dzis przy dolewaniu płynu do spryskiwaczy zauważyłem że guma w łożysku amortyzatora jest popekana dość mocno - w związku z tym mam pytanie czy ktoś wymieniał to łożysko i jesli tak to jakie to koszty i gdzie szukac ??
PS czy u was jeśli popatrzycie w śrube mocowania łozyska amortyzatora to w głębi widzicie "gołe" kulki łożyska ?? powiem szczerze że w innych samochodach nie spotkałem się z tym
łożysko amortyzatora MCS 2005 ??
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R56
Re: łożysko amortyzatora MCS 2005 ??
TomSky pisze:dzis przy dolewaniu płynu do spryskiwaczy zauważyłem że guma w łożysku amortyzatora jest popekana dość mocno - w związku z tym mam pytanie czy ktoś wymieniał to łożysko i jesli tak to jakie to koszty i gdzie szukac ??
PS czy u was jeśli popatrzycie w śrube mocowania łozyska amortyzatora to w głębi widzicie "gołe" kulki łożyska ?? powiem szczerze że w innych samochodach nie spotkałem się z tym
Nie widzimy 'gołych' kulek...koszt łożyska w ASO to ~190PLN netto, (Nr-01)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=31&fg=10
BORLA Stainless Steel Cat-Back™System,M7 direct Flow Intercooler (DFIC2),M7 DFIC exit Scoop,M7 15% supercharger Pulley,ALTA intake System Cold Air,JCW front Strut brace,CUSCO rear Strut brace,EBC Brakes,ORCIARI bonnet vents scoops.
______
Saluti
______
Saluti
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
205 brutto Monroe bo akurat dzisiaj pytałem po hurtowniach, ale dla modeli po 03.2002, bo wcześniej były inne i takie tylko do dostania w serwisie (340zł Inchcape Wrocław)
są też tańsze zamienniki, np. Febi, ale jak to zwykle z częściami do nowego MINI są ale ich nie ma znaczy na zamówienie za parę tygodni
są też tańsze zamienniki, np. Febi, ale jak to zwykle z częściami do nowego MINI są ale ich nie ma znaczy na zamówienie za parę tygodni
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
juz wiem czemu widze kulki łożyska - nie mam tej nakrętki "3"