IMM 2006 - co slychac? co sie dzieje?

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
se7ven
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini, Triumph Dolomite Sprint, Triumph TR7

Re: IMM 2006 - co slychac? co sie dzieje?

Post autor: se7ven »

Wiem tyle samo co ty - czyli nic
QATO

Post autor: QATO »

Witam serdecznie

Nie mnie się w tym temecie wypowiadać , ale powiem jedno nie chcecie tego wiedzieć .

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

Spokojnie Macku :)
Impreza bedzie,szykuj auto.Wszystko jest w toku załatwiania, niedługo bedzie szczegółowa informacja na ten temat, ale jeszcze kilka dni musimy poczekać.
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
Niejeden z nas

Post autor: Niejeden z nas »

Ja rozumiem, że pewnych rzeczy przed rozwiązaniem nie należy upubliczniać... ale przydałaby się jakaś garstka informacji. Prezes napisał na forum klubowym, że są problemy - odsyłam do jego postu. Pisze, że przyda się każda pomoc....tylko jaka ??
Awatar użytkownika
fil
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: fil »

czesc,

jest juz pare watkow dotyczacych organizacji IMM'a, chocby TEN (w ktorym zreszta pewne wazne informacje sie ostatnio pojawily) wiec kolejne watki majace 'sprowokowac dyskusje' niczemu nie sluza. No i zeby przez przypadek nie 'sprowokowaly' kolejnej awantury... ;-)

Pozdr,
filip
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40

v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
Awatar użytkownika
monsterk
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: monsterk »

Filip,
link, który podałeś jest dla wtajemniczonych a niektórzy niewtajemniczeni też chcieliby wiedzieć, co się dzieje w sprawie IMMu, dlatego został poruszony wątek IMM na forum ogólnym.
Awatar użytkownika
fil
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:
Kontakt:

czesc,

monsterk pisze:Filip,
link, który podałeś jest dla wtajemniczonych

dla jakich wtajemniczonych? :-) Wystarczy sie zalogowac i widac ten watek - kazdy z piszacych tutaj byl zalogowany, stad moj post.

monsterk pisze:niektórzy niewtajemniczeni też chcieliby wiedzieć, co się dzieje w sprawie IMMu, dlatego został poruszony wątek IMM na forum ogólnym.

No to jest watek 'OFICJALNE INFORMACJE....' ktory widac nawet bez zalogowania. Po protsu jesli Marek pisze, ze potrzebne sa konkretne pomysly, to pisanie 'co slychac' niewiele wnosi do aktualnej, 'dosc' ;-) nieciekawej, sytuacji.

Pozdr,
filip
1999 Mini40

QATO

Witam serdecznie

Chetnie bym się dowiedział co się kryje za słowami Rogala , z takim spokojem napisanymi. Poczekajmy jeszcze te parę dni , tylko ile to jest?
Co do przenoszenia wątku lub jego rozwijania na forum ogólniej dostępnym to jestem jak najbardziej za. Ale po to została założona specjalna część forum odnosnie IMM. Fora klubowe jak sama nazwa wskazuje są dla klubowiczów i tak powinno pozostać. Co do części o IMM to przypomnę że ustaliliśmy iż dostęp do niego mają klubowicze (automatem) i osoby nie będące klubowiczami a chcące wziąc czynny udział czy to w dyskusji czy w organizacji ale pod warunkiem ze się przedstawią (mail do mnie , Ulvera, Fila albo Marka) zeby było wiadomo kto się w tym dość ważnym dla nas temacie wypowiada. Jak do tej pory otrzymałem tylko jedno takie zgłoszenie.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
fil
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto:
Kontakt:

czesc,

macko pisze:Hej

Powód dla którego założyłem nowy wątek był taki, żeby zwrócić na ten temat uwagę! Nie jest moim celem uprzykrzanie życia administratorom.

spoko, spoko - to nie o to chodzi :-) Atmosfera wokol tego wszystkiego juz jest niezdrowa, wiec takie dodatkowe watki moga wywolywac jeszcze bardziej niezdrowe emocje (choc nie wiem, czy da sie jeszcze bardziej ;-) )

macko pisze:A może by tak otwartym tekstem...
Jeżeli jest potrzebna pomoc - można przecież o tym napisać. Może pare główek więcej wniesie coś nowego!
czemu to wszystko takie tajne przez poufne ???

slusznie, slusznie - rowniez wg mnie powinien byc ozywiony ten oficjalny watek o IMM na ogolnodostepnym forum. Kwestia wyjasnien, jak koniec koncow sprawy stoja, jest juz po stronie Marka i nalezy chyba jeszcze poczekac. :-(

Pozdr
1999 Mini40

QATO

Witam

Nie zrozumielismy sie chyba do konca. Mi ani kolegom nie uprzykrzacie zycia. Podforum o ktorym pisalem jest widoczne w czesci fora klubowe . Co do dostepu do niego to juz pisalem. Temat z informacjami byl niejako dodatkowy i faktycznie nie spelnia swojej funkcji, bo po prostu nie moze. Tak wiec jeszcze raz powtarzam jezeli ktos tak jak Macko jest zainteresowany dyskubsjami odnosnie IMM a nie jest klubowiczem to prosze o mail i bez wiekszego problemu forum zostanie udostepnione. Mysle ze znajdziecie tam troche odpowiedzi na wasze pytania.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

Quato napisał bardzo mądrą rzecz, jeśli ktoś nie jest członkiem klubu a chce wiedzieć więcej niech DOK?ADNIE CZYTA POSTY i napisze do odpowiedniej osoby i forum zostanie mu udostępnione, a najlepiej jak zapisze się do klubu.
Ja myślę, że kilka dni, o ktorych napisał Rogal to 15 stycznia :)).

A jeśli chodzi o dyskusję o IMM na ogólnym forum, to nie jest to dobry pomysł. Wierzcie mi, bo z ramienia klubu mam od niedawna możliwość i obowiązek odpowiadać na maile, które przychodza z całej Europy i dotyczą IMM i na pewno nie chcilibyście takich szczegółowych i podstawowych pytań czytać na forum i na nie odpowiadać, a do tego w kółko to samo. :)

Jeśli chcecie o IMM wiedzieć coś więcej to piszcie na maila, który jest na stronie www.imm2006.org lub beny@cenos.com.pl, na który napiszecie to w zasadzie wszystko jedno bo maile ze strony z pewnym poślizgiem, ale jednak docierają do mnie.
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
QATO

BTW - zapisałem sie do Klubu

W takim razie nalezy Ci sie "czerwony odjazd MKP"

Pozdrawiam

P.S.
Q A T O bez "u"
Awatar użytkownika
Beny
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi

Post autor: Beny »

masz rację, Qato zdecudowanie bez "U"

pozdrawiam
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Irekcity

Post autor: Irekcity »

Jako mało wtajemniczony (czytajacy Forum) nieśniało zapytam 15-ty juz za pare minut a konkretów brak
Awatar użytkownika
czestermo
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: czestermo »

no informacja ktora miala sie pojawic, pojawila sie ale na forum dla "czlonkow" klubu nie mi jest osadzac czy mozna ja tu przeniesc.
ODPOWIEDZ