Tajemniczy przycisk.
Re: Tajemniczy przycisk.
Widzę że różne są techniki obsługi tego przycisku. Wrzucę wam fotki z instrukcji na ten temat i sądzę że powinno to rozwiać wątpliwości. Przepraszam za nie najlepszą jakość zdjęć, ale nie mam pod ręką skanera. Myślę jednak że są do odczytania. Pozdrawiam i życzę owocnych rozwiązań z owym tajemniczym przyciskiem
- Załączniki
-
- DSCF1497.JPG (58.71 KiB) Przejrzano 1385 razy
-
- DSCF1495.JPG (65.01 KiB) Przejrzano 1385 razy
Witam,
jestem posidaczką MINI COOPERA D od 2 tygodni, dzisiaj zmieniłam opony i mi się zapaliła kontrolka ciśnienia w oponach, ale nie mogę znaleźć tego guzika pod skrzynia biegów, bo mam ten najnowszy model, prosze o pomoc
jestem posidaczką MINI COOPERA D od 2 tygodni, dzisiaj zmieniłam opony i mi się zapaliła kontrolka ciśnienia w oponach, ale nie mogę znaleźć tego guzika pod skrzynia biegów, bo mam ten najnowszy model, prosze o pomoc
rocznik 2008, kupiłam go bez instrukcji obsługi i nie wiem jeszcze za bardzo jak go obsługiwać. A na instrukcję czekam z allegro
Zapaliła się kontrolka i nie chce zgasnąć...
Witam, dołączam się do koleżanki mam Mini ONE z 2008 r., ostatnio zamieniłem koła (przód na tył i odwrotnie). Po przejechaniu kilkunastu km zapaliła się kontrolka, ale nie na prędkościomierzu tylko taka czerwona na obrotomierzu, tuż za kierownicą... Aha dodam, że wyskakuje mi też kontrolka na czerwono "service"...
Przejrzałem temat od początku i są informacje jak zresetować, ale ten starszy model MINI, bo ja przy ręcznym nie widzę, żadnego guzika...
Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam serdecznie:)
Przejrzałem temat od początku i są informacje jak zresetować, ale ten starszy model MINI, bo ja przy ręcznym nie widzę, żadnego guzika...
Bardzo proszę o pomoc, pozdrawiam serdecznie:)
Do czego służy przycisk ASP
Jestem posiadaczem MINI COOPERA od tygodnia i próbuje rozszyfrować przycisk o wdzięcznej? nazwie ASP... może ktoś mnie oświeci? 

- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Z jakiego roku?
W modelach 01-06 nie ma takiej kontrolki, na pewno APS? W 07+ też nigdy się z taką nie spotkałem.
W modelach 01-06 nie ma takiej kontrolki, na pewno APS? W 07+ też nigdy się z taką nie spotkałem.
static
-
- Wiarus
- Posiadane auto:
a moze ASC?
There's two muffins sitting side by side in a muffin tin in the oven. One muffin says to the other, "Boy, it's hot in here!", and the other one says, "Holy Crap! A talking muffin!".