MINI maska
MINI maska
Witam
mam pytanko z której strony otwiera się u Was maskę ?
Pozdrawiam
Cammel
mam pytanko z której strony otwiera się u Was maskę ?
Pozdrawiam
Cammel
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: MINI maska
z prawej, od strony pasazera jest dzwignia
Z prawej we wnętrzu - po stronie pasażera, przy nadkolu, a z zewnątrz maska z lewej - od strony kierowcy żółtą dźwignią
ok dziękuję za odpowiedzi a czy u Was przy skrętach też słychać taki mechaniczny dźwięk ? Czy związany jest on ze wspomaganiem ?
Pozdrawiam
Cammel
Pozdrawiam
Cammel
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
ja już spotkałem się z opinia "fachowca" że auto mamy składaka przekładke 3krotnie przemielonego pod walcem, bo skoro otwieranie maski jest z prawej strony to musi to być "kombinowany anglik"....
- gisioo
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Zapewne pseudo machanik poraz pierwszy widzial MINI
TomSky pisze:ja już spotkałem się z opinia "fachowca" że auto mamy składaka przekładke 3krotnie przemielonego pod walcem, bo skoro otwieranie maski jest z prawej strony to musi to być "kombinowany anglik"....
nie ma jak Pan Mietek, zlota raczka,
ps. a ja mam z lewej, to chyba bedzie skladak z Indi...
W Indiach jest ruch lewostronny, więc otwieranie maski byłoby prawidłowo
Voyth pisze:W Indiach jest ruch lewostronny, więc otwieranie maski byłoby prawidłowo
jako kolonia Brytoli inaczej nie moga mieć
ufff czyli wszystkie mini one maja ze strony pasażera otwieranie maski??nie jest to kwestia jakiejś angielskiej zmiany? wiem ze odpowiedzi już były ale wole dwa razy spytać:)
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
tak, wszystkie
MINI MK1 ma po prawej od strony pasażera, a MINI MK2 tradycyjnie po lewej od strony kierowcy.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy wpis na tym forum. Posiadam Mini 1.6 z grudnia 2007 roku po lifcie. Kupiłem go po niewielkiej kolizji. Na allegro zakupiłem maskę i okazało się że po założeniu nie zapina zamek ponieważ maska jest dłuższa. Zmuszony byłem do kolejnego zakupu tym razem trafionego. Chciałbym wystawić zbyteczną maskę na sprzedaż ale nie chcę nikogo wprowadzać w błąd. Mam pytanie w związku z tym: do czego ta maska? Diesel?
Ostatnio zmieniony 02 lip 2010, 21:24 przez wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.