Kod: Zaznacz cały
Nie wiem czy moja propozycja się przyjmie, ale proponuje stworzenie tematu, gdzie można zadać pytanie i uzyskać szybką/krótką odpowiedz, temat ten nie ma być konkurencję dla pozostałych pytań i opisów problemów.

Kod: Zaznacz cały
Nie wiem czy moja propozycja się przyjmie, ale proponuje stworzenie tematu, gdzie można zadać pytanie i uzyskać szybką/krótką odpowiedz, temat ten nie ma być konkurencję dla pozostałych pytań i opisów problemów.
Honda nieSaint pisze:Wg katalogu glasurit to NH591L . Paleta Hondy?
chevroleta piekne autoflapjck1 pisze:nie stac cie na nowa? kup chevroleta aveo
do aveo zawszeflapjck1 pisze:opony tez uzywane kupujesz?
i do tego posiadacz "CT VTISdomino1985 pisze: Swoją drogą dziwne że posiadacz MCS'a zadaje takie pytanie
Kolego zgadzam się z tobą, allegro to szrotowisko, nie mniej jednak to co pokazują od 18.12 Panowie z ASO (nazwy nie podaje) przechodzi wszelkie oczekiwanie, co dzień słyszę ze mam do wymiany:domino1985 pisze:Allegro to największy szrot z MINIakami ... ale kupując używkę bierzesz na siebie ryzyko że może ona podziałać miesiąc i kipnąć ... lub może nie działać wcale
Używany można kupić zderzak ... ale pompę polecałbym jednak nową
Swoją drogą dziwne że posiadacz MCS'a zadaje takie pytanie
kolego od zera przebudowany pod moje bezguście JDMdawid pisze:i do tego posiadacz "CT VTISdomino1985 pisze: Swoją drogą dziwne że posiadacz MCS'a zadaje takie pytaniejedyny w PL" cokolwiek by to znaczyło heh
To tylko koszt (ramienia wycieraczki) 49PLN...Zapytaj czy się będzie nadawać do Twojego MC 2004.....: http://moto.allegro.pl/item865660511_wy ... ml#gallerybarthezz pisze:
Teraz mam pytanie
Brakuje mi końcówki (dyszy ) spryskiwacza tylnej szyby. Nie mogę czyścić szybki bo płyn wylatuje na zderzak. Może wie ktoś co można zrobić z jej brakiem. Może jest jakaś metoda na to???