Blacharz Lakiernik Łódź
Moderator: flapjck1
Re: Blacharz Lakiernik Łódź
Przeszukaj forum kojarze że kiedyś coś się przewięło o jakimś fachowcu z Łodzi
Tak ale tyczyło się to mechaników, tymczasem powoli musze zacząć szukać blacharza i lakiernika.
Pozdro,
Maciek.
Pozdro,
Maciek.
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
Podłogę robił mi gość róg zagajnikowej i inflanckiej. Porządnie zalatwl dziurę. Była z nim rozmowa nt lakieru i mówił ze jest opcja ze zrobi blachę i auto może wstawić do znajomego lakiernika.
Jeżeli chodzi o sam lakier: mój kumpel robił kadetta c ostatnio a jego brat Citroen ds u jakiegoś gościa pod łodzią. Podobno zajebiscie. Mogę się dowiedzieć.
Jeżeli chodzi o sam lakier: mój kumpel robił kadetta c ostatnio a jego brat Citroen ds u jakiegoś gościa pod łodzią. Podobno zajebiscie. Mogę się dowiedzieć.
znacie orientacyjne ceny takich usług?
Aktualnie zbieram reperaturki do karoserii i zastanawiam się czy męczyć się z tym samemu czy zrzucić na kogoś. Przy czym chyba mogę się pochwalić największą ilością korozji i dziur na tak małej powierzchni
Aktualnie zbieram reperaturki do karoserii i zastanawiam się czy męczyć się z tym samemu czy zrzucić na kogoś. Przy czym chyba mogę się pochwalić największą ilością korozji i dziur na tak małej powierzchni
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
Przygotuj się na dużo powyżej 7k zł. Jak jest taniej to nawet się nie zastanawiaj tylko wystaw auto na allegro.
Dobra blacharka kosztuje dużo czasu + elementy. Lakier całości od 3000zł.
Chcesz rzeźbić sam i przy okazji się uczyć na błędach - gwarantowany opłakany efekt końcowy jeżeli robisz pierwszy raz.
Niby proste auto ale do końca tak nie jest.
Dobra blacharka kosztuje dużo czasu + elementy. Lakier całości od 3000zł.
Chcesz rzeźbić sam i przy okazji się uczyć na błędach - gwarantowany opłakany efekt końcowy jeżeli robisz pierwszy raz.
Niby proste auto ale do końca tak nie jest.
kto jak kto, ale ja nie oszczędzam na swoich pojazdach i zależy mi na dobrym efekcie końcowym.
Jeśli się zdecyduję robić to sam (a pewnie tak będzie), to zwyczajnie zajmie mi to więcej czasu (pewnie dużo więcej)
Jeśli się zdecyduję robić to sam (a pewnie tak będzie), to zwyczajnie zajmie mi to więcej czasu (pewnie dużo więcej)
Spoko Panowie ale coś widzę że jesteśmy w d... temat wisi sobie a tu nic konkretnego, mamy w Łodzi mechanika do Miniaków nie mamy natomiast kogoś do karoserii a to nie dobrze trzeba będzie poszukać w okolicy.
Tak?, mamy mechanika? Pierwsze słyszę.
Zaciekawiło mnie to "dużo ponad 7 tys." Czyli jak dużo? 10 000? 7200? Rozumiem, że to kosztuje, ale aż tyle?
Zaciekawiło mnie to "dużo ponad 7 tys." Czyli jak dużo? 10 000? 7200? Rozumiem, że to kosztuje, ale aż tyle?
- se7ven
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7
kurnaflak pisze:Tak?, mamy mechanika? Pierwsze słyszę.
Dobrze myślisz, że remont ok. 10k zł
- Bochen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Rover Mini 1.3i MPi 1999
wydaje mi sie ze ocena kosztów bez obejrzenia auta to tylko gadanie dla gadania
mialem dac kontakt do tego lakiernika ale kumpel wyjechal i nie mam jak sie dowiedziec..
mialem dac kontakt do tego lakiernika ale kumpel wyjechal i nie mam jak sie dowiedziec..
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
"na oko to chłop w szpitalu umarł" - czy jakoś tak
nikt bez oglądania auta nie jest w stanie oszacować dokładnie kosztów naprawy, bez jego rozbiórki, zobaczenia czego nie widać itp.
wstepnie można oszacować lakier, ale to i tak będą "widełki" od do
ta moje zdanie
nikt bez oglądania auta nie jest w stanie oszacować dokładnie kosztów naprawy, bez jego rozbiórki, zobaczenia czego nie widać itp.
wstepnie można oszacować lakier, ale to i tak będą "widełki" od do
ta moje zdanie
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze