Jestem tu nowy i mam pytanie. Czy jest możliwość przeróbki mini wersji przedliftingowej na poliftingową? Chodzi mi raczej o wygląd zewnętrzny. Wewnątrz może być wszystko po staremu

ja tam widzę raczej tendencję odwrotną tj. polifty robią na przedlifty (bo starsze części pewnie tańszeVoyth pisze:Przedlifta na polifta robi co drugi z Allegro.pl, także myśle, że z tym nie ma problemów![]()
...stawiał bym bardziej na to, że właściciele i serwisanci nie orientują co i jak (co z czym), najczęściej widać to po ramkach maski, ramkach przedniego zderzaka, reflektorach...a nie cena tu decyduje.eclipse pisze:ja tam widzę raczej tendencję odwrotną tj. polifty robią na przedlifty (bo starsze części pewnie tańszeVoyth pisze:Przedlifta na polifta robi co drugi z Allegro.pl, także myśle, że z tym nie ma problemów![]()
)
Widziałem (szkoda że nie zrobiłem foto) w ASO Rawski w Markach k/Wa-wy kompilację R53 z osłonami progów z R56, na pierwszy rzut oka było widać, że jedno nie pasuje do drugiego wymiarowo - obudowy były za długie.