Spotkane na trasie....
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Spotkane na trasie....
no coz
jak na razie mam kupe dluznikow ;/
jak na razie mam kupe dluznikow ;/
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
dzisiaj ok 16 w okolicach ronda środka pozdrawiał mnie Pan w 'warszawie' - zdziwiła mnie sympatia do MINI, kierowcy takiego auta
matthew90 pisze:dzisiaj ok 16 w okolicach ronda środka pozdrawiał mnie Pan w 'warszawie'
Fju, fju - w taką zimę. Twardziel.
Swoją drogą - fajnie byłoby zobaczyć czasem taką śmigającą po ulicy warszawę lub syrenę. Te dzisiejsze auta to straszna nuda - jak Azjaci - wszystkie takie same
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
flap - pewnie jakis tajemniczy pedałek Cie obserwuje
porzeczka pisze:matthew90 pisze:dzisiaj ok 16 w okolicach ronda środka pozdrawiał mnie Pan w 'warszawie'
Fju, fju - w taką zimę. Twardziel.
Swoją drogą - fajnie byłoby zobaczyć czasem taką śmigającą po ulicy warszawę lub syrenę. Te dzisiejsze auta to straszna nuda - jak Azjaci - wszystkie takie same
twardziel w dodatku uśmiechnięty szeroko
- domino1985
- Wiarus
- Posiadane auto: Mini SPi & Cooper R56N
- Kontakt:
Nie wiem czy właściciel tego MINI odwiedza forum, właściwie dziwne byłoby gdyby tego nie robił mając pod dachem dwa Cooperki, Klasyka i Nowocześniaka. Prowadzą je różne osoby i w zależności kto nimi jedzie to pozdrawia lub ma kwaśną minę
Chodzi o jeleniogórskie Miniaki z H2O
Chodzi o jeleniogórskie Miniaki z H2O
- Załączniki
-
- Mini zoom
- h20mini.jpg (32.84 KiB) Przejrzano 840 razy
A mnie dzisiaj widziala Krzysia dzieki za niespodzianke
Kraków ulica Rakowicka zaparkowane niebieskie mini z białym dachem na przeciwko cmentarza coś koło 11:20 niestety blach nie widziałem. Kto się do niego przyznaje?
srebrne mini w Suchym Lesie w stronę Poznania. niestety bez pomachania ze strony tego mini
kogoś Mini zaśnieżone kolor niebieski na rejestracjach CB stoi u Smorawinskiego w Poznaniu?
kogoś Mini zaśnieżone kolor niebieski na rejestracjach CB stoi u Smorawinskiego w Poznaniu?
- Załączniki
-
- zdjęcie.jpg (81.44 KiB) Przejrzano 1084 razy
Nie na trasie, ale pod M1 w Czeladzi na parkingu - czerwony MCS Clubman, czarny dach, czarne pasy na masce - tablice SD 56XXX. Ktoś z forum ?
A ja pozdrawiam sympatyczne klasyczne Mini spotkane w miniony piątek na Plewiskach pod Poznaniem. Niestety rejestracji nie znam, ale spodobało mi się "taxi" na dachu i szachownica na boku.
Pozdrawiam kierowcę / kierowniczkę - widziałem w Będzinie na ul. I Armii Wojska Polskiego wyjazd na Piłsudskiego żółty MINIak R50/R53 z czarnym dachem, pod tylną tablicą na ramce napis ELŻBIETA. Ktoś od nas ?
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
tomsky na forum się zdaje
Właśnie tak się zastanawiałem... ale na forum jest co innego:
http://www.forum.mini.org.pl/viewtopic. ... ght=tomsky
Nie pamiętam nr rejestracyjnego, bo się spieszyłem na uczelnie
Myśle, że TomSky by zauważył, w końcu do skrzyżowania ładnie wyglądały tak jeden za drugim - wpadały w oko
http://www.forum.mini.org.pl/viewtopic. ... ght=tomsky
Nie pamiętam nr rejestracyjnego, bo się spieszyłem na uczelnie
Myśle, że TomSky by zauważył, w końcu do skrzyżowania ładnie wyglądały tak jeden za drugim - wpadały w oko