Hello,
zawitałem na Wasze forum z propozycją zorganizowania wspólnego spotu krakowskich Miniaków i Saabolotów (saabklub.pl).
Dwie dość oryginalne i nietuzinkowe marki samochodów, które niewątpliwie wyróżniają się z tłumu i mają duszę - jednym słowem prawdziwe samochody
Taki spocik mógłby być dość ciekawy, moglibyśmy poznać nasze samochodziki, wymienić się doświadczeniami itp
Trzeba by było dograć jedynie wspólnie termin i miejsce.
Co Wy na to MiniManiacy?
Pzdr.
Andrzej.
Kraków - spot Saab & Mini ???
Moderator: flapjck1
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Kraków - spot Saab & Mini ???
mam przyjechac mini czy saabem
ale mikolega posłodził , ale odpadam w najblizzym czasie
ale mikolega posłodził , ale odpadam w najblizzym czasie
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ja tam moge wpasc, saab'y sa ekstra, zwlaszcza kultowy krokodyl i ten przed-ostatni 93
Witam już po wakacjach i urlopach
Wracam do tematu żeby pajęczyną nie zarósł i nie popadł w zapomnienie. Widzę, że idea wspólnego spociku Wam odpowiada, więc teraz pozostało tylko ustalić wspólnie termin i miejsce
Z końcem października macie swój ogólnopolski zlot, tak więc chyba pozostaje nam listopad, może coś w okolicach weekendu 6-8 listopada? Co do miejsca, to my saabiarze spotykamy się pod Ikea, Wy chyba na parkingu przy Błoniach, obydwa miejsca się nadają do fajnego spotu i pomieszczą kilka autek.
Ja ze swojej strony proponuję Ikee, oczywiście inne propozycje mile widziane
Pozdrawiam zimowo,
Andrzej.
Wracam do tematu żeby pajęczyną nie zarósł i nie popadł w zapomnienie. Widzę, że idea wspólnego spociku Wam odpowiada, więc teraz pozostało tylko ustalić wspólnie termin i miejsce
Z końcem października macie swój ogólnopolski zlot, tak więc chyba pozostaje nam listopad, może coś w okolicach weekendu 6-8 listopada? Co do miejsca, to my saabiarze spotykamy się pod Ikea, Wy chyba na parkingu przy Błoniach, obydwa miejsca się nadają do fajnego spotu i pomieszczą kilka autek.
Ja ze swojej strony proponuję Ikee, oczywiście inne propozycje mile widziane
Pozdrawiam zimowo,
Andrzej.