Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
Re: Spotkane na trasie....
W Jeleniej Górze w dniu otwarcia Castoramy prze sklepem stał Mini. Ładnie zaparkowany przed samym wejściem. Nie było osoby, która by się nie obejrzała.
Kraków wyjazd z bonarki ok godziny 11 niebieskie Mini na krakowskich blachach właściciel mnie widział, ale nie odmachał:(
dzisiaj ok 17:30 przede mną na wjazd na parking czerwony klasyk - pomrugane - odmachane . pozdrawiam kierowce
- gadzio
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: austin rover red hot
Dzisiaj ok 17.30 w Krakowie nie znam nazwy ulicy,jechałem jakiś czas za niebieskim mini mayfair KR4..CN.Zatrąbiłem ale nie jechałem miniakiem więc zostałem zignorowany pozdrawiam
gadzio to chyba widziałeś tego samego miniaka co ja - mi też nie odmachał. Chociaż jakby mi pasek migał, to bym się zastanawiał czy światła mam nie włączone albo czy gdzieś nie stoją
dobra przyznać się - kto mi wczoraj pod gdańskim multikinem między 20 a 23 zostawił wizytówkę englishcars.pl za wycieraczka?
gadzio pisze:Dzisiaj ok 17.30 w Krakowie nie znam nazwy ulicy,jechałem jakiś czas za niebieskim mini mayfair KR4..CN.Zatrąbiłem ale nie jechałem miniakiem więc zostałem zignorowany pozdrawiam
Granatowy Mayfair Automatic KR 424 CN to Miniak koleżanki z forum - nick: Orsa.
matthew90 pisze:dzisiaj ok 17:30 przede mną na wjazd na parking czerwony klasyk - pomrugane - odmachane . pozdrawiam kierowce
jak w starym browarze to będę chyba ja:) a jak nie to pozdr tego kto mnie pozdrawiał na szlabanie na wjeździe:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
brg+oew chyba mpi blachy WZY... widziany okolo 17ej w Nadarzynie kolo Mago
kolejny raz
kolejny raz
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Wódz pisze:matthew90 pisze:dzisiaj ok 17:30 przede mną na wjazd na parking czerwony klasyk - pomrugane - odmachane . pozdrawiam kierowce
jak w starym browarze to będę chyba ja:) a jak nie to pozdr tego kto mnie pozdrawiał na szlabanie na wjeździe:)
aa tak przy szlabanie pozdrawiam, pozdrawiam
Kraków skrzyżowanie dietla i starowiślnej bodaj zielone mini z białym dachem i białym frontflipem tablice jak dobrze widziałem kr 6331h zapomniałem dodać o 17:32
Ostatnio zmieniony 04 sty 2010, 09:09 przez Marci-n, łącznie zmieniany 1 raz.
dzisiaj parking M1 w Poznaniu, niebieski cooper z pasami na masce rejestracje C0 DAGA. pozdrawiam
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
(Chyba) Ciemno Niebieski MINI COOPER S, początek rejestracji WN, goniony na wołoskiej, bytnara i dopadnięty na Pułku Baszta... młody właściciel zaproszony do rejestracji na forum ;p
wczoraj około 7:30 rano w Skawinie czerwone mini z białym dachem chyba na blachach SB leciał w strone Krakowa Ja niestety jechałem zieloną corsą więc nie machałem. Ktoś z klubu?
- sezar
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini'91 New Mini Cooper S '03
- Kontakt:
pewnie toldi jego mini tak wygląda i jest z Bielska Białej