Zarzałem do działu pt. Użytkownicy i ze zdumieniem spostrzegłem, że na 491 osób zarejestrowanych aż 304 nie podało swojej lokalizacji
Czy nie uważacie, że jest to zbytni przejaw chęci zachowania anonimowości
Proponuję aby jednak uzupełnić swoje profile, choćby po to, aby się wiedziało czy w danym mieście, województwie jest jeszcze jakiś miniman
na marginesie chyba górą Kraków (nie liczyłem dokładnie, tak na oko) oczywiście wśród ujawnionych
a mnie się udało naliczyć jeno 5 w opolskim...
proszę o uwagi na temat
pzdr
profile nasze
Moderator: flapjck1
Re: profile nasze
Dodam jeszcze ze jezeli bysmy wpisywali konkretną nazwe miasta a nie jak kto lubi (typu Warszawa wa-wa wawka itp.) bylo by bardzo milo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
ja również jestem za uporządkowaniem informacji adresowych, a nazwy miast rzeczywiście można wpisywać pełną, poprawną gramatycznie nazwą
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Koniec świata- w sensie "krawędź dysku"? ma się w końcu ten widok na Wielkiego A'Tuina
Zawodowy Szyderca
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Ulver pisze:Ciekawe, czy Flapjack poprawi swój Koniec świata
Witek
spojrz teraz...
co ty na to?? lepiej i przejzysciej no nie ?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Sie ma flapjck
Lektura tego watku o profilach spowodowala ze zaczalem na nie zwracac i uwage i co sie okazalo ??
Ze flapjck podobnie zreszta jak Kopernik jest ... kobieta ale za to juz nie mieszka na koncu swiata
pzdr
Ze flapjck podobnie zreszta jak Kopernik jest ... kobieta ale za to juz nie mieszka na koncu swiata
pzdr