Nie chcę dolewać oliwy do ognia, bo widzę, że i tak jest wystarczająco gorąco na forum. Powiem tylko, że pierwszego maila w sprawie chęci wstąpienia do klubu wysłałam zaraz po zlocie w Sobieszewie, potem były kolejne, ale bez odpowiedzi. Poruszyłam ten temat również na forum przy okazji tematu zlotu w Bawarii.
Mimo wszystko wciąż jestem zainteresowana wstąpieniem do kluczu i czekam na uaktualniony formularz.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
quote="Julian"]Powiedzcie mi proszę co mam zrobić chcąc przyłączyć się do MKP
Na rekrutację@ nie ma zamiaru wysyłać kolejnego maila na którego nie otrzymam odpowiedzi...[/quote]
działanie klubu MKP
Moderator: flapjck1
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: działanie klubu MKP
Adam!
Weż kogo trzeba za mordę
Weż kogo trzeba za mordę
- macko
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini
- Kontakt:
oj tam oj tam. to taka Klubowa tradycja. Jak chce się do niego należeć trzeba odstać swoje w kolejce Ci co wystoją najdłużej będą zapisani.
maćko
Pracujemy nad usprawnieniem procedury rekrutacji.
Do tej pory myślałem, że wszystko jest ok jednak każdy z nas chyba myślał, że odpowiada za to ktoś inny...
Niedługo Walne Zgromadzenie i myślę, że rozwiążemy ten problem aby w przyszłości nie miały miejsca takie wpadki.
Pozdrawiam Marek
Do tej pory myślałem, że wszystko jest ok jednak każdy z nas chyba myślał, że odpowiada za to ktoś inny...
Niedługo Walne Zgromadzenie i myślę, że rozwiążemy ten problem aby w przyszłości nie miały miejsca takie wpadki.
Pozdrawiam Marek
Wszystkich którzy zapisali się do klubu, opłacili składkę i wpisowe, są na forum i nie dostali jeszcze dostępu do forum klubowego , a są w stanie wybaczyć klubowi tą wpadkę , proszę o informację z danymi [imieniem, nazwiskiem, adresem i forumowym nickiem] na PW. Proszę również o zaznaczenie czy dostaliście gadżety [koszulka klubowa, podkładka pod tablice rej.]
Pozdrawiam
Wojtek
Pozdrawiam
Wojtek