NarozeMini
Moderator: flapjck1
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini Cooper 40LE
- Kontakt:
NarozeMini
Jak co roku, w ostatni weekend września nasi sąsiedzi organizują międzynarodowy zlot MINI.
25-28 września, tym razem w Jednovicach, odbył się 11 zlot MINI Classic i New MINI.
Z Polski przyjechały dwie załogi: Robert, Grażyna i Tosia Kapica oraz Adaś, Marek, KEVIN i ja
Było fantastycznie, między innymi za sprawą słonecznej pogody, która uprzyjemniała całodniowy sobotni rajd turystyczny.
Mini Klub Polska otrzymał podziękowania za udział w spotkaniu (zdjęcie poniżej).
Doskonała organizacja i miła atmosfera to prawdziwa czeska specjalność…nie mówiąc o jedzeniu i piwie oczywiście
25-28 września, tym razem w Jednovicach, odbył się 11 zlot MINI Classic i New MINI.
Z Polski przyjechały dwie załogi: Robert, Grażyna i Tosia Kapica oraz Adaś, Marek, KEVIN i ja
Było fantastycznie, między innymi za sprawą słonecznej pogody, która uprzyjemniała całodniowy sobotni rajd turystyczny.
Mini Klub Polska otrzymał podziękowania za udział w spotkaniu (zdjęcie poniżej).
Doskonała organizacja i miła atmosfera to prawdziwa czeska specjalność…nie mówiąc o jedzeniu i piwie oczywiście
- Załączniki
-
- DSC_0267.JPG (160.9 KiB) Przejrzano 2436 razy
-
- DSC_0207.JPG (148.77 KiB) Przejrzano 2436 razy
Ostatnio zmieniony 22 paź 2008, 08:32 przez Ania-Ray, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: NarozeMini
Z Polski przyjechały dwie załogi: Robert, Grażyna i Tosia Kapica oraz Adaś, Marek i ja
A Kevin to co? Ja wiem ,że może do wysokich nie należy ale też chłopak przebył parę kilometrów i to z przesiadkami a pozostał niezauważony. Dobrze ,że jeszcze słabo czyta bo było by mu trochę przykro...
A Kevin to co? Ja wiem ,że może do wysokich nie należy ale też chłopak przebył parę kilometrów i to z przesiadkami a pozostał niezauważony. Dobrze ,że jeszcze słabo czyta bo było by mu trochę przykro...
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Kontakt:
Przepraszam, palec mi się omsknął Nie mów mu, bo jeszcze gotów zemścić się na Kasi
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Kontakt:
Mamy przyjemność zaprosić Was w imieniu naszych koleżanek i kolegów z czeskiego Mini Klubu na zlot: Naroże Mini.
W dniach od 24 – 28.09.2009r. w Atlas v Čenkovicích.
GPS: 50°0'52.478"N, 16°41'34.462"E
Wszystkich, którzy chcą wziąć udział, odsyłam do strony: http://www.mini.cz/classic/
Poniżej plan imprezy:
50. NarozeMini 2009
Čtvrtek 24. září od 16:00 – registrace vozů a posádek
Pátek 25. září od 10:00 – registrace vozů a posádek
dopoledne – individuální výlety
20:00 – zahajovací happening, registrace do 23:30
20:30 – start noční navigační Rally - prolog
Sobota 26. září od 8:00– 10:00 registrace posledních vozů
10:30 – start prvního vozu do navigační rally
15:00 – 17:30 epilog - v cíli navigační rally
21:00 – vyhlášení vítězů, tombola, NarozeMini párty
Neděle 27. září 10:00 – 12:00 Slalom - tréning
12:00 – MINI RC cup - závody mini Mini
13:00 – 15:00 Slalom - závod
20:00 – vyhlášení výsledků slalomu, párty
Pondělí 28. září 10:00 – individuální výlety po okolí
14:00 – zakončení NarozeMini 2009, odjezd
W dniach od 24 – 28.09.2009r. w Atlas v Čenkovicích.
GPS: 50°0'52.478"N, 16°41'34.462"E
Wszystkich, którzy chcą wziąć udział, odsyłam do strony: http://www.mini.cz/classic/
Poniżej plan imprezy:
50. NarozeMini 2009
Čtvrtek 24. září od 16:00 – registrace vozů a posádek
Pátek 25. září od 10:00 – registrace vozů a posádek
dopoledne – individuální výlety
20:00 – zahajovací happening, registrace do 23:30
20:30 – start noční navigační Rally - prolog
Sobota 26. září od 8:00– 10:00 registrace posledních vozů
10:30 – start prvního vozu do navigační rally
15:00 – 17:30 epilog - v cíli navigační rally
21:00 – vyhlášení vítězů, tombola, NarozeMini párty
Neděle 27. září 10:00 – 12:00 Slalom - tréning
12:00 – MINI RC cup - závody mini Mini
13:00 – 15:00 Slalom - závod
20:00 – vyhlášení výsledků slalomu, párty
Pondělí 28. září 10:00 – individuální výlety po okolí
14:00 – zakončení NarozeMini 2009, odjezd
- Załączniki
-
- naroze mini.jpg (94.88 KiB) Przejrzano 2365 razy
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
z programu widać, że chyba się działo będzie
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Wyjazd jest ciekawy, jazda po gorskich serpentynach super. Zgarneliśmy troche pucharow. Do domu niestety nie dotarłem jeszcze gdyz dołączyłem do grona głowicowych uszczelkowcow, albo pękających głowic. Stoje sobie pod Olesnicą i czekam na odsiecz
monsterk pisze:Do domu niestety nie dotarłem jeszcze gdyz dołączyłem do grona głowicowych uszczelkowcow, albo pękających głowic.
Witam w klubie
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Dotarłem do domu.Mocno wyczerpujący był ten zlot.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
a szkody jakie?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
flapjck1 pisze:a szkody jakie?
Nieważne jakie szkody ważne, że ma najszybszego Mini - w Czechach szybszy nawet od New Mini S. Mimo czeskich kombinacji - 3 puchary za I miejsca są w naszych rękach
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
to nie jest kwestia najszybszego miniaka tylko najszybszego drivera
tacy tylko w polsce sie rodza i wychowuja
tacy tylko w polsce sie rodza i wychowuja
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Ania-Ray
- Klubowicz
- Kontakt:
Zgarnęliśmy 1 miejsce w rajdzie turystycznym by night i to nieprawda, że nagrody przyznawano w drodze losowania
Kolejne puchary: za 1 miejsce w slalomie w klasie kobiet i 1 miejsce Michała w klasie sport. Szachownica nie miała sobie równych (o Michale nie wspomnę ).
Kolejne puchary: za 1 miejsce w slalomie w klasie kobiet i 1 miejsce Michała w klasie sport. Szachownica nie miała sobie równych (o Michale nie wspomnę ).
- Załączniki
-
- DSC01202.JPG (392.5 KiB) Przejrzano 2206 razy
-
- DSC01138.JPG (355.23 KiB) Przejrzano 2206 razy
-
- DSC01019.JPG (302.82 KiB) Przejrzano 2206 razy
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Takie pytanie ... co tu się działo ? " 20:00 – zahajovací happening, " ?
Ps. fajna impreza
Ps. fajna impreza
hej,
zahajovaci znaczy niestety tylko "inauguracyjny", ale brzmi fajnie..
No impreza jak zawsze u Czechów byla przednia. Szkoda tylko ze ja i moja ekipa nie załapalismy sie na rajd.. jechalismy z Olkusza w cztery osoby, bylo to jakies 300km. Wstalismy wczesnie i plan byl taki, ze od razu na start podjedziemy, ale nie przewidzialam, ze traska przez góry będzie nieźle pokręcona i nie zdazylismy. Cisnelismy ile tylko sie dalo, dobrych paredziesiat kilometrow po wąskich drogach chyba na traktory i zwózkę drzewa przeznaczonych, oponki sie troche przysmazyly i gaźnik wytelepało, juz myslelismy ze pobladzilismy a tu nagle las sie skonczyl i zobaczylismy w dolinie pierwsze miniaczki bosko wyglądaly...
Jak dotarlismy na start, to nie chcieli juz nas zarejestrowac, ale dowiedzialam sie, ze trasa rajdu miala byc dokladnie tymi poplatanymi serpentynami, ktore my przejechalismy
Dobrze ze oprocz super tras, Czesi maja tez pycha piwko, wiec odpuscilismy
Szkoda ze nie bylo wiecej autek z Polski, bo zawsze milej jest jakos.. moze za rok sie skusicie?
pozdrawiam!
Ania
zahajovaci znaczy niestety tylko "inauguracyjny", ale brzmi fajnie..
No impreza jak zawsze u Czechów byla przednia. Szkoda tylko ze ja i moja ekipa nie załapalismy sie na rajd.. jechalismy z Olkusza w cztery osoby, bylo to jakies 300km. Wstalismy wczesnie i plan byl taki, ze od razu na start podjedziemy, ale nie przewidzialam, ze traska przez góry będzie nieźle pokręcona i nie zdazylismy. Cisnelismy ile tylko sie dalo, dobrych paredziesiat kilometrow po wąskich drogach chyba na traktory i zwózkę drzewa przeznaczonych, oponki sie troche przysmazyly i gaźnik wytelepało, juz myslelismy ze pobladzilismy a tu nagle las sie skonczyl i zobaczylismy w dolinie pierwsze miniaczki bosko wyglądaly...
Jak dotarlismy na start, to nie chcieli juz nas zarejestrowac, ale dowiedzialam sie, ze trasa rajdu miala byc dokladnie tymi poplatanymi serpentynami, ktore my przejechalismy
Dobrze ze oprocz super tras, Czesi maja tez pycha piwko, wiec odpuscilismy
Szkoda ze nie bylo wiecej autek z Polski, bo zawsze milej jest jakos.. moze za rok sie skusicie?
pozdrawiam!
Ania