ... i macie 3 piętr sklepów, hehe)
16.00-20.00 czas wolny, wypoczynek żeby nabrać sił ...
20.00-22.00 zwiedzamy kraków specjalnym tramwajem imprezowym gdzie gra muzyka i leje się piwo (tramwaj jeździ po centrum)
22.00 - do oporu - bawimy się na imprezie na dyskotece (być może będzie to impreza organizowana przez dealera mini)
25.XI - wyjazd do domów
przewidywany koszt uczestnictwa w zlocie to ok. 100 - 150 zł od osoby (2 noclegi, muzeum, tramwaj wliczone w koszty, wyżywienie we własnym zakresie, śniadania postaramy się zorganizować)
proszę o informację do końca miesiąca w temacie liczby chętnych na przyjazd do krakowa, jak najszybciej postaramy się podać potwierdzone oficjalne informacje
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- m.t.design
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
zlot
ja bym się wybrał...., jak będę miał auto....
Wstępnie Ja i Sonia
Wstępnie Ja i Sonia
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Re: I-szy Zlot Mini Kraków w dniach 23-25 październik 2009
Beny na YTP nie jedziesz?
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
no może to dziwnie zabrzmi w kontekście zlotu w krakowie, ale 22-go wyjeżdżam na tydzień służbowo poza granice kraju ...se7ven pisze:Beny na YTP nie jedziesz?
... więc trzymam kciuki żebys zgarnął puchar YTP za cały sezon ... choć pewnie moja obecnośc by pomogła, bo urwałbym punkty maluchom ... a tak lipa
ale się mały OT zrobił
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
chetnie przyjade ale 24ego po poludniu musialbym sie zmyc...
Kurcze, od dawna marzył mi się zlot w Krakowie, ale 24-ego mamy wesele gdzieś pod Iławą, niestety nie damy rady:( buuu
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
to moze zrobcie tydzien pozniej
wszystkim bedzie pasowalo 

jak wstępnie to i i ja się piszę ! ja +1 os.
A tydzień wcześniej nie da rady? Wtedy i ja bym wreszcie była. Widzę, że jeszcze niektórym nie pasuje ten termin?
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
no ja 24 tez na weselu a co gorsza wtedy tez jest walka golota-adamek 

przeczytajcie dokładnie co beny
data jest taka bo w galerii w tym terminie jest ten pokaz mini na 50lecie
tego nie przestawimy bo to robi zewnetrzna firma
data jest taka bo w galerii w tym terminie jest ten pokaz mini na 50lecie
tego nie przestawimy bo to robi zewnetrzna firma
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
Na wesele można nie iść, a Gołota - Adamek sobie obejrzysz powtórkę w Teleexpresie 

ja też bym reflektował na przeniesienie impry tydzień wstecz lub tydzień później
u mnie szefo zarezerwował wolne w dniach 23-25
też z powodu jakiegos wesela