W jakim wojewodztwie mozna spotkac Was i wasze MINI[ANKIETA]
Moderator: flapjck1
- Saint
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: W jakim wojewodztwie mozna spotkac Was i wasze MINI[ANKIETA]
Kraków +1 ... ale nie do końca - w sumie to tylko migracja ale za to na 10" kółkach mniam
Zawodowy Szyderca
mnie w calym 3 miejscie;)
ale moje mini w tym tygodniu rusza do rozmaitych lekarzy i nawet do plastycznego , co by mu troche twarz odnowil...chlopak sie nie oszczedzal...rozrywkowy tryb zycia , dym papierosowy, alkohol...brak chigieny..i tak to jest szybkie zmarszczki, bruzdy a nawet blizny bym powiedzial...mam nadzieje ze juz marcu bedzie wszystko ok:D
szkoda tylko ze przegapi swoja pierwsza WOSP...
ale moje mini w tym tygodniu rusza do rozmaitych lekarzy i nawet do plastycznego , co by mu troche twarz odnowil...chlopak sie nie oszczedzal...rozrywkowy tryb zycia , dym papierosowy, alkohol...brak chigieny..i tak to jest szybkie zmarszczki, bruzdy a nawet blizny bym powiedzial...mam nadzieje ze juz marcu bedzie wszystko ok:D
szkoda tylko ze przegapi swoja pierwsza WOSP...
Witam!!!
Już nie długo pojawi się na ulicach SilverBullet na ulicach Przemyśl i Krakowa.
Pozdrawiam, Konrad M
Już nie długo pojawi się na ulicach SilverBullet na ulicach Przemyśl i Krakowa.
Pozdrawiam, Konrad M
w województwie łódzkim nie wiem ile jest miniaków ( może ktoś z was wie?) a w łodzi podobno są 4 mini morrisy ale nie jestem pewein jeśli ktoś by miał dokładnijesze dane poproszę o sprostowanie:) pozdrwaiam igor łódż
mój malutki;)
Zdecydowanie najwięcej Mini jest w województwie Wielkopolskim i Małopolskim, mowa tu o dziesiątkach Mini ))) to z pewnością zasługa Adama z Poznania i Mini Doktora z Krakowa
we wrocku jest jeszcze jeden mój! czarno-niebieski ale jescze nie na chodzie:)
z tego co wiem w ?odzi nie ma za dużo.
Pidzej ja także mam miniaka:) pozdrawiam| Igor z ?odzi. ja wiem ze w ?odzi są około 2 czerwone z białymi dachami jest jeszcze jeden czarny cały ale o innych nie wiem. podobno jest jeszcze parę ale o nich nie wiem.czyli ile ich mamy w łodzi?
mój malutki;)
Dolnysląsk!! Mianowicie Jelenia Góra się klania...
W moim miescie jest ponoć jeszcze jedno mini, pamietam, ze jakieś 2 lata temu jeździla nim kobietka, ale od dawna jeje nie widzialem...inni widują
Pozdrawiam mini23
KATOWICE ............................
Już prawie , prawie , jeszcze trochę ......... i będzie , jeszcze jeden na Sląsku !! !!
Bordowa perła pomknie na pierszą przejażdżkę (jeszcze w lipcu ) , z Katowic do Ustronia na Równicę ,
na ekstra żurek i oscypki na bocku .
To będzie impreza
Już prawie , prawie , jeszcze trochę ......... i będzie , jeszcze jeden na Sląsku !! !!
Bordowa perła pomknie na pierszą przejażdżkę (jeszcze w lipcu ) , z Katowic do Ustronia na Równicę ,
na ekstra żurek i oscypki na bocku .
To będzie impreza
O ZIOMAL a może śląskie minisie wspólnie wybierzemy się na te oscypki cy zurek ?? Co Wy na to .... tak około 22-23 VII są chętni ??
Ojojojojoj!!! Się nazbierało tych posiadaczy MINI na" Ślunsku" I Bardzo dobrze!! Może zorganizujemy spotkanie na przełomie lipca i sierpnia gdzieś w Beskidach? Wiem też, że "Brygada Kraków' też chętnie przybyła by na takie spotkanie.Jest okres wakacyjny, więc trochę trudno znależć ośrodek lub kemping, który udostępnił by nam miejsca tylko na weekend jednak może ktoś z Was zna takie miejsce?
HEJOO!!! Marek[/b]
HEJOO!!! Marek[/b]