...bez urazy, ale to: bad taste, lub jak kto woli: mouvais guise._michal_ pisze:Wiem ze pare osób ma indywidualne tablice rejestracyjne na swoich Miniakach. Zastanawiam sie czy swojemu tego nie sprezentować. Przekonajcie mnie "za" lub "przeciw"
dodam niezorientowanym ze chodzi o tablice: wyróżnik województwa i MINI, np. B4 MINI... nie chodzi mi o D0 BUZI i P0 BABCI![]()
Indywidualne tablice rejestracyjne
Moderator: flapjck1
Re: Indywidualne tablice rejestracyjne
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
przez kilka lat pobytu w UK napatrzyłem sie na tutejsze indywidualne tablice ( a tutaj jest wieksze pole do popisu pod tym względem) które "noszą" poważne auta poważnych, nobliwych właścicieli w przypadku których nie ma mowy o bezguściu w jakiejkolwiek dziedzinie...ja_ja pisze:
...bez urazy, ale to: bad taste, lub jak kto woli: mouvais guise.
a "real mini" is definitely not big, plastic and german
.....o guście >>> się nie dyskutuje...jest, albo go nie ma, nobliwość to za mało._michal_ pisze:przez kilka lat pobytu w UK napatrzyłem sie na tutejsze indywidualne tablice ( a tutaj jest wieksze pole do popisu pod tym względem) które "noszą" poważne auta poważnych, nobliwych właścicieli w przypadku których nie ma mowy o bezguściu w jakiejkolwiek dziedzinie...ja_ja pisze:
...bez urazy, ale to: bad taste, lub jak kto woli: mouvais guise.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
acha - nie bo nie - dobra i taka opiniaja_ja pisze:
.....o guście >>> się nie dyskutuje...jest, albo go nie ma, nobliwość to za mało.

a "real mini" is definitely not big, plastic and german