działanie klubu MKP

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

sahara

Re: działanie klubu MKP

Post autor: sahara »

Nie chcę dolewać oliwy do ognia, bo widzę, że i tak jest wystarczająco gorąco na forum. Powiem tylko, że pierwszego maila w sprawie chęci wstąpienia do klubu wysłałam zaraz po zlocie w Sobieszewie, potem były kolejne, ale bez odpowiedzi. Poruszyłam ten temat również na forum przy okazji tematu zlotu w Bawarii.
Mimo wszystko wciąż jestem zainteresowana wstąpieniem do kluczu i czekam na uaktualniony formularz.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

quote="Julian"]Powiedzcie mi proszę co mam zrobić chcąc przyłączyć się do MKP :!:

Na rekrutację@ nie ma zamiaru wysyłać kolejnego maila na którego nie otrzymam odpowiedzi...[/quote]
Awatar użytkownika
monsterk
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Post autor: monsterk »

Adam!
Weż kogo trzeba za mordę :twisted:
Awatar użytkownika
macko
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: mini
Kontakt:

Post autor: macko »

oj tam oj tam. to taka Klubowa tradycja. Jak chce się do niego należeć trzeba odstać swoje w kolejce :) Ci co wystoją najdłużej będą zapisani. :mrgreen:
maćko
kocioł
Zarząd
Zarząd
Posiadane auto:

Post autor: kocioł »

Pracujemy nad usprawnieniem procedury rekrutacji.
Do tej pory myślałem, że wszystko jest ok jednak każdy z nas chyba myślał, że odpowiada za to ktoś inny...
Niedługo Walne Zgromadzenie i myślę, że rozwiążemy ten problem aby w przyszłości nie miały miejsca takie wpadki.

Pozdrawiam Marek
tess

Post autor: tess »

Wszystkich :twisted: którzy zapisali się do klubu, opłacili składkę i wpisowe, są na forum i nie dostali jeszcze dostępu do forum klubowego :roll: , a są w stanie wybaczyć klubowi tą wpadkę :oops: , proszę o informację z danymi [imieniem, nazwiskiem, adresem i forumowym nickiem] na PW. Proszę również o zaznaczenie czy dostaliście gadżety [koszulka klubowa, podkładka pod tablice rej.]

Pozdrawiam
Wojtek
ODPOWIEDZ