kichotek pisze:wczoraj około 7:30 rano w Skawinie czerwone mini z białym dachem chyba na blachach SB leciał w strone Krakowa Ja niestety jechałem zieloną corsą więc nie machałem. Ktoś z klubu?
to sem Ja
w poniedziałki i piatki mnie można spotkać na tej trasie jak latam BB-KRK-BB
nawet jak by było machane to pewnie bym niezauwazył bo byłem tak zaspany - strasznie nieludzka pora
maciektst pisze:... w srodę 06.01 koło 23.00 spotkałem niebieskie Mini chyba na blachach WN czy to ktoś z Forum? był mały poscig ale piaskarki nam zajechały drogę:)
jesli Mini klasyk, na kolkach 10", z czarnymi nadkolami i chyba bialym dachem to pewnie macko
Taaa , na targach ślubnych byłem... Ledwo się zaręczyliśmy , daty nie ustaliliśmy a tu już wielkie przygotowania... Szantażem mnie wzięła - Albo idziemy na targi i będziesz jeździł ze mną na każdą salę którą będę chciała zobaczyć albo żadnych tam zawodów nawet nie powąchasz.." Kobiety szybko się zmieniają na skutek kawałka kamienia szlachetnego;) Na plus targów Mercedes 300 do wynajęcia no i Mini:)
Edit - Nie czerwony a wiśniowy kolego:)
Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Wódz pisze:Taaa , na targach ślubnych byłem... Ledwo się zaręczyliśmy , daty nie ustaliliśmy a tu już wielkie przygotowania... Szantażem mnie wzięła - Albo idziemy na targi i będziesz jeździł ze mną na każdą salę którą będę chciała zobaczyć albo żadnych tam zawodów nawet nie powąchasz.." Kobiety szybko się zmieniają na skutek kawałka kamienia szlachetnego;) Na plus targów Mercedes 300 do wynajęcia no i Mini:)
Edit - Nie czerwony a wiśniowy kolego:)
ciesz się, że czym innym nie zagroziła
gratulacje
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Wódz pisze:Taaa , na targach ślubnych byłem... Ledwo się zaręczyliśmy , daty nie ustaliliśmy a tu już wielkie przygotowania... Szantażem mnie wzięła - Albo idziemy na targi i będziesz jeździł ze mną na każdą salę którą będę chciała zobaczyć albo żadnych tam zawodów nawet nie powąchasz.." Kobiety szybko się zmieniają na skutek kawałka kamienia szlachetnego;) Na plus targów Mercedes 300 do wynajęcia no i Mini:)